Dodaj do ulubionych

Skuter śnieżny BIG-BOBBY-BOB

06.01.12, 10:39
Ma ktoras z Was takie cudo?
faktycznie fajne?
zastanawiam się, czy nie kupić 4-latkowi (105 cm, waga ok 17,5 kg) tylko nie wiem, na ile sezonów wystarczy zanim wyrośnie

https://www.payback.pl/pb/res/big/id/21472/ver/3/Q5943_BIG_Bobby-Bob_skuter_sniezny-czerwony-image.jpg
Obserwuj wątek
    • agajan3 Re: Skuter BIG-BOB 16.01.12, 15:34
      ja tez sie nad nim zastanawiam smile
      wiesz może gdzie mozna go tanio kupić ?
      • kinga_owca Re: Skuter BIG-BOB 16.01.12, 15:51
        Jest w Payback, zastanawiam sie czy nie wymienic punktow na ten skuter własnie, tym bardziej, że nic sensowniejszego nie przychodzi mi do głowy
        tylko nie wiem, czy warto i czy syn będzie chcial na tym jeździc
        • agajan3 Re: Skuter BIG-BOB 16.01.12, 17:05
          własnie, i na jak długo starczy...
          szkoda że nikt się nie wypowiada na ten temat.
          • mohag Re: Skuter BIG-BOB 16.01.12, 18:32
            Nie mam, ale jestem miłośniczką bobby carów i sprawdziłam tu: big.de/de/produkte/big_snow/details.shtml?sArtNr=800056920 . Niby od 4 do 10 lat, tylko ciekawe czy siedząc czy "na kolanie" i czy 4-latek poradzi sobie z kierownicą na górce. Mój za dużo cudował i w zeszłym roku nie zdecydowaliśmy się na sanki z kierownicą, a w tym roku to nie wiem, bo śniegu nie było... wink
            • krasulas Re: Skuter BIG-BOB 16.01.12, 18:55
              Cena na all.. chyba za wysoka - w stosunku do ilości punktów na P.
              Nie pasuje mi maksymalna waga - na P. określona do 50kg, w innych źródłach do 100kg

Byłam dzisiaj dwukrotnie na sankach (mamy profesjonalny wielki ślizg i sanki KHW bez oparcia) i mój 3latek na sankach nie siedzi stabilnie (bo oparcia nie ma). A pokierowałaby zapewne z wielką chęcią takim skuterkiem - trzymając się jednocześnie.
              Obserwowałam ślizgacze Stiga - kapitalne! Ale forma BigSkutera bardziej mi pasuje (płozy) - odlane bezpieczne płozy/waga.
        • agajan3 Re: Skuter BIG-BOB 17.01.12, 09:08
          i ja zamówiłaś w payback ?
          widziałam wczoraj że był "przeceniony" o 4 tys. punktów a dzis już od nowa prawie 20tys.
          to chyba dlatego że snieg spadł wink
          • kinga_owca Re: Skuter BIG-BOB 17.01.12, 09:14
            NIe kupiłam, dziecko z tych ostrożnych i obserwując go na górce widzę, że raczej w tym roku nie będzie chcial na tym zjezdzac (zjeżdza jedynie na pupie, nawet jabłuszka nie chce bo twierdzi, ze za szybko), a ciągnąc klocka nie zamierzam wink
            ale w przyszłym roku chyba się skuszę
            • agajan3 narto-sanki 17.01.12, 09:29
              ja jak pokazałam mojemu synkowi to też woli sanki typu jak KHW :
              allegro.pl/listing.php/search?string=khw&category=93171
              to chyba narto-sanki ?
              a może takie ktoś ma i może się wypowiedzieć ?

• 1alfa1 Re: Skuter śnieżny 16.01.12, 19:15
      POLECAM
      Mam też za punkty z payback.
      Jeździ na tym 6cio, 4ro i 3latka - wszyscy sobie radzą.
      Wykonanie wygląda na solidne - użytkujemy dopiero drugi sezon (w tym roku od dwóch dni)
      • agajan3 Re: Skuter śnieżny 16.01.12, 19:18
        1alfa1 - a jak sądzisz biorac pod uwagę, że jeździ Twoja 6 latka - ile ona jeszcze pojeździ - tak gabarytowo biorąc pod uwagę wink
        • krasulas Re: Skuter śnieżny 16.01.12, 21:32
          a ja zapytam o wagę - skoro odlew powinny być lekkie, ale jednak ster itp...
          sprzęt muszę wtargać na 4piętro
          dam radę?
          w ubiegłych latach korzystałam z wielkich sanek Piccollino i w wersji z pchaczem rysowałam ściany na klatce schodowejsmile (pomijam już sam ciężar)
          • 1alfa1 Re: Skuter śnieżny 17.01.12, 00:01
            dasz - leciutkie to jest - taka "wydmuszka" plastikowa
        • 1alfa1 Re: Skuter śnieżny 16.01.12, 23:41
          dokładnie to syn 6 lat i 7 miesięcy ( wzrost 120 cm). Nie przyglądałam się dokładnie, bo mają jeszcze sanki drewniane i plastikowe i oczopląsu można dostać jak się w trójkę zabiorą za zjeżdżanie, ale ze 2 lata pewnie jeszcze pojeździ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka