konto_na_zakupy 08.11.13, 21:02 Może kogoś zainteresuje , cena 39,99 http://merlin.pl/Rummikub-gra-strategiczna_Lemada/browse/product/206,605977.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eddzik Re: Tani Rummikub w Merlinie 09.11.13, 20:43 w biedronce ma być/lub jest już taniej chyba o 3 ziko Odpowiedz Link Zgłoś
wiam Re: Tani Rummikub w Merlinie 11.11.13, 12:58 Ten biedronkowy to chyba jakis mniejszy zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: Tani Rummikub w Merlinie 11.11.13, 13:30 Ostatnio zamówiłam Liczby w rozumie cena ok 49 zł. Towaru nie otrzymałam bo niedostępny. W hurtowni kupiłam je za 35 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Tani Rummikub w Merlinie 11.11.13, 13:59 Ja dziekuje za info - skorzystałam. W tej samej cenie jest w gazetce Carrefour, ale w Merlinie mam z dostawą do domu Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: Tani Rummikub w Merlinie 11.11.13, 17:18 Przy okazji widzę Auto Granny w niezłej cenie merlin.pl/Granna-Auto-Ciezarowka-pelna-zabawy-gra-logiczna_Granna/browse/product/206,806521.html Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Tani Rummikub w Merlinie 19.11.13, 23:25 Ta gra jest super. Dzięki za info. Wahałam się czy kupić, ale dzisiaj odebrałam i pierwsze rozgrywki za nami. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Tani Rummikub w Merlinie 19.11.13, 23:46 Masz rację, ta gra jest super My gramy w nią już od dobrych dwóch lat - z obecnie 10-latką i 7-latką, która mając 5 lat coś tam sobie tylko układała z kostek, później coraz częściej się przyglądała i pomagała starszym, a teraz gra na swój rachunek Gier mamy całe mnóstwo, a najczęściej sięgamy właśnie po tę. Dla mnie największym plusem jest tu szybka rozgrywka, więc można rozegrać kilka "partyjek" w stosunkowo krótkim czasie - każdy ma więc szansę na choć jedno zwycięstwo Starsza często tworzy zaskakujące kombinacje liczb i nieoczekiwanie nas ogrywa Młodszej z niewielką pomocą też udaje się wygrać U nas rummikub sprawdził się rewelacyjnie. Dodam też, że mamy również rummikuba WORD i ten niestety nie jest już takim hitem, choć np. w scrabble dziewczyny grają chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś