Dodaj do ulubionych

sandałki Walky?

18.03.12, 19:59
Tej zimy mieliśmy kozaczki Walky z CCC - wszystko było z nimi ok, jakościowo takie same jak Ecco (mielismy rok wcześniej) ale kilkakrotnie tańsze. I teraz pytanie: czy Walky ma jakieś sensowne sandałki? znacie? polecacie?
Obserwuj wątek
    • agulka04 Re: sandałki Walky? 18.03.12, 20:26
      Mają fajne sandały - moja córka ma co roku z Walky smile
      • kasiol81 Re: sandałki Walky? 18.03.12, 21:46
        Syn miał, takie z paskiem z tyłu - nachodził się w nich aż dwa spacery,potwornie obtarł ten pasek z tyłu pięty. Nigdy więcej.
    • agni71 Re: sandałki Walky? 18.03.12, 22:34
      Raz miałam i były naprawdę fajne. wkładka skórzana, a paski materiałowe. Buciki okazały sie bardzo wygodne i trwałe. Niestety, to było kilka lat temu, a od tamtej pory nie widzialam całych tekstylnych, tylko materiał łaczony z tworzywem - przez co są sztywne i niewygodne sad Do tego za szerokie na wąskie stopy z niskim podbiciem, a przez to, że paski są sztywne, to nie da sie bardziej zaciągnąć....
      • pasik Re: sandałki Walky? 19.03.12, 01:07
        to są buty z serii :nigdy nie kupować więcej..dzięki takim zakupom zraziłam się skutecznie do CCC.
        Buty noszone godzinę czasu, niesamowitesmile
        https://pasik.brb.pl/albums/geox/walky.sized.jpg
        • kropka1907 Re: sandałki Walky? 20.03.12, 07:44
          Właśnie takie sandały kupiłam synowi w zeszłym roku i podeszwy rozleciały sie w identyczny sposób. Na początku lipca musiałam kupić nowe sandały. Szkoda pieniędzy...
    • czekolada_kokosowa Re: sandałki Walky? 19.03.12, 14:14
      Znam i polecam. Dwóch synów, dwie różne stopy, zawsze znajdę rozmiar i fason, wytrzymują też cały sezon. Osobiście jest bardzo zadowolona.
      • to_ja_tola Re: sandałki Walky? 19.03.12, 15:57
        Tej zimy mieliśmy kozaczki Walky z CCC - wszystko było z nimi ok, jakościowo takie same jak Ecco

O matko!!!Proszę cię nie grzesz!!!

Nie polecam.nie,nie,nie....Syn miał adidasy raz i po(co prawda)miesiącu miał dziury na podeszwie z przodu i z tyłu.
        Goowniane badziewie.Ale jeżeli chcesz?
        Jest takie powiedzonko"Jesteśmy za biedni na tanie rzeczy"wink
        Kupisz raz a porządnie,albo 3razy w sezonie i tak przedrozysz.A tak kupisz raz a za np 100zł.
        • justi79 Re: sandałki Walky? 19.03.12, 22:08
          Chłopcy mieli, nie polecam. Musiałam im kupić w połowie wakacji drugie sandały, bo te Walky do niczego się nie nadawały.
    • ruda_henryka Re: sandałki Walky? 20.03.12, 07:20
      Kupiłam w tamtym roku tak na odwal się sandały w ccc. Z jakiegoś materiału skóropodobnego a od środka skóra. Przechodził w nich całe wakacje, były nie do zdarcia, bo jako że kosztowały ok 30 zł to wcale nie oszczędzaliśmy tych butów. W tym roku jak znajdę podobne to też kupię. Dla mnie bez różnicy były między sandałami z ecco
      • anicaf Walky polecam! 20.03.12, 11:26
        Moje dzieci chodzą TYLKO w Walkach. Córka 5 lat nosi sandałki, tenisówki, adidaski i kozaczki. Synek teraz 8 lat też nosi Walky adidaski, sandałki i kozaczki.
        Nie mam nic do zarzucenia tym butom, cena przystępna i jakość dobra. Nie znam Geox'ów, Ecco itp, bo nie stać mnie żeby kupić każdemu z dzieci buty za ponad 120 zł.
        W Walkach śmigają dzieci cały sezon i nic nie pęka nie łamie się - może mam szczęście.
        z sandałków też polecam z Deichamnna.
    • inia25 Re: sandałki Walky? 20.03.12, 12:13
      za to porównanie z Ecco będziesz zjedzona zaraz big_grin

mam podobne sdanie o zimowych kozaczkach - dla mnie porównywalne z Ecco, ba nawet więcej w walky nigdy dziecku noga nie zmarzla a w ecco nie raz.
      Sandalki miałam dla starszej kilka razy i daly radę całe lato.
      W walky to tylko pseudo adidaski sa weług mnie dośc nędzne.
    • atena12345 Re: sandałki Walky? 20.03.12, 13:47
      W życiu nie kupiłabym dziecku sandałów Walky a tym bardziej kozaków. Za porównanie ich do ecco Cie nie "zjem", bo jest to żart rozumiem.
      I żeby nie było: mierzylam dzieciakom te buty, miałam kilka prób podejścia do ich kupna. Ale te buty to plastikowy szajs, a już kozaki wybitnie do niczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka