Dodaj do ulubionych

[Allegro] Produkt jest już niedostępny :/

07.02.14, 21:33
Kupiłam buty przez KT, wypełniłam formularz dostawy, ale jeszcze nie zapłaciłam.
Aukcja widnieje na moim koncie w zakładkach "Kupione", ale nie mogę jej otworzyć bo wyświetla się komunikat "Produkt jest już niedostępny"...
Były ostatnio jakieś zmiany na all?? Dawno nic tam nie kupowałam, więc się nie orientuję, ale co najmniej dziwne jest to, że nie mogę już podejrzeć co kupiłam...
Sprzedawca nie bardzo wiarygodny (outlet ulubionego) i nie wiem czy płacić czy nie? Może kupiłam buty widmo?
U was normalnie otwierają się aukcje kupionych przedmiotów??
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 07.02.14, 22:20
      Ja miałam dziś wieczorem problemy z wchodzeniem do mojego koszyka. Więc może mają znów jakąś awarię.
    • madzik29 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 07.02.14, 22:50
      on tak dziwnie ma w outlecie, kupiłam jeszcze jesienią u niego kilka par butów i tez zaraz znikały, jakby nigdy nie było tej aukcji, buty dochodziły i było wszystko oki smile
      • carpediem30 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 07.02.14, 23:02
        To fajnie, tylko powiem szczerze, że kupowałam te buty na szybciora bo miały super cenę, a ja musiałam praktycznie w tej chwili wychodzić z domu i przed zapłaceniem chciałam sprawdzić co tak naprawdę kupiłam tongue_out
        Aukcja nie otwiera mi się ani z maila potwierdzającego zakup, ani z zakładki kupione w moim allegro i to już od 3 dni, więc nie sądzę, żeby to była awaria sad
        • carpediem30 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 07.02.14, 23:03
          Tu link do aukcji i komunikat jaki się wyświetla:
          wyprzedaz.strefamarek.allegro.pl/outlet-buty-ecco-winter-queen-high-997-33.html?p=10776774
          • fajna_myszka Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 08.02.14, 11:57
            miałam tak samo, jak kupowałam z tej strefy tanich marek. Zapłaciłam i doszło szybciorem!!! \jak nie wiesz, co kupiłaś to wrzuć nazwę tych butów w przeglądarkę i Ci zdjęcia wyjdą smile
            --
        • malinkowa81 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 08.02.14, 12:16
          to nie jest awaria - też byłam zdziwiona, ale tak mi wyskakiwało (kupowałam u "ulubionego") - to było dobre kilka miesięcy temu
          • carpediem30 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 08.02.14, 12:38
            qrcze... klikałam chyba te
            https://www.eobuwie.com.pl/pol_pl_Kozaki-ECCO-72077256119-WINTER-QUEEN-27588_1.jpg
            ale na pewno nie czarne, chyba jakieś brązowe, ale nie mogę teraz w necie znaleźć żadnego innego koloru tego modelu sad Ponadto, z tytułu aukcji nie wynika wprost rozmiar tych butów i chciałam się upewnić czy na pewno kliknęłam odpowiedni... no i czy ten kolor nie ma żadnych brokatów i innych takich cudów..
            ehh, chyba do nich zadzwonię w poniedziałek, chociaż szczerze mówiąc już przestało mi zależeć na tych butach bo w świetnej cenie kupiłam wczoraj ecco neela w ricardo smile i teraz masz babo placek, które brać tongue_out
            • tweety_28 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 08.02.14, 21:09
              Carpediem30 napisz na priva więcej szczegółów dot. tych butów tzn. rozmiar, cenę ( szukam właśnie tego modelu ).
              • carpediem30 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 08.02.14, 22:00

Kupowałam dla córki rozmiar 38 za 199 zł. Prawdopodobnie te:
                https://outlet-online.pl/media/catalog/product/cache/2/image/4329ba764571d527f8910fc08621d445/7/2/72077252997_1.jpg
                chociaż wydawały mi się na aukcji ulubionego bardziej brązowate, jednak po przeszukaniu internetu nie znalazłam już innych kolorów z tego modelu, tylko czarne i te szare.

My jednak zostaniemy przy Neela bo córce bardziej odpowiadają, więc pozostaje mi tylko zadzwonić w poniedziałek i przeprosić, że się rozmyśliłam sad
                • tweety_28 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 09.02.14, 09:35
                  Szkoda to nie nasz rozmiarsad
                  Dwa lata temu jak kupowałam ten model butów wydawało mi się, że były też w brązie, ale głowy nie dam sobie uciąć.
                  • zebraw-paski Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 09:00
                    Podepnę się pod wątek, czy znacie ten model Winter Queen? Zamówiłam na przyszłą zimę, podoba mi się to, że są na suwak, tylko zastanawiam się teraz jak będą leżeć na szczupłej łydce.

https://www.paradopary.pl/files/imagecache/product_zoom/Eccomen%20kid%20028.JPG
                    • mielin Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 09:11
                      W ogóle nie leżą na łydce - to krótki modelsmile Są na wąską stopę o niskim podbiciu, jeśli mają być dla dorosłego trzeba kupić o jeden rozmiar wzwyż.
                      • zebraw-paski Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 09:41
                        Buty mają być dla córki, rozmiar 33, miała już zwykłe, krótkie Winter Queeny i leżały dobrze. Rozumiem, że to nie jest wysoki model pod kolano, pewnie sięga tak do połowy łydki? Waham się jeszcze, na razie wstrzymałam zamówienie.
                        • mielin Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 10:01
                          Nawet nie do połowy łydki, są jak saszki. Ale generalnie my kochamy Winter Queen, choć nie ten model. Najfajniejsze dla nas są takie wysokie wciągane i krótkie na 2 rzepy.
                          • carpediem30 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 10:13
                            Qurcze, a ja mam znowu problem bo wczoraj w Jankach kupiłam ten model za 139 zł
                            https://images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/1071/ecco-winter-queen-black-gore-tex-ec720803.jpg
                            My też kochamy Winter Queeny, córka miała już takie same w poprzednim sezonie i są świetne, tylko mam też zamówione Ecco Neela z suwakiem za 219,50 i jestem w kropce, które wziąć big_grin
                            Córce bardziej podobają się Neela i marudzi, że takie winter miała już w zeszłym sezonie, ale jednak rozsądek podpowiada, że najważniejsza jest cena, tym bardziej, że to 8 dych do przodu..
                          • zebraw-paski Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 10:28
                            Te na 2 rzepy były super, teraz chcę kupić długie i nie wiem, który model wziąć. Czy te wciągane to takie jak na zdjęciu poniżej od carpediem? Zastanawiam się, czy takie wciągane wysokie wygodnie się zakłada ale jeśli je kochacie to pewnie tak smile

Carpediem - cena rewelacyjna, ja bym się nie wahała.
                            • mielin Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 10:36
                              Nie, te Carpediem są wysokie z boku na suwak, są wyłącznie do spódnic bo ledwo superskinny włażą. Sa tez bardzo usztywnione.
                              Ja i córka wolimy miękkie. Te buty to hiciorsmile:
                              img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/57/36/66/3957366659" border="0" alt="https://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/57/36/66/3957366659">

Neela ładniejszasmile no i skinny wejdąsmile Ale nie miałyśmy takich nie wiem czy są równie dobrze wyprofilowane (a co za tym idzie czy wygodne) co WQ?
                              • mielin Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 10:37
                                Takiesmile
                                img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/39/57/36/66/3957366659
                              • carpediem30 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 11:03
                                Moja córka nigdy spódnic nie nosi, wyłącznie jeansy rurki/legginsy/jegginsy. Spodnie zawsze bez problemu wchodziły jej do buta, nigdy nie narzekała. Widać to kwestia upodobań bo u nas z kolei but musi być rozpinany z boku, gdyż te wsuwane wkurzały ją bo często nogawka spodni jej się podciągała przy wsuwaniu i musiała skarpetą ją przytrzymywać (tzn. najpierw skarpetę naciągnąć na wierzch nogawki i dopiero wsunąć do buta smile ) Mieliśmy wsuwane 1 sezon i to była porażka.
                                • tweety_28 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 11:09
                                  Carpediem30 zazdroszczę wq za taką cenęsmile
                                  Zamówiłam neela tylko dlatego, że nie miałam tyle szczęścia co Ty.
                                  Córka od kiedy wyrosła ze "snowridów" zaczęła przygodę w wq i powiem Ci że jak dla mnie te modele są najfajniejszy ( może z wyjątkiem wklejonych tu saszek ). Krótkie na rzepy są idealne na narty, sanki wyższe do rurek, spódnic itp.
                                  • carpediem30 Re: [Allegro] Produkt jest już niedostępny :/ 10.02.14, 11:51
                                    Tweety możesz zadzwonić do outletu Ecco w Jankach zapytać czy jest rozmiar, który potrzebujesz. W sobotę znów będę przejeżdżała tamtędy to mogę ci kupić jak sobie odłożysz. Były czarne, granatowe i zielonkawe/brązowawe z tego modelu, rozmiary różne (38 największy). Cena 139,90.
                                    • sylwia7611 carpediem30 10.02.14, 18:04
                                      odbierz pocztę gazetową smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka