Dodaj do ulubionych

Buciki Vi-GGa-Mi

11.07.04, 11:26
Czesc. Kupilyscie moze buciki tej firmy dla swoich pociech? Ostatnio
widzialam je na gieldzie i wygladaja mi solidnie, przejrzalam tez strone
internetowa ich. Nie sa drogie w porownaniu z Bartkiem, bo kosztuja ok 50 zł
i tak na oko nie widze roznicy miedzy nimi. Tez maja atesty i żółtą stopke.
Co wy o tym sadzicie?
Pozdrawiam Viola
Obserwuj wątek
    • slimak13 Re: Buciki Vi-GGa-Mi 11.07.04, 12:09
      My mamy półbuciki i sandałki. Mają ortopedycznie profilowaną wkładkę i są
      wygodne. Dla nas najważniejsze jest, ze wykonano je ze skóry i to odpowiednio
      miękkiej. W porównaniu z Melanią lepsza jakość skóry (prawdziwa skóra), w
      porównaniu z Bartkiem lepsza cena.
    • mama1974 Re: Buciki Vi-GGa-Mi 11.07.04, 12:12
      Hej. Ja kupiłm dla córki- jestem zadowolona, są rzeczywiście solidne i wygodne.
      Kupiłam niebieskie zamszowe-brudzą się więc momentalnie,ale prałam nawet w
      pralce - wytrzymały i tę próbę.
      Widziałam też na stópkach dzieciaków sąsiadki, bardzo wrażliwej na punkcie
      zdrowego obuwia.
      Ja polecam.
      Pozdrawiam
    • fasolka74 Re: Buciki Vi-GGa-Mi 12.07.04, 11:12
      Na stronce viggami.com.pl niewiele mogłam zobaczyć z ich oferty ;-( Może jest
      jakiś sposób żeby zobaczyć więcej?
      Pozdrrrrrrrrr
      F.
      • adimama Re: Buciki Vi-GGa-Mi 13.07.04, 22:49
        Raz kupiłam synkowi buty Vigami i byłam zadowolona. Natomiast z całego serca
        mogę polecić inną polską firmę sporo tańszą Bartka ( o jakieś 40-50 złoty)a
        mającą w ofercie śliczne, bardzo dobrze wykonane buciki (wszystko jest skórzane
        także wskładki) - Jest to ANTYLOPA. Firma mająca swoją siedzibę w Łaskarzewie
        (woj Siedleckie)- wiem bo szukałam ich strony (bezpośrednio butów nie sprzedają.
        ale odnalazłam kilka sklepów gdzie można kupić buciki tej firmy w Warszawie.
        Naprawdę warto tam zajrzeć bo można znależć tam buciki za nieduże pieniądze
        także innych nieznanych, ale dobrych firm polskich (jak lemigo,viggami,Łukbut):
        -mały sklepik na ul. Wileńskiej (praga płn)
        -dwa małe sklepiki na ul.Krasnobrodzkiej (koło siebie)-pawilony
        a w Smyku nie kupuję (chociaż mam blisko z pracy) bo drogo
    • lucynkaw Re: Buciki Vi-GGa-Mi 12.07.04, 15:24
      cześć! W zeszłym roku jak nasza malutka miała 1 rok kupiliśmy buciki lemigo -
      firma brata producenta VIGGami , od tej pory kupujemy już tylko buciki tych
      firm.Cena do bartka 2 za jedną parę , a to lekka przesada...Skórka jakościowo
      bardzo dobra , mają żółtą stópkę, my stawiamy 6 Tusia i jej mama
    • ann_mart Re: Buciki Vi-GGa-Mi 12.07.04, 15:31
      A gdzie w Warszawie sa dostepne - wiecie? Jakoś na nie nie trafiłam a na ich
      stronie nie mogę wejść w zakładkę sklepy.
      Pozdrawiam
      Anka
    • maugerka Re: Buciki Vi-GGa-Mi 13.07.04, 09:50
      My mieliśmy wiosenne niebieskie zamszowe. Rewelacja. Nawet nóżki się nie
      pociły. U nas w Toruniu jest jeden sklep, w którym wszystkie przychodzące buty
      opiniuje ortopeda i te właśnie zostały przez niego polecone.
      ja też szczerze polecam
      • cz.wrona Re: Buciki Vi-GGa-Mi 13.07.04, 14:01
        Ja kiedyś pytałam w emeilu o adresy sklepów- odpowiedziano mi że w Smyku w
        Warszawie jest. POza tym na ich prośbę podałam swój adres i przysłali nam
        fajny prezent- różne gadżety reklamowe- m.in. katalog, 2 bandamki, mnóstwo-
        chyba ze 20- długopisów w róznych kolorach, but ceramiczny, mnóstwo notesiko w
        2 rodzajach wink)) Małe a cieszy ;-D
        • cz.wrona Re: Buciki Vi-GGa-Mi 13.07.04, 14:02
          Aha! Zapomniałam dodać, że mąż koleżanki , który na codzień zajmuje się handlem
          butów mówi, ze jes to baaaardzo dobra polska firma, i że poleca ją wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka