Dodaj do ulubionych

Endo, dziś dostawa gratis

25.05.11, 07:50
przy zakupach powyzej 50zł

Może akurat komuś się to info przyda.
Obserwuj wątek
    • kora711 Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 08:32
      ja to właściwie chciałam się dowiedzieć jak to jest z jakością ubranek Endo ?
      niestety czytałam niepochlebne opinie
      • marghot Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 10:26
        córka ma kilka ich t-shirtów i bluzkę są ok

przymierzam sie dozakupu czegoś dla dorosłych ale nei wiem jak wypada rozmiarówka
    • pia_ Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 08:40
      Chciałam kupić dwie koszuliki, ale ceny mają oczywiście z końcówkami, więc wyszło 49,98 i d..a sad
    • mamka22 Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 09:27
      Ja dostałam dla córki sporo ubranek z Endo po starszej koleżnace.
      Ubranka są sprzed kilku lat, ale mało noszone, niektóre z raz prane.
      Ich jakośc niestety pozostawia wiele do życzenia, co też potwierdziała mi pierwsza ich właścicielka.
    • aurinko Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 09:31
      Ja z jakości Endo jestem bardzo zadowolona, nie trafiłam jeszcze na żadnego bubla (niemowlęce ubranka oraz bluzki dziewczęce), ale ich rozmiarówka jest do kitu.
    • majarzeszow Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 09:45
      ja tez zadwolona z designu, ale rozmiarowka to jedna wielka niewiadoma smile
      bluzeczki z krotkim biore zawsze 2 rozxmiary wieksze.
      • mama_pyzuni Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 09:54
        dokładnie - bluzeczki trzeba brać większe, a spodnie są czasem za duże, a czasem za małe...
        Jakość bardzo różna - niektóre bluzki noszą i piorą się super, w innych po jednym praniu poskręcane i poprute szwy, materiał się rozciąga itp.
        Jakieś dwa lata temu kupiłam córce jeansy, które były jej ulubionymi przez długi czas - fajne, miękkie z niezbyt grubego jeansu.
        Zachęcona kupiłam potem następną parę córce i dodatkowo synowi i zaskoczenie - jeans twardy, sztywny, gruby, przeszycia nierówne sad
    • ladyjm Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 09:49
      przyda sie przyda bo dzien dziecka za pasem smile
    • kamelia04.08.2007 Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 11:50
      juz zamówiłam, ciekawe jak może byc z jakoscia tych rzeczy:

endo.pl/produkty/kategoria/2-dla-dziewczynki/6384-bluzka-dla-dziewczynki.html?v=54383
      endo.pl/produkty/kategoria/2-dla-dziewczynki/6511-koszula-dla-dziewczynki.html?v=55965
      cena wyjsciowa jest wysokawa, wiec zobaczymy.
      • mama_pyzuni Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 13:43
        Cenami wyjściowymi bym się nie sugerowała, bo już kiedyś na forum było przecenach Endo, kiedy nagle cena regularna staje się ceną zniżkową, a obok przekreślona pojawia się niewiadomo skąd cena o wiele wyższa.
        • cia-cia Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 15:56
          A ogrodniczki dla chłopca ma ktoś? Fajne? A jak ich rozmiarówka?
          • atena12345 Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 17:16
            Dziwczyny jak jest z tą rozmiarówką? Chcę kupić bluzki dla córki. Teraz nosi najcześciej 134. Gdy kupie 140 to bedzie oki? wolałabym by były lekko za duże, bo na razie ma.
            • agni71 Re: Endo, dziś dostawa gratis 25.05.11, 19:24
              niestety, to zależy od modelu. Moja 9-latka ma bluzki na 140, które są akurat, ale i taką, która jest z lekkim zapasem (pisze o bluzkach z dł. rekawem). Może wez na 146?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka