Dodaj do ulubionych

Rowerek trójkołowy

22.03.12, 22:17
Córka ma 10 miesiecy ,siedzi,chodzi,kupowac rowerek? Zdaje egzamin?
Przykladowy
allegro.pl/rowerek-trojkolowy-sterowany-nowosc-rozne-kolory-i2208371039.html
Na jaki sie zdecydowac?
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Rowerek trójkołowy 22.03.12, 22:28
      szczerze? na zaden.
      Gdzie ty bedziesz ja w tym wozic? Ani to praktyczne, ani poreczne.
    • auszrine Re: Rowerek trójkołowy 22.03.12, 22:31
      Taki jak zalinkowany to chyba tylko żeby samemu go pchać, bo z pedałami na przednim kole to niemowlak sobie nie poradzi.
      Ja polecam tzw. rowerek biegowy (Laufrad), ale 10 miesięcy to za mało na taki. Poczekaj jeszcze z pół roku i dopiero się przymierzcie z córką do roweru.
    • karolla808 Re: Rowerek trójkołowy 22.03.12, 23:09
      Był ostatnio wątek o tym rowerku na forum eksperckim "Opieka i pielegnacja a rozwój dziecka" LINK W skrócie pisząc nie są zalecane rowerki z pedałami z przodu
    • semi-dolce Re: Rowerek trójkołowy 22.03.12, 23:12
      A ja moge polecić puky linio, u nas sprawdził się rewelacyjnie.
    • aamarzena Re: Rowerek trójkołowy 23.03.12, 16:10
      Mojej córci coś takiego babcie chciały sprawić, ale im to z głowy wybiłam. Widziałam tego typu "rowerki" na żywo, to straszny szajs. Na dodatek wywrotne. A i dziecku w czymś takim niezbyt wygodnie. Ja zamierzam kupić rowerek biegowy jak podrośnie
    • andziotka Re: Rowerek trójkołowy 24.03.12, 14:45
      taki plastikowy rowerek to tylko do prowadzenia, my mamy podobny ale to raczej dla bajeru tylko
      polecam taki no ale to dla trochę straszego dzieciaczka smile choć wcale chodzić nie trzeba umieć, żeby na takim jeździć tongue_out
      • dorciaszek Re: Rowerek trójkołowy 24.03.12, 21:05
        tak

mielismy podobny i nam duuuuzo sie przydal
        kupilismy coreczce na roczek i dluuugo sluzyl
        zamiast wozka
    • thomanka Re: Rowerek trójkołowy 25.03.12, 15:06
      Szczerze? Te rowerki są szkaradne i do końca nie jestem pewna czy w ogóle to to można nazwać rowerkiem. Jedno jest pewne, dziecko samodzielnie nigdy na tym nie pojeździ. Jak już koniecznie musisz coś kupić, to kup jeździk np. te chicco są rewelacyjne allegro.pl/listing.php/search?string=chicco&category=86393 , a na przyszłą wiosnę np. laufrada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka