Dodaj do ulubionych

deichman - efelanten rozmiarówka

15.04.14, 18:59
rozmiarówka elefantena poszalała strasznie
w tamtym roku córa nosiła sandały 28,
w marcu zamówiłam jej 30 z sandałków (nie sportowych takich bardziej do sukienki-nie ma już ich w ofercie na stronie) i okazały się za małe, oddałam
ostatnio do sklepu przyszły te
www.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/00006001213888/sanda%C5%82y*dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-sandaly
zmierzyłam i stwierdziłam że 30 będzie idealna
ale na stronie pojawiły się te, www.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/00006001213891/sanda%C5%82y*dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-sandaly
więc zamówiłam w weekend i dziś przyszły i za duże, znów muszę oddać
już mnie złość bierze
różny fason i różna rozmiarówka

Obserwuj wątek
    • kasiadove Re: deichman - efelanten rozmiarówka 15.04.14, 19:46
      Jedyny sposób to zamawianie 2 rozmiarów, jeden do zwrotu.
      Poza tym możesz zakup online wymienić stacjonarnie jeżeli tylko jest rozmiar....
      • edyta_32 Re: deichman - efelanten rozmiarówka 16.04.14, 07:43
        heheehe wczoraj przyszły do mnie dokładnie 2 pary DOKŁADNIE TYCH MODELI BUTÓW , które zalinkowałaś. Zamówiłam i te i te rozm 29. Na moją córę obie są dobre i nie widze różnicy. Aczkolwiek moja córka nosi 28 inne buty. Może niech córcia założy obie pary i niech pochodzi po domu , moze źle spojrzałaswink
        • silje78 Re: deichman - efelanten rozmiarówka 16.04.14, 08:14
          Juz ostatnio o tym pisalam. Rok temu corka miala sandaly r. 34. W zwiazku z tym, ze w sierpniu z nich wyrosla przeznet kupilam zimowe r. 36. Musialam wymienic na... 34. Przy czym miala luz 1cm. W styczniu dokupilam jej skorzane, lekko ocieplane przejsciowki. Rozm 35. Na wiosne zamowilam nkwe buty w rozm. 35. Za duze o 2cm. Oddalam. Odpuscilam sobie zakupy. Rozumiem roznice pomiedzy fasonami. W ecco czy geoxach tak bylo, ale roznice byly ok pol centymetra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka