Dodaj do ulubionych

Tani Rummikub w Merlinie

08.11.13, 21:02
Może kogoś zainteresuje , cena 39,99
http://merlin.pl/Rummikub-gra-strategiczna_Lemada/browse/product/206,605977.html
Obserwuj wątek
    • eddzik Re: Tani Rummikub w Merlinie 09.11.13, 20:43
      w biedronce ma być/lub jest już taniej chyba o 3 ziko
      • wiam Re: Tani Rummikub w Merlinie 11.11.13, 12:58
        Ten biedronkowy to chyba jakis mniejszy zestaw.
    • nunik Re: Tani Rummikub w Merlinie 11.11.13, 13:30
      Ostatnio zamówiłam Liczby w rozumie cena ok 49 zł. Towaru nie otrzymałam bo niedostępny.
      W hurtowni kupiłam je za 35 zł.
    • agni71 Re: Tani Rummikub w Merlinie 11.11.13, 13:59
      Ja dziekuje za info - skorzystałam. W tej samej cenie jest w gazetce Carrefour, ale w Merlinie mam z dostawą do domu smile
    • tedesca1 Re: Tani Rummikub w Merlinie 11.11.13, 17:18
      Przy okazji widzę Auto Granny w niezłej cenie
      merlin.pl/Granna-Auto-Ciezarowka-pelna-zabawy-gra-logiczna_Granna/browse/product/206,806521.html
    • agnieszka77_11 Re: Tani Rummikub w Merlinie 19.11.13, 23:25
      Ta gra jest super. Dzięki za info. Wahałam się czy kupić, ale dzisiaj odebrałam i pierwsze rozgrywki za nami.
      • stokrootka1 Re: Tani Rummikub w Merlinie 19.11.13, 23:46
        Masz rację, ta gra jest supersmile My gramy w nią już od dobrych dwóch lat - z obecnie 10-latką i 7-latką, która mając 5 lat coś tam sobie tylko układała z kostek, później coraz częściej się przyglądała i pomagała starszym, a teraz gra na swój rachuneksmile Gier mamy całe mnóstwo, a najczęściej sięgamy właśnie po tę. Dla mnie największym plusem jest tu szybka rozgrywka, więc można rozegrać kilka "partyjek" w stosunkowo krótkim czasie - każdy ma więc szansę na choć jedno zwycięstwosmile
        Starsza często tworzy zaskakujące kombinacje liczb i nieoczekiwanie nas ogrywasmile Młodszej z niewielką pomocą też udaje się wygraćsmile U nas rummikub sprawdził się rewelacyjnie.

Dodam też, że mamy również rummikuba WORD i ten niestety nie jest już takim hitem, choć np. w scrabble dziewczyny grają chętnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka