cia-cia 03.11.12, 09:24 Czy warto kupić tę grę dla 7-latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily.1 Re: Łowca duchów - warto? 03.11.12, 12:11 Podbijam, bo mój sześciolatek napisał o niej w liście do mikołaja i nie wiem czy wybijać mu to z główki czy odpuścic Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Łowca duchów - warto? 03.11.12, 14:39 Był już wątek na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/w,583,139774329,,_Lowca_duchow_EPEE_fajna_to_jest_.html?v=2 osobiście mam mieszanie odczucie do tej gry, nie wiem, czy po kilka razach nie pójdzie w kąt; trochę mnie denerwuje, że dzieci chcą głównie zabawki, które są reklamowane w TV przy każdej okazji, no ale o to chodzi w tych reklamach. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia0012 Re: Łowca duchów - warto? 03.11.12, 14:55 Mój prawie 9-cio latek zachwycony.Gra u kolegi,a teraz chce swoją: ) Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: Łowca duchów - warto? 27.11.12, 09:20 Ja w końcu kupiłam. Co prawda gra jest na mikołaja ale oczywiście przetestowac ją musiałam. Zabawa może i fajna, ale sama zabawka, zwłaszcza ta głowa, sprawia wrazenie takiego trochę dziadostwa. Strasznie to delikatne i małe. Jakoś w tv większe się wydaje. Ten pistolet nie musi być skierowany idealnie na ducha, wystarczy strzelić mniej więcej w jego kierunku i już punkty zalicza. Są trzy poziomy trudności, im wyższy poziom tym szybciej się pojawiają duchy w innym miejscu. Myślę że mój ponad sześciolatek będzie zadowolony, bo w sumie zabawka fajne Odpowiedz Link Zgłoś
cia-cia Re: Łowca duchów - warto? 06.12.12, 17:44 Na naszym pistolecie nie pojawia się ilosć ustrzelonych duchów? A u Was się pojawia? A może coś robimy nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: Łowca duchów - warto? 06.12.12, 19:16 Pojawia się ilość ustrzelonych duchów. Ale długo nam zajęło dojście do tego jak to zrobić żeby działało i w sumie dalej robimy to tak na oko Włóż dobrze naładowane baterie tak żeby ten wyświetlacz się na czerwono świecił. Potem włącz tą czaszkę przyciskiem na nodze. Pistolet powinien jakiś dzwięk wydać i piknąć trzy razy. A potem to już można strzelać. A w ogóle strzela Ci w te duchy? Jakieś odgłosy wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
cia-cia Re: Łowca duchów - warto? 06.12.12, 19:29 Tak, strzela i wydaje jakieś odgłosy, ale nie pojawiają się żadne liczby. Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 Re: Łowca duchów - warto? 27.12.12, 18:02 Myśle,że po świętach sa juz nastepne doswiadczenia dotyczace tej gry nam pistolet nie dziala, żapełga , potem sie swieci, ale nie wydaje zadnych dzwiekow , no i nie strzela ;-( mozecie mi pomoc, moze cos robimy nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
sisterofnight79 Re: Łowca duchów - warto? 28.12.12, 09:17 musisz włączyć czachę przyciskiem na nodze i skierować w nią pistolet i wystrzelić tak aby wydał takie trzy pipnięcia. wtedy powinien zadziałac. po 6 strzałach trzeba go przeładować. mój 5 - latek marzył o łowcy duchów, narysował list do gwiazdora, przez miesiąc co dziennie o niej opowiadał. po jednym wieczorze stwierdził że już mu się znudziła ;/ i chyba teraz na all wystawię, bo co innego z nią zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Łowca duchów - warto? 28.12.12, 09:52 Nie warto za takie pieniądze, w carrefour były po 159zł kupiłam za 84zł w promocji 50% w bonach. tandetna plastikowa czaszka, dobra gra na ok. 10min Mam dzieci 3 i 5 lat. - zadowolone niby, ale wczoraj już nie prosiły aby im załączyć. Nad załączeniem głowiły się 3 os i po 2h doszliśmy jak to działa Odpowiedz Link Zgłoś
persa1 Re: Łowca duchów - warto? 28.12.12, 16:03 No zaświeca się ,pełga trzy razy i koniec pistolet nie wydaje żadnych dzwiękow napiszczie proszę co jeszcze można zrobić ... włączamy czachę , przycisk na nodze i pistolet i nic ;-( Odpowiedz Link Zgłoś