Dodaj do ulubionych

Lindex-przeceny

03.01.14, 21:01
Do Lindexu mam kawał drogi .Przypadkowo w sierpniu trafiłam w Katowicach na wyprzedaz i jakąs swietna akcję promocyjną ( 2 za 1 czy jakos tak?)Obkupiłam dzieci , bo cenowo wyszło wtedy super a i marka /jej stylistyka bardzo przypadla mi do gustu .Obiecalam sobie ze wroce na zimowe wyprzedaże
Mam więc pytanie do mam zaznajomionych z Lindexem czy wyprzedaże już się tam zaczęly i czy tego typu promocja jak latem jest tam zawsze w okresie wyprzedażowym?
Czy wzorem np. Zary wyprzedaz się pogłebia z każdym tygodniem?
Będę wdzięczna za odpowiedżsmile
Obserwuj wątek
    • kasiaszara Re: Lindex-przeceny 03.01.14, 21:14
      gdzie jest Lindex w Katowicach?
      • julka-4 Re: Lindex-przeceny 03.01.14, 21:22
        Silesia City Center
        • kasiaszara Re: Lindex-przeceny 03.01.14, 21:38
          o kurcze, jakoś nigdy nie trafiłam, dzięki, będę pod koniec stycznia, może trafię coś fajnego smile
          • krasulas Re: Lindex-przeceny 04.01.14, 08:38
            Przeceny takie sobie. 2za1 narazie brak...pracownica 2 tyg temu sprzedala mi njusa o ich rychlym wycofaniu...
            I faktycznie...ostatnia akcja byla z mega przecena i to glownie na dziale damskim....jakos we wrzesniu. Z akcji....teraz maja damskie spodnie jeansowe alladyny za 50zl....cena reg. ok.140zl.
            Co do systemu przecen....nie ma reguly. Poglebianie jest...ale nie systematycznie np.co 2 tyg.
            Jak bedzie jakas akcja...napisze (choc systematycznie odwiedzam bytomski Lindex i bywaja roznice w cenach i akcjach%). W Silesi bede dwukrotnie przez kolejne 2tyg. Takze lookne szczegolowo. Pzdr
            • sanka03 Re: Lindex-przeceny 07.01.14, 18:56
              Dziękuję Krasulas za odpowiedź i bardzo będę wdzięczna za wieści o najbliższych przecenach/promocjach
              Wybiore się wtedy do Katowic ( wtedy w sierpniu tez byłam i w Bytomiu - faktycznie ceny były czasem różne tej samej rzeczy ale po Kappahlu przyzwyczajona jestem do takiej polityki firm )
              • levoonia Re: Lindex-przeceny 07.01.14, 23:11
                Maź odbierał mi zamówienia internetowe w gliwickiej lindexie i prosiłam go o zakup jakichś bodziakow jeszcze z przeceny ( jak miałam okazje sama poszperać na zeszłorocznej wyprzedaży to trafiłam kilka cudnych i w dobrych cenach). Wrócił z pajacami! Wymiekam.. ponoć sprzedawczyni mu powiedziała, ze to body hehe
                • levoonia Re: Lindex-przeceny 07.01.14, 23:14
                  O bosz spojrzałam a telefon sobie nieźle nakorygował. Miejscami zero sensuwink przepraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka