Dodaj do ulubionych

trampolina

26.03.11, 17:47
Możecie polecić jakąś fajną trampolinę? Szukam takiej, która wytrzyma dwójkę bardzo żywotnych pięciolatków smile do postawienia w ogrodzie, z siatką zabezpieczającą.
Czekam na propozycję smile
Obserwuj wątek
    • leojoa1 Re: trampolina 26.03.11, 19:29
      podpinam się pod pytaniesmile
    • doris7701 Re: trampolina 26.03.11, 19:40
      Ja kupiłam przez allegro taką:
      www.powermat.com.pl/pl/trampolina-244cm-8ft.html
      niestety jeszcze nie mieliśmy okazji wypróbowaćsad
    • beata985 Re: trampolina 26.03.11, 19:51
      u mnie taką używają-10 i 13 latki-stanęła po raz drugi...
      wytrzymała od zeszłego roku nie tylko tych dwoje...
      • doris7701 Re: trampolina 27.03.11, 09:39
        O to super wiadomośćsmile Mam nadzieję, ze moja też wytrzyma kilka sezonówsmile
    • maksik-80 Re: trampolina 27.03.11, 15:23
      Witam,
      też się przymierzam do zakupu trampoliny, ale jak przeglądam aukcje na all to moją wątpliwość budzą koszty wysyłki.
      I tu pojawia się moje pytanie do osób zamawiających na all: czy te koszty są faktycznie tak wysokie bo przesyłka "gabarytowa" / niestandardowa, czy to znów forma omijania opłat, bo 200 pln to całkiem sporo i w wielu przypadkach to więcej niż wartość zakupionego przedmiotu.
      A może znacie jakieś inne sklepy gdzie warto zajrzeć po tego typu sprzęt (tylko dla mnie niestety duże znaczenie obok jakości mają ceny).
      Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi.
      Pozdrawiam, M.
      • beata985 Re: trampolina 27.03.11, 16:35
        ja swoją kupiłam w auchan-teraz będzie dużo promocji...komunie...
        w jysku też były po maju jeszcze taniej niż w aucham....
        oczywiście na allegro było taniej ale odstraszyło mnie mnóstwo negatywnych komentarzy i długi okres oczekiwania,,
      • doris7701 Re: trampolina 27.03.11, 17:34
        Ja też nie wiem o co chodzi z tymi przesyłkami. Wiem jedno firma u której zamawiałam trampolinę wystawią ją także przez allegro - koszt ogólny przesyłka+trampolina wychodzi taki sam ale na allegro koszt przesyłki to 200 zł a przez stronę internetową 60/ 80 smile Może chodzi o to żeby podając cenę na allegro kupujących przyciągnęła jej niższa cena.
        • maksik-80 Re: trampolina 27.03.11, 18:18
          Może chodzi o to żeby podając cenę na allegro kupujących
          > przyciągnęła jej niższa cena.

To fakt że ja najczęściej "sortuję" wg ceny a nie ceny z przesyłką bo preferuje odbiór osobisty, bo mąż jeździ dużo po Polsce i sam sobie trasy układa, ale 1/2 ceny (w przypadku trampolin 180-240) wrzucać w przesyłkę to już lekka przesada.
          Tu na forum jest też taki wątek a propos zabawek gdzie cena lalki to 4,9 a przesyłka np 33 - ta sama taktyka mi się nasuwa.
    • joannakus33 [...] 15.04.13, 15:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka