Dodaj do ulubionych

Na jakie jeszcze przeceny czekacie ?

17.01.12, 16:07
Jest jeszcze coś?

Z tego co kojarzę to w H&M bywały na całkowity koniec przeceny jeszcze akcje typu 3 za 2
Chodż prawdę mówiąc w 'moim' H&M juz totalnie wymiecione
W reserved jeszcze 70 % -ale tam cos fajnego upolowac to cud
No i liczę ze w Cubusie zejdą z cen

Co jeszcze ?
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Na jakie jeszcze przeceny czekacie ? 17.01.12, 16:28
      Kappahl - obnizka od obnizki na dziecięce.

Gap - obnizka na jeansy, wieksza obnizka na pizamy, rajstopy, bluzki....

Czekam też na obnizki spodni narciarskich, może w sklepach sportowych typu Intersport?

Liczę tez, ze jeszcze przed wiosną bardziej spadną ceny sandałków Ecco, ktore chcę kupic córce na lato. (moze w outlecie Maraga albo w internecie)...

Moze w Accessorize/Monsoon cos jeszcze mi wpadnie w oko/cos bardziej przecenią?

Dla siebie nie pogardziłabym fajna kurtką puchową, ale cos mi sie zdaje, że juz w tym sezonie nic nie znajdę...

A na zakupy wybiorę sie dopiero na pocz. lutego, wiec obawiam się, ze te większe obnizki moga mnie ominąć.
      • mama_amelii Re: Na jakie jeszcze przeceny czekacie ? 17.01.12, 16:31
        Licze na obniżkę na kombinezony w Kappahl,są świetne i chciałabym kupić dziewczynkom na przyszły rok.Wolę zapłacić mniej,niż wyłożyć 230zł jak w zeszłym roku i nie mieć okazji go założyćbig_grinWczoraj córka pierwszy raz założyła,bo było -6st i może jeszcze nałoży kilka razy,a w przyszłym roku będzie za małysad
        • krasulas Re: Na jakie jeszcze przeceny czekacie ? 17.01.12, 16:59
          KappAhl i Lindex - kombinezony, kurtki zimowe, spodnie narciarskie i dodatki plus okazje (a w każdym z tych sklepów jest ich sporosmile)
          Na Cubusa nie liczę - bo też niewiele mi tak w oko wpadło (a ceny póki co wysokie).
          Generalnie jak wyżej - kombinezony na przyszły sezon plus oczywiście ECCO.
          • ofelia1982 [...] 17.01.12, 17:24
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • lolapalola Re: Na jakie jeszcze przeceny czekacie ? 17.01.12, 18:08
              Jak ja lubie smile wyprzedaze te podstawowe ciuszki i buty biore na pierwszych wyprzedazach no chyba, ze cos sie trafi pod koniec to z mila checia ale juz nie mam cisnienia wiec nie jezdze zeby sprawadzac codziennie co jest w sklepach.

Zajrze jeszcze do Zary pod koniec tygodnia to moze cos wezme a po drodze do Kappahla i H&M.

W c&a kupilam fajne polarki po 12 zł i softshell dla corci na r.116 za 49 zł ze 159 zł w H&M te szare dla dziewczynek kurtki po 30 zł mam na 104 i 110 ze zdobyczy na tych wyprzedazach to dla siebie sie kupilam i ciesze sie bardzo bo w Tchibo kupilam super softshell na 150 zł o niebo lepiej wykonany niz w decathlon.
    • krasulas Re: Lindex już jest 18.01.12, 21:00
      sporo ubrań przecenionych plus opcja - KUP 2, PŁAĆ za 1 (także koszulki, super koszule, bluzy, spodnie wypadają po kilkanaście złotych)
      kurtki najczęściej o połowę tańsze - a mają niektóre kapitalne (niestety nasza rozmiarówka 128/134 mocno przebrana)...
      jeśli ktoś ma dostęp do tej sieci - warto looknąć
      pzdr
      • edzia321 Re: Lindex już jest 18.01.12, 21:39
        buuu, ja czekam na Lindex w Wawie i jakoś nie mogę się doczekaćsad
      • maaszymka Re: Lindex już jest 18.01.12, 23:54
        krasulas napisała:

> sporo ubrań przecenionych plus opcja - KUP 2, PŁAĆ za 1 (także koszulki, super
        > koszule, bluzy, spodnie wypadają po kilkanaście złotych)
        > kurtki najczęściej o połowę tańsze - a mają niektóre kapitalne (niestety nasza
        > rozmiarówka 128/134 mocno przebrana)...
        > jeśli ktoś ma dostęp do tej sieci - warto looknąć
        > pzdr
        W "moim" lindexie 3za2 tylko wybrane działy- podkoszulki, bielizna, chyba spodnie dresowe. W każdym bądź razie na przecenione nie. U na za to 104-116 mało zostało a dzaił dla starszych pęka w szwach.
        • krasulas Re: Lindex już jest 19.01.12, 16:21
          taktak.... nie jest cała wyprzedażówka objęta akcją "2za1"
          ale np. w Bytomiu - wybór spooory, a w K-cach (byłam dzisiaj) już nie
          na wyprzedaży 50% jest kolekcja narciarsko-snowboardowa (kupiłam spodnie córce), kapitalne kurtki chłopięce z ... fioletem
          generalnie ceny mają na tyle wysokie, że obniżki były konieczne - a popyt nadal kiepski
          i niestety na wspomnianej promocji - nie ma kurtek
    • minkapinka Re: Na jakie jeszcze przeceny czekacie ? 19.01.12, 16:42
      na nic nie czekam, kupiłam sobie kurtke, córce dwie, kilka par spodni, rozglądam się za letnimi
      ubraniami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka