Dodaj do ulubionych

Stikeez z Lidla.

18.09.14, 23:02
Zbierają wasze dzieci?
U mnie szał, młody uwielbia.
Ale googlam je sobie i wychodzi że jest ich dużo więcej niż te 24 z Lidla, nawet smerfy są.
Czy one mają jakąś swoją oficjalną stronę www i w ogóle o co w tym chodzi?
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: Stikeez z Lidla. 18.09.14, 23:06
      hehe te stikeez można kupić w lizakach Chuppa Chups w Polo Markecie za 3 zł za lizaka z niespodzianką wink i są identyczne i pasują do kolekcji w walizce smile
      • cyprysiowa Re: Stikeez z Lidla. 18.09.14, 23:13
        i w stokrotce tez sa te lizaki.. masakra za kazdym razem wymuszaja kupno
        • lucyna_1980 Re: Stikeez z Lidla. 18.09.14, 23:16
          wolę kupić lizaka niż kombinować co by tu jeszcze wziąć do koszyka w Lidlu żeby było min. 50 zł na kasie wink
          • emma6666 Re: Stikeez z Lidla. 18.09.14, 23:24
            jaka kolekcja w jakiej walizce? no nie ogarniam tematu
            • patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 07:00

polega to na tym ze jest kolejna bzdurna kolekcja pierduł do zbierania....idziesz do lidla,wydajesz wiecej kasy niż normalnie byś wydala po to aby dziecko zostało plastikowa figurkę.i co wazne-musisz zebrać je wszystkie !!!! A walizkę możesz dokupić zeby w niej trzymać figurki.przekalkuluj sobie ile trzeba y zrobić tych zakupów aby zebrać komplet figurek które zabierasz losowo....
              **** Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym.
              Psuje wzrok,odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB ****
              • dixi Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 08:28
                mój zebrał dwie i mu przeszło smile zresztą na pierwszą tylko był szał, drugą dostał niespodziewanie po moich niedzielnych zakupach, luz był i dużo czasu big_grin
              • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 08:36
                nie musze kombinowac, jak wydac 50zl w Lidlu. Wydaje nie mniej niz 50zl na zwykle zakupy spozywcze, bez szalenstwa i kombinowania, bez branych na sile produktow, ktorych nie potrzebuje.
                A walizka nie jest obowiazkowa, choc jest to miejsce na te figurki oraz gra z udzialem tych figurek. Wtedy ma to sens, bo wiadomo, co z tymi figurkami robic. Zamiast pudelka/walizki mozna (choc tez nie jest to obowiazkowe) kupic maly woreczek do samych figurek.
                • patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 09:09

hehe obowiązkowe,dobre! Oczywiście ze nie jest jeszcze tego by brakowało wink ale sklep proponując ci taka promocje niejako zmusza do zakupów bo kupisz 2-3 a potem dziecko ci marudzi ze musi kolejne mieć wiec idziesz do tego miała a nie gdzie indziej i robisz te zakupy.zeby dostać 2cm pierdolke która dziecko rzuci w kąt po miesiącu. Cieszę się ze młodsze dziecko mam juz starsze i takie zbieractwo ma juz za sobą....
                  • my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 20.09.14, 22:18
                    Heh, no bez przesady. Tu nie chodzi o kupowanie zbędnych rzeczy, a raczej o pójście do tego, a nie innego sklepu w celu zrobienia zakupów.

Ja chciałam kupić to pudełeczko-grę, bo mój 5-latek bardzo chciał dostać na urodziny. Niestety, już ich nie ma (odwiedziłam 3 lidly dziś), szkoda sad
                    • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 20.09.14, 22:50

Ja chciałam kupić to pudełeczko-grę, bo mój 5-latek bardzo chciał dostać na urodziny. Niestety, już ich nie ma (odwiedziłam 3 lidly dziś), szkoda

jutro bede w Lidlu - jak chcesz, to moge Ci kupic
                      • my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 22:08
                        ach, dopiero teraz doczytałam odp...
                        jeśli są u was, to będę wdzięczna za zakup

napisałam też na priv
                        • my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 22:12
                          kurcze, nie potrafię spr adresu;
                          podaję mój adres: antysz@interia.pl, bo gazetowej nie odbieram
                          Syn bardzo by się ucieszył, więc będę wdzięczna za pomoc!
                • agni71 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 09:10
                  >Zamiast pudelka/walizki mozna (choc tez nie jest to obowiazkowe) kupic maly woreczek do samych figurek.

no to dobrze, ze nie obowiązkowe, bo juz myślałam, że muszę kupić wink
                  • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 10:11
                    w tym sensie nie obowiazkowe, ze da sie bawic figurkami bez walizki, czy woreczka. A jak masz walizke, to masz gre i miejsce do przechowywania figurek. Walizka kosztuje, o ile pamietam, 7,99 zl, woreczek 3,99 zl.
                    • patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 10:18
                      oczywiscie ze sie da. ale to tak jakbys zbierała karty piłkarskie bez albumu i innych gadzetów do kolekcjji wink w kolekcje trzeba sie zaangazowac, co to za kolekcja bez woreczka, pudełka i 1 brakujacej figurki ?? tongue_out
                      • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 11:12
                        kazdy pretekst do zwabienia klienta do sklepu jest dobry. W Lidlu figurki, a w Biedronce szansa na wygranie sprzetu agd, czy samochodu. Tez przy zakupach za 50zl. I tu bym miala problem, bo Biedronka nie ma niczego, co by mnie sklonilo do zakupow w tej sieci.
                        • patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 11:39

jasne ale na mnie mocno dzialaja takie gdzie wykorzystuje się dzieci bo wiadomo "dziecku rodzic nie odmówi"...
                          • afroddytta Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 15:59
                            No nie wiem, dla mnie to jednak przesada w sensie mam 3 świadomych dzieci 8,5 i 3 lata i zakupy w Lidlu robię średnio 1-2 razy w tygodniu praktycznie zawsze > 50 zł. Obecnie są figurki, zrobię zakupy to są figurki, nie zrobię to nie ma figurek, nikt mi nic nie marudzi itd. Młodsza dwójka jak dostanie figurkę to najpóźniej za 2-3 godziny już nie wie gdzie jest, starszy trzyma w skrytce w samochodzie i ostatnio cis opowiadał za sie z kolega wymienił. I tylko tyle, nie wyobrażam sobie latania specjalnie po jakieś zakupy dla takich pie...k w sumie nawet niezbyt rewelacyjnych. Choć moim zdaniem to przynajmniej cos (chwila radochy dla dziecka wink) a nie kupon którym i tak nic nie wygram, poza tym w biedronce mam szanse na zakupy > 50 zł tylko jak kupuje pieluchy smile
                            • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 17:41
                              nie wyobrażam sobie latania specjalnie po jakieś zakupy dla takich pie...k w sumie nawet niezbyt rewelacyjnych.

ja tez nie. I nigdy w ten sposob nie podchodze do zakupow, niezaleznie od tego, jaki to sklep i czego dotyczy promocja. Szal, szalem, ale jak nie dostane figurki, albo zdubluje, to tez nikt nie traktuje tego jak konca swiata.
              • mamaemmy Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 14:25
                nie przesadzaj-kto na siłe kupuje,żeby było 50zł ?? Są tacy ludzie ?
                My przewaznie kupujemy w Lidlu na dłuzszy czas,więc ze 4 figurki są,oprócz tego babcia prosiła bezdzietnych/bezwnukowych znajomych,zeby nam brali te figurki-dzięki temu mamy ich mnóstwo już.
            • gaja246 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 08:27
              Promocja w Lidlu tylko do 21.09.
    • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 08:59
      moja corka tez zbiera. Tez jest szal w szkole.

Na Allegro pelno ich jest, rozne wzory i ilosci. Caly komplet 24 figurek mozna dostac za 70zl, wiec zdecydowanie taniej niz podczas zakupow w Lidlu.
      • patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 09:27
        No zdecydowanie taniej smile 24 rózne za 50 zł to musisz wydac minimum 1200 zł za zakupy z figurkami.Minimum bo jak zapłacisz za zakupy 60 czy 80 zł to tez masz jedna figurke wtedy.I minimum przy załozeniu ze nie zdubluje ci sie zadna.A w to nie wierze...
        Aha i teraz widze ze ona trwała od 25.08 do niedzieli czyli 21.09 czyli dokładnie 4 tygodnie.Wiec lidl dobrze nakręcił tą promocję smile
      • maggi9 Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 20:46
        aleksandra1977 napisała:

> Na Allegro pelno ich jest, rozne wzory i ilosci. Caly komplet 24 figurek mozna
        > dostac za 70zl, wiec zdecydowanie taniej niz podczas zakupow w Lidlu.

Jak to taniej? Sorry ale nie rozumiem przeliczania 50zł=jedna figurka. A artykuły, które kupujesz za te 50zł to co, pies?
        • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 20:51
          taniej, jesli ktos chodzi do Lidla tylko po figurki i tylko z ich powodu robi zakupy w tym sklepie.
          • maggi9 Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 22:24
            Nie wiem czy ktoś jest na tyle, łagodnie mówiąc, niemądry by kupować w Lidlu byle co i dostawać te figurki.

Nawet jeśli już się nie lubi produktów z tego sklepu to można tam kupować, to, co jest markowe lub niemal takie samo jak gdzie indziej.
            • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 22.09.14, 22:45
              albo bez zakupow w Lidlu kupic cala kolekcje na All smile
    • awesome810 u mojego w szkole też szał 19.09.14, 10:49
      a mnie do Lidla zupełnie nie po drodze.
      Ale, przejrzałam forumsmile i teraz mam zapas środków czystości do każdego kawałka łazienki i kuchni, a kolekcjoner będzie chodził w portkach z Lidla przez następne 2 lata smile.
      Przy okazji zajrzałam sobie z ciekawości na Allegro - myślałam, że skrócę drogę do posiadania kolekcji wink... a tam ludzie to licytują, ktoś kupił "kolekcję" za ponad 600zł!
      • aleksandra1977 Re: u mojego w szkole też szał 19.09.14, 11:08
        a tam ludzie to licytują, ktoś kupił "kolekcję" za ponad 600zł!

ale to i tak korzystniej niz w Lidlu :p
    • kanna Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 11:10
      Mamy tych paskudztw 6, albo 7, ciągle się ilość zmienia, bo córka się wymienia, dostaje, oddaje.
      Nie upadłam na głowe, żeby się starać mieć całą kolekcję, albo doplacac za walizkę :p
      • emma6666 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 13:41
        Promocja jest przedłużona do 5.10.
        Brakuje nam 8, mamy chyba 8 czy 9 na wymianę.
        Nie kupuję aż tyle w Lidlu, jak idę z młodym to pytam czy nie mają zalegających (czasem ktoś nie weźmie).
        A że przyszłemu łamaczowi serc niewieścich mało kto odmawia to mamy tego trochę.
        • momas Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 14:28
          a co masz na wymiane?
          "ja"* mam kaczke, zółtą rybkę i rekina do wymiany
          szukam piska, kotka i słonia.

*oczywiście - moje dziecko...
          • a-e-p Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 16:29
            U mojej pierwszoklasistki w szkole tez szał, mamy kilka figurek, bo w Lidlu (ktorego bardzo lubie) robie zakupy min. 2 x w tygodniu i niestety zawsze do zapłaty mam grubo ponad 50zł. Calej kolekcji nie zamierzamy zbierac. Nam sie figurki podobają, plusem sa przyssawki, przynajmniej nie gina albo nie wsysa je odkurzacz....
            • magma_pl Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 16:50
              a u nas żadnego zainteresowania nie ma. syn tylko jedno odpakował, obyło się bez emocji więc reszta wylądowała w szufladzie. na podwórku czy w szkole też żadnego szłu ni ma.
              • india05 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 19:43
                w Tesco są z lizakami Chupa Chups za 3,95, dzisiaj kupowałam, trafiła nam się 1 świecąca smile młody kilka razy dziennie chce grać w lidlową grę, figurek mamy dużo, u nas szał od 3 tyg, to jest pierwsza planszówka, w która chce grać, inne stoją i niezbyt go interesują.
                • mamachlopca1 a co to za lizaki? 21.09.14, 18:42
                  dziewczyny a jak to jest z tymi lizakami/zebym wiedziala co bracwink to jest doklejone do lizaka?czy jakos inaczej?
                  • india05 Re: a co to za lizaki? 21.09.14, 21:43
                    takie:
                    https://img.e-piotripawel.pl/brandbank/206232
          • iciako Re: Stikeez z Lidla. 22.09.14, 14:50
            mam na wymianę kotka
            iwcia7(małpa)wp.pl
            • momas Re: Stikeez z Lidla. 22.09.14, 16:13
              a czego szukasz? co mam - napisałam wyżej. plus jeszcze potwor z jednym okiem - zielony, uśmiechnięty z balymi kłami.
            • ola-la4 Re: Stikeez z Lidla. 22.09.14, 17:33
              A ja mam na wymianę potwora zielonego z jednym okiem i słonika smile
            • kasjopeja84 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 11:15
              Ja bym przygarnęła kotka, co byś chciała w zamian? Mam różowegi IGORA, żółwia, pieska, ewentualnie coś innego z pojedynczych.
    • emilka.j16 Re: Stikeez z Lidla. 24.09.14, 19:25
      Hej. Czy wie ktoś w którym Lidlu można jeszcze kupić pudełko stikeez? Z góry dziękuje za info smile
      • my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 24.09.14, 21:12
        Teraz jest z tym problem, szukałam w kilku lidlach.
        Znalazłam jeszcze w Lidlu w Czeladzi, ale zakładam, że pytasz o W-wę wink
        • india05 Re: Stikeez z Lidla. 24.09.14, 21:23
          a kiedy byłaś? ja dzisiaj szukałam w Chorzowie, Bytomiu i Piekarach i nie było, do Czeladzi nie było mi po drodze.
          • my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 01:10
            byłam we wtorek
            to niedaleko mojej pracy, ale że jutro mam wolne, to nie podjadę spr
            przy kasie leżały 2 opakowania, jak kupiłam 1
            nie wiem czy było więcej
        • emilka.j16 Re: Stikeez z Lidla. 25.09.14, 09:14
          No doklanie o Wawe i okolice.
          • my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 01:10
            no tak, przecież to oczywista oczywistość... smile
    • janiulek Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 09:13
      Hej.....jeżeli macie u siebie w Lidlu pudełko do zbierania Stikeez to czy mogę prosić o zakup ? Pokryję koszty przesyłki. Niestety nie załapaliśmy się już na pudełko a dzieci zrozpaczone crying
      • patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 09:18
        omg! czemu taka trałme zafundowalaś swoim dziecią ???? https://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif
        • megi-84 Re: Stikeez z Lidla. 28.09.14, 21:00
          patatajowa zamiast tylko szydzić pomyśl chwilę nad pisownią wink)

p.s.
          bez urazy- nie moglam się powstrzymac wink
          • patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 28.09.14, 21:46

przejrzyj inne watki to zobaczysz ze nie zdaza mi sie robić TAKICH byków wink chyba ze celowo smile
            Tylko polskich liter nie używam chyba ze automat mi wstawi smile
            • megi-84 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 07:20
              patatajowa wybacz, ale nie jestem jakas wariatką, żeby widzac blad u kogos szperac po inych watkach aby dowiedziec sie czy czesto mu sie to zdarza wink))
              a jeżeli taki błąd w pisowni wstawiasz celowo to co co chodzi? co to ma na celu, bo nie bardzo kumam? żeby drwina była większa, że ktoś taki prosty czy co? smile
              • patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 08:32
                nic nie ma.to bardzo częsty błąd.dla odmiany wink
                • megi-84 Re: Stikeez z Lidla. 01.10.14, 20:46
                  No tak... to wszystko wyjasnia smile
    • janiulek Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 09:21
      ja wręcz przeciwnie.....niestety taka jest szkolna rzeczywistość
      • emilka.j16 Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 19:29
        To pewnie juz nie ma szans zeby gdzies je dostac buuu sad
    • k_brzydula Re: Stikeez z Lidla. 28.09.14, 19:11
      ja poszukuję żółwia, kto ma na wymianę np. za kaczkę, słonia, żyrafę, rekina, wilka, delfina ...
      • blue-anulka Re: Stikeez z Lidla. 28.09.14, 20:35
        k_brzydula napisałam na priva
        • blue-anulka Re: Stikeez z Lidla. 28.09.14, 20:48
          podaj maila do na gazetowy nie da się wysłać
          • k_brzydula Re: Stikeez z Lidla. 29.09.14, 08:17
            oto mój @: kborysek28@wp.pl
            • nika2.2 Re: Stikeez z Lidla. 29.09.14, 22:21
              Czy ktoś pomoże zakupić pudełko z gra? Pokryje koszty.
              • femme111 Re: Stikeez z Lidla. 29.09.14, 23:02
                I ja poproszę
                • gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 12:09
                  i ja tez poprosze o gre chodz marne szanse chyba sad
                  • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 13:35
                    raczej marne, bo promocja zakonczyla sie 21.09.
                    na Allegro licytacje maja sie doskonale
                    • julka-4 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 13:38
                      Promocja podobno przedłużona do 5.10. Ale pudełek już raczej nigdzie nie ma.
                      • gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 14:43
                        niby promocja przedluzona ale u mnie juz od weekendu nie daja stikeezow sad wiec nie wiem co miala na celu informacja ze akcja z nimi trwa dluzej.
                        • india05 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 14:44
                          w niektórych lidlach nadal rozdają.
                          • magda1104 Re: Stikeez z Lidla. 02.10.14, 21:01
                            Ja dziś kupiłam lizaki z figurkami w Carrefour express po 3zł z groszami.
                            Gdańsk Rogalińska
                            • gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 10:37
                              w tesco lizaki tez sa po 3,80chyba smile

dziewczyny mam pytanie czy jest mozliwosc sciagniecia planszy do gry w stikeezy?? zeby wydrukowac??
                              • igmaj Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 11:02
                                A w Auchan kupowałam po 2,80.
                                • gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 11:32
                                  IGMAj a w ktorym miejscu w auchan leza te lizaki?na dziale ze slodyczami nie widzialam...
                                  • india05 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 11:39
                                    przy kasach
                                  • igmaj Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 12:31
                                    Ja właśnie brałam z regału ze słodyczami (Opole).
                                    • india05 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 14:55
                                      u nas w tesco przed kasami , a w carrefourze na słodyczach smile stokrotka - przed kasami smile
                            • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 12:09
                              czy figurki w lizakach to te same figurki, co w grze, czy zupelnie inne wzory?
                              mam cala kolekcje z Lidla i nie chcialabym dublowac.
                              • gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 12:22
                                Niektóre sa podobne (róznia sie kolorami) a niektóre sa zupelnie inne.. niektore swieca w ciemnosci smile
                                • gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 12:23
                                  tu masz ulotke z lizaków www.google.pl/search?q=stikeez+chupa+chups&rlz=1C1ARAA_enPL503PL505&espv=2&biw=1280&bih=839&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=CXkuVOGbPM2f7gb8yoHQCQ&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=YypjqwlHBNYMEM%253A%3BJpUp_CUTglCpKM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.die-bildersammler.de%252Fimages%252F10_Supermarktsammler_Inland%252FA_Stikeez_ChupasChups_2014.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.die-bildersammler.de%252FEDEKA%252520REWE%252520LIDL%252520und%252520so.htm%3B600%3B332
                                  • aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 15:28
                                    gie-oska82, bardzo Ci dziekuje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka