Dodaj do ulubionych

Do Wrocławianek

07.01.12, 23:21
Dziewczyny, mam ogromna prośbę, czy któraś z Was posiada może kostium z Monster High rozm. L i mogłaby oczywiście odpłatnie pożyczyć na piątek 13-tego?
zakupiłam taki strój na allegro, ale nie wiedziałam, ze zabawa jest już w ten piątek, wychowawczyni na zwolnieniu, nikt nic nie wie, przez przypadek dziś się dowiedziałam, od innej nauczycielki, no i córa beczy zamiast spac, bo strój do piatku ze stanów nie dojdzie...ale jestem zła...poratujecie?
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Do Wrocławianek 08.01.12, 10:42
      Marne szanse sad. Może da się namówić Paulinę na inny kostium? Ja właśnie wczoraj sprzedałam dwa kostiumy po młodej z tegorocznego i zeszłorocznego balu, ale mogę się zapytać sąsiadki, czy nie pozyczy - jej córka miała kostium dziewczyny-jaskiniowca - sami robili, ale fajny, sukienka w centki lamparcie, takie same getry na łydki + "kość" wsadzona do koczka.
      W Claire's w outlecie są jeszcze wyprzedawane rzeczy z Helloween - fajne spódniczki tiulowe czarne i czerwone, opaski, dodatki, biżuteria, wszystko przecenione po 8 zł/szt i do tego jest jeszcze promocja kup 2 a 3-cia rzecz jest gratis.
      • buanitka Re: Do Wrocławianek 08.01.12, 12:46
        w czwartek chyba widziałam w TKMaxx w CH Młyn (na piętrze) spódniczki MonsterH. Coś w tym stylu: https://wd3.photoblog.pl/np2/201110/CC/104970032.jpg Ja z kolei też na szybko wymyślam (już wymyśliłam) przebranie na wtorek. Ciuchland niezastąpiony smile skrzydła dla "królowej czarnych motyli" uszyte z czarnej pościeli satynowej ;P
        • pade Re: Do Wrocławianek 08.01.12, 14:38
          Dzięki buanitka, podjadę tam.
          Sęk w tym, że żaden inny strój nie wchodzi w grę, córa oznajmiła, że albo pójdzie w stroju monster high, albo wcale... Pochwaliła się nieopatrznie koleżankom, że mama kupiła jej ten kostium, no i wyszłaby na kłamczuchęsad
          Na allegro są tez bluzeczki z monster high i spódniczki, ale wszystko sprowadzane ze stanów...
          • pia_ Re: Do Wrocławianek 08.01.12, 14:50
            No to jak tak postawiła sprawę, to pewnie nie pójdzie, aczkolwiek nie przesadzałabym z tą kłamczuchą. Dzieciaki naprawdę rozumieją, że jak coś kupuje się przez internet, to trzeba poczekać, aż przyjdzie przesyłka, więc koleżanki zrozumieją. Inna sprawa, że Paula jest pewnie tak rozczarowana, że nie będzie miała stroju i że koleżanki Jej w nim nie zobaczą teraz, że nic w zamian Jej nie zadowoli. W zeszłym roku młoda zachorowała i nie była na balu szkolnym, było jej przykro, bo miała fajny strój. Zaprosiłam później Jej koleżanki i zrobiłam bal karnawałowy u nas, zabawa była lepsza niż w szkole smile
          • buanitka Re: Do Wrocławianek 08.01.12, 15:07
            mam nadzieję, że uda się Ci go nabyć. Ja na to szybko rzuciłam okiem, ale ani ceny ani rozmiarów nie znam. Podpytałam dzisiaj córkę czy to było TO. Młoda potwierdziła (mówiła, ze była spódniczka i kwiatek) - ona jest niesamowicie spostrzegawcza - zwłaszcza jeśli chodzi o te wszystkie gadżety na topie. Tylko poszukaj dobrze, bo były na innym stoisku (nie z kostiumami) tylko wśród zabawek. Pozawieszane czymśtam..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka