agnesik190 02.04.12, 08:03 Wiem, że jest sklep internetowy. Chciałabym jednak zobaczyć, przymierzyć itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 02.04.12, 08:33 W sklepach Paris Paris w Magnolii i CH Borek. Ale Topgala mają tam tylko w okresie lipiec-pazdziernik. Niestety nie mają wszystkich modeli, no i ceny wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 03.07.12, 09:11 Dzwoniłam dziś w te dwa miejsca i usłyszałam, że Topgala mieli 3 lata temu-teraz przeżucili się na Bagmastera. Kolejny raz przekonuję się, że niby mieszkam w dużym mieście a jednak chyba dziurze. Odpowiedz Link Zgłoś
meg1108 Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 03.07.12, 09:41 Dokładanie.Ja też mam takie przekonanie.Też musze kupic tornister do pierwszej klasy ale nigdzie nie mam jak go zobaczyć,przymierzyć córce.Potrzebuje kupić jakąś lepsza barierkę ochronna do łożka dla młodszej córki i też nie mam gdzie zobaczyć, "dotknąć".Jakiś obłęd ,tak jest z wieloma rzeczami.Niby wielkie, światowe miasto a niczego nie ma.Pozostaje nam tylko internet. Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 03.07.12, 10:54 Barierkę kiedyś kupiłam w Baby Maxie na wylocie z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
meg1108 Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 03.07.12, 23:05 Dziękuję za wiadomość . Podjade do baby Maxa.Chciałam taką długą na 150 cm,najlepiej z Brevi z Hallo Kity bo widziała na żywo i jest bardzo stabilna.Niestety nie mogę jej znaleźć nawet przez internet. A jaka to była barierka? jak się sprawdziła? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 04.07.12, 09:46 Mieli różne długości z Brevi (taką wzięłam) i z Chicco. Nam się super sprawdził, ale kupowałam już dawno temu, więc lepiej zadzwoń wcześniej i zapytaj, czy mają. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 04.07.12, 10:02 Warszawa to tez dziura, bo tez Topgala ciężko uświadczyć na żywo. Za to w Czechach widziałam co krok w papierniczych Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Gdzie kupię plecak TOPGAL we Wrocławiu? 04.07.12, 15:40 A w takim Opolu z 5 sklepów- kusi mnie, aby się przejechać. A może jakiś niefirmowy sklep prowadzi we Wrocławiu też Topgala? Odpowiedz Link Zgłoś