Dodaj do ulubionych

Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu?

02.04.12, 08:03

Wiem, że jest sklep internetowy.
Chciałabym jednak zobaczyć, przymierzyć itd.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 02.04.12, 08:33
      W sklepach Paris Paris w Magnolii i CH Borek. Ale Topgala mają tam tylko w okresie lipiec-pazdziernik. Niestety nie mają wszystkich modeli, no i ceny wyższe.
      • dammma Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 03.07.12, 09:11
        Dzwoniłam dziś w te dwa miejsca i usłyszałam, że Topgala mieli 3 lata temu-teraz przeżucili się na Bagmastera. Kolejny raz przekonuję się, że niby mieszkam w dużym mieście a jednak chyba dziurze.
        • meg1108 Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 03.07.12, 09:41
          Dokładanie.Ja też mam takie przekonanie.Też musze kupic tornister do pierwszej klasy ale nigdzie nie mam jak go zobaczyć,przymierzyć córce.Potrzebuje kupić jakąś lepsza barierkę ochronna do łożka dla młodszej córki i też nie mam gdzie zobaczyć, "dotknąć".Jakiś obłęd ,tak jest z wieloma rzeczami.Niby wielkie, światowe miasto a niczego nie ma.Pozostaje nam tylko internet.sad
          • dammma Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 03.07.12, 10:54
            smilesmile
            Barierkę kiedyś kupiłam w Baby Maxie na wylocie z Wrocławia.
            • meg1108 Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 03.07.12, 23:05
              Dziękuję za wiadomość . Podjade do baby Maxa.Chciałam taką długą na 150 cm,najlepiej z Brevi z Hallo Kity bo widziała na żywo i jest bardzo stabilna.Niestety nie mogę jej znaleźć nawet przez internet. A jaka to była barierka? jak się sprawdziła? Dziękuję
              • dammma Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 04.07.12, 09:46
                Mieli różne długości z Brevi (taką wzięłam) i z Chicco. Nam się super sprawdził, ale kupowałam już dawno temu, więc lepiej zadzwoń wcześniej i zapytaj, czy mają.
        • agni71 Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 04.07.12, 10:02
          Warszawa to tez dziura, bo tez Topgala ciężko uświadczyć na żywo.

Za to w Czechach widziałam co krok w papierniczych smile
          • dammma Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 04.07.12, 15:40
            smilesmile
            A w takim Opolu z 5 sklepów- kusi mnie, aby się przejechać.
            A może jakiś niefirmowy sklep prowadzi we Wrocławiu też Topgala?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka