Dodaj do ulubionych

tablica w biedronce

21.11.12, 10:29
Znalazłam w gazetce (str 14.), że będzie od 10.12. I teraz pytanie - nie mogę nigdzie znaleźć, jaką ma wysokość, czy nada się dla trzylatka (by nie musiał przy niej klękać)?
Macie jakieś doświadczenia z nimi z lat wcześniejszych? Nie rozleci się szybko, warta jest swojej ceny?
Obserwuj wątek
    • justyna.pie Re: tablica w biedronce 10.12.12, 22:05
      Podciągam smile ją dziś patrzyłam na nią w biedronce i też nie mogłam się zdecydować,bo też zastanawiam się nad jakością . Ja akurat potrzebuję dla 4,5 latka smile

• kasina7 Re: tablica w biedronce 10.12.12, 22:11
      O ja nawet nie zdążyłam popatrzeć bo u nas już po południu nie było.
      A jak duża była tablica?
      • justyna.pie Re: tablica w biedronce 10.12.12, 22:30
        Widziałam tylko karton wink ale był nie taki mały
    • kasina7 Re: tablica w biedronce 10.12.12, 22:35
      Aha
      wg jeżeli tablica się rozleci to Biedronka ją przyjmie i odda kasę.
      Już parę zwrotów tam robiłam wymieniałam i nigdy nie było zadnego problemu. Też zamierzam kupić dla siostrzenicy. Mam nadzieję że gdzieś jeszcze będzie w okolicy
      • kasina7 Re: tablica w biedronce 10.12.12, 22:36
        ma być wg mnie
    • lucilla0 Re: tablica w biedronce 11.12.12, 09:17
      Tablica całkiem fajna. Wczoraj kupiłam dla synka. Wysokość po rozłożeniu (podłoga - najwyższy punkt) 101cm, wymiary części do rysowania 48 x 48cm.
      • asiaiwona_1 Re: tablica w biedronce 11.12.12, 09:49
        i ja kupiłam tą tablicę. Rzeczywiście jest dość wysoka. Ale jakość taka sobie - ta z ikei chyba 10 zł tańsza, a jakość wykonania chyba zdecydowanie lepsza. No i już wczoraj od kilku literek odpadły magnesy. Ale dzieci się cieszą, jest różowa big_grin - co bardzo ważne dla mojej 3-latki, więc tablica zostaje u nas.
        • megi-84 Re: tablica w biedronce 11.12.12, 11:00
          na mojego 4 latka jz czekam, ale u Babci wiec nie widzialam. Podobno pudlo spore smile
          z ta z ikei t o tyle nie ma co porownywac, że sa zupelnie inne... tzn ikea ma z jednje str tablice na krede a z drugiej wyciąga się papier z wielkiej rolki! (przynajmniej ja taka widzialam)
          a ta w B. ma miec z jedn str krede a z drugiej tablice na flamastry zmazywalne i magnes (oraz o gory uchwyt na kartke).
          • gwen_s Re: tablica w biedronce 11.12.12, 11:04
            ikea ma na mazaki jedną stronę, drugą na kredę, a drążek na papier jest na dole big_grin
            stare tablice część biała była na magnes teraz są bez
            • asiaiwona_1 Re: tablica w biedronce 11.12.12, 11:36
              o, to nie wiedziałam, że te ikeowe nie są na magnes. czyli jednak dobrze, że kupiłam biedronkową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka