nazuz 31.05.11, 12:18 Witam, od dłuższego czasu poszukuję "Króla lwa" na DVD, nie ma go ani w empiku ani w Merlinie. WIecie może gdzie w sieci mogę go kupić albo stacjonarnie we Wrocku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iw1978 Re: Król Lew Disneya na DVD 31.05.11, 12:53 Może być problem. Podobno wskutek zawirowań z prawami autorskimi "Król lew" jest od kilku lat niedostępny, zarówno sam film jak i kompletna ścieżka dżwiękowa. Tez swojego czzasu intensywnie poszukiwałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Król Lew Disneya na DVD 31.05.11, 19:16 A nie ma na Allegro??? Chyba rok temu bylo pelno, ale cena mnie odstraszyla. Ostatecznie mamy, synowie dostali w prezencie wiec byl jednak dostepny. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Król Lew Disneya na DVD 01.06.11, 21:46 Dziś w radiu słyszałam że we wrześniu będzie "reeaktywacja" Króla Lwa w kinach w 3D Pewnie wtedy pojawią sie na DVD tak jak jest z Królewną Śnieżką, Śpiącą Królewną - teraz można nabyc stare wersje tych bajek na DVD itp. Odpowiedz Link Zgłoś