Dodaj do ulubionych

Działa Wam Payback?

21.11.12, 18:45
Chciałam zapłacić w Empiku punktami Payback, napisało mi, że nieprawidłowe dane autoryzacyjne lub karta zablokowana. To było wczoraj a wczoraj była jakaś awaria Paybacka bo nie można było się w ogóle zalogować. Dziś tez nie mogę zapłacić - ten sam komunikat, mało tego przy próbie logowania do Paybacka mam komunikat, że konto chwilowo zablokowane. I teraz pytanie - czy też tak macie czy zablokowałam sobie konto próbami w Empiku?
Obserwuj wątek
    • mamaptifurka Re: Działa Wam Payback? 21.11.12, 19:03
      Zablokowałaś sobie konto na paybacku przez empik. Jak zadzwonisz na infolinię paybacka to odblokują. Ja mam ten problem w smyku podobno do końca miesiąca niby ma być już wszystko naprawione. W mailu dostałam info, że mogę spróbować 23.XI. być może już będzie ok
      • ka_thy Re: Działa Wam Payback? 21.11.12, 19:22
        Ale czy to oznacza, że jest błąd przy płaceniu punktami Payback? Bo dlaczego nie możesz zapłacić w Smyku?
        • ka_thy Re: Działa Wam Payback? 21.11.12, 20:10
          Już wszystko wiem. Doczytałam na FB, może komuś się przyda:

Uprzejmie informujemy, że w chwili obecnej, dla około 1,5 % Klientów korzystających z opcji płatnością punktami Payback, odnotowaliśmy niedogodności związane z dokonywaniem wpłaty. Obecnie pracujemy nad rozwiązaniem umożliwiającym przywrócenie w pełni tej funkcjonalności - nastąpi to najpóźniej do końca miesiąca - aczkolwiek robimy wszystko, by rozwiązanie dostarczyć do 23 XI 2012. Sugerujemy zgłosić przypadek do naszego Centrum Wsparcia Klienta, umożliwi nam to natychmiastowe powiadomienie o przywróceniu funkcjonalności płacenia punktami PAYBACK: obsluga.klienta@empik.com
          • mamaptifurka Re: Działa Wam Payback? 21.11.12, 20:58
            Ja to dostałam to info na maila, czyli zaliczamy się do tych 1,5%smile Dostałam jeszcze kod niby na 500 dodatkowych punktów payback przy kolejnych zakupach, który aby było jeszcze weselej to nie działa.
            • magda-lenka78 Re: Działa Wam Payback? 21.11.12, 23:40
              ja mam to samo w Smyku... dzisiaj z paybacku dostałam wiadomość (miło że zaraz odpisują...) że mam spróbować zalogować się z innego komputera lub z innej przeglądarki.
              • ka_thy Re: Działa Wam Payback? 22.11.12, 21:18
                Kurcze, udało się smile Zgodnie z sugestią Magdy-lenki zmieniłam przeglądarkę i zapłaciłam punktami bez problemu smile Widocznie Payback i Empik nie lubią się z Operą wink A konto Payback odblokowało się samo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka