emma6666 18.09.14, 23:02 Zbierają wasze dzieci? U mnie szał, młody uwielbia. Ale googlam je sobie i wychodzi że jest ich dużo więcej niż te 24 z Lidla, nawet smerfy są. Czy one mają jakąś swoją oficjalną stronę www i w ogóle o co w tym chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_1980 Re: Stikeez z Lidla. 18.09.14, 23:06 hehe te stikeez można kupić w lizakach Chuppa Chups w Polo Markecie za 3 zł za lizaka z niespodzianką i są identyczne i pasują do kolekcji w walizce Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: Stikeez z Lidla. 18.09.14, 23:13 i w stokrotce tez sa te lizaki.. masakra za kazdym razem wymuszaja kupno Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: Stikeez z Lidla. 18.09.14, 23:16 wolę kupić lizaka niż kombinować co by tu jeszcze wziąć do koszyka w Lidlu żeby było min. 50 zł na kasie Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Stikeez z Lidla. 18.09.14, 23:24 jaka kolekcja w jakiej walizce? no nie ogarniam tematu Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 07:00 polega to na tym ze jest kolejna bzdurna kolekcja pierduł do zbierania....idziesz do lidla,wydajesz wiecej kasy niż normalnie byś wydala po to aby dziecko zostało plastikowa figurkę.i co wazne-musisz zebrać je wszystkie !!!! A walizkę możesz dokupić zeby w niej trzymać figurki.przekalkuluj sobie ile trzeba y zrobić tych zakupów aby zebrać komplet figurek które zabierasz losowo.... **** Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym. Psuje wzrok,odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB **** Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 08:28 mój zebrał dwie i mu przeszło zresztą na pierwszą tylko był szał, drugą dostał niespodziewanie po moich niedzielnych zakupach, luz był i dużo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 08:36 nie musze kombinowac, jak wydac 50zl w Lidlu. Wydaje nie mniej niz 50zl na zwykle zakupy spozywcze, bez szalenstwa i kombinowania, bez branych na sile produktow, ktorych nie potrzebuje. A walizka nie jest obowiazkowa, choc jest to miejsce na te figurki oraz gra z udzialem tych figurek. Wtedy ma to sens, bo wiadomo, co z tymi figurkami robic. Zamiast pudelka/walizki mozna (choc tez nie jest to obowiazkowe) kupic maly woreczek do samych figurek. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 09:09 hehe obowiązkowe,dobre! Oczywiście ze nie jest jeszcze tego by brakowało ale sklep proponując ci taka promocje niejako zmusza do zakupów bo kupisz 2-3 a potem dziecko ci marudzi ze musi kolejne mieć wiec idziesz do tego miała a nie gdzie indziej i robisz te zakupy.zeby dostać 2cm pierdolke która dziecko rzuci w kąt po miesiącu. Cieszę się ze młodsze dziecko mam juz starsze i takie zbieractwo ma juz za sobą.... **** Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym. Psuje wzrok,odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB **** Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 20.09.14, 22:18 Heh, no bez przesady. Tu nie chodzi o kupowanie zbędnych rzeczy, a raczej o pójście do tego, a nie innego sklepu w celu zrobienia zakupów. Ja chciałam kupić to pudełeczko-grę, bo mój 5-latek bardzo chciał dostać na urodziny. Niestety, już ich nie ma (odwiedziłam 3 lidly dziś), szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 20.09.14, 22:50 Ja chciałam kupić to pudełeczko-grę, bo mój 5-latek bardzo chciał dostać na urodziny. Niestety, już ich nie ma (odwiedziłam 3 lidly dziś), szkoda jutro bede w Lidlu - jak chcesz, to moge Ci kupic Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 22:08 ach, dopiero teraz doczytałam odp... jeśli są u was, to będę wdzięczna za zakup napisałam też na priv Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 22:12 kurcze, nie potrafię spr adresu; podaję mój adres: antysz@interia.pl, bo gazetowej nie odbieram Syn bardzo by się ucieszył, więc będę wdzięczna za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 09:10 >Zamiast pudelka/walizki mozna (choc tez nie jest to obowiazkowe) kupic maly woreczek do samych figurek. no to dobrze, ze nie obowiązkowe, bo juz myślałam, że muszę kupić Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 10:11 w tym sensie nie obowiazkowe, ze da sie bawic figurkami bez walizki, czy woreczka. A jak masz walizke, to masz gre i miejsce do przechowywania figurek. Walizka kosztuje, o ile pamietam, 7,99 zl, woreczek 3,99 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 10:18 oczywiscie ze sie da. ale to tak jakbys zbierała karty piłkarskie bez albumu i innych gadzetów do kolekcjji w kolekcje trzeba sie zaangazowac, co to za kolekcja bez woreczka, pudełka i 1 brakujacej figurki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 11:12 kazdy pretekst do zwabienia klienta do sklepu jest dobry. W Lidlu figurki, a w Biedronce szansa na wygranie sprzetu agd, czy samochodu. Tez przy zakupach za 50zl. I tu bym miala problem, bo Biedronka nie ma niczego, co by mnie sklonilo do zakupow w tej sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 11:39 jasne ale na mnie mocno dzialaja takie gdzie wykorzystuje się dzieci bo wiadomo "dziecku rodzic nie odmówi"... **** Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym. Psuje wzrok,odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB **** Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 15:59 No nie wiem, dla mnie to jednak przesada w sensie mam 3 świadomych dzieci 8,5 i 3 lata i zakupy w Lidlu robię średnio 1-2 razy w tygodniu praktycznie zawsze > 50 zł. Obecnie są figurki, zrobię zakupy to są figurki, nie zrobię to nie ma figurek, nikt mi nic nie marudzi itd. Młodsza dwójka jak dostanie figurkę to najpóźniej za 2-3 godziny już nie wie gdzie jest, starszy trzyma w skrytce w samochodzie i ostatnio cis opowiadał za sie z kolega wymienił. I tylko tyle, nie wyobrażam sobie latania specjalnie po jakieś zakupy dla takich pie...k w sumie nawet niezbyt rewelacyjnych. Choć moim zdaniem to przynajmniej cos (chwila radochy dla dziecka ) a nie kupon którym i tak nic nie wygram, poza tym w biedronce mam szanse na zakupy > 50 zł tylko jak kupuje pieluchy Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 17:41 nie wyobrażam sobie latania specjalnie po jakieś zakupy dla takich pie...k w sumie nawet niezbyt rewelacyjnych. ja tez nie. I nigdy w ten sposob nie podchodze do zakupow, niezaleznie od tego, jaki to sklep i czego dotyczy promocja. Szal, szalem, ale jak nie dostane figurki, albo zdubluje, to tez nikt nie traktuje tego jak konca swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 14:25 nie przesadzaj-kto na siłe kupuje,żeby było 50zł ?? Są tacy ludzie ? My przewaznie kupujemy w Lidlu na dłuzszy czas,więc ze 4 figurki są,oprócz tego babcia prosiła bezdzietnych/bezwnukowych znajomych,zeby nam brali te figurki-dzięki temu mamy ich mnóstwo już. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 08:59 moja corka tez zbiera. Tez jest szal w szkole. Na Allegro pelno ich jest, rozne wzory i ilosci. Caly komplet 24 figurek mozna dostac za 70zl, wiec zdecydowanie taniej niz podczas zakupow w Lidlu. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 09:27 No zdecydowanie taniej 24 rózne za 50 zł to musisz wydac minimum 1200 zł za zakupy z figurkami.Minimum bo jak zapłacisz za zakupy 60 czy 80 zł to tez masz jedna figurke wtedy.I minimum przy załozeniu ze nie zdubluje ci sie zadna.A w to nie wierze... Aha i teraz widze ze ona trwała od 25.08 do niedzieli czyli 21.09 czyli dokładnie 4 tygodnie.Wiec lidl dobrze nakręcił tą promocję Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 20:46 aleksandra1977 napisała: > Na Allegro pelno ich jest, rozne wzory i ilosci. Caly komplet 24 figurek mozna > dostac za 70zl, wiec zdecydowanie taniej niz podczas zakupow w Lidlu. Jak to taniej? Sorry ale nie rozumiem przeliczania 50zł=jedna figurka. A artykuły, które kupujesz za te 50zł to co, pies? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 20:51 taniej, jesli ktos chodzi do Lidla tylko po figurki i tylko z ich powodu robi zakupy w tym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Stikeez z Lidla. 21.09.14, 22:24 Nie wiem czy ktoś jest na tyle, łagodnie mówiąc, niemądry by kupować w Lidlu byle co i dostawać te figurki. Nawet jeśli już się nie lubi produktów z tego sklepu to można tam kupować, to, co jest markowe lub niemal takie samo jak gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 22.09.14, 22:45 albo bez zakupow w Lidlu kupic cala kolekcje na All Odpowiedz Link Zgłoś
awesome810 u mojego w szkole też szał 19.09.14, 10:49 a mnie do Lidla zupełnie nie po drodze. Ale, przejrzałam forum i teraz mam zapas środków czystości do każdego kawałka łazienki i kuchni, a kolekcjoner będzie chodził w portkach z Lidla przez następne 2 lata . Przy okazji zajrzałam sobie z ciekawości na Allegro - myślałam, że skrócę drogę do posiadania kolekcji ... a tam ludzie to licytują, ktoś kupił "kolekcję" za ponad 600zł! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: u mojego w szkole też szał 19.09.14, 11:08 a tam ludzie to licytują, ktoś kupił "kolekcję" za ponad 600zł! ale to i tak korzystniej niz w Lidlu :p Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 11:10 Mamy tych paskudztw 6, albo 7, ciągle się ilość zmienia, bo córka się wymienia, dostaje, oddaje. Nie upadłam na głowe, żeby się starać mieć całą kolekcję, albo doplacac za walizkę :p Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 13:41 Promocja jest przedłużona do 5.10. Brakuje nam 8, mamy chyba 8 czy 9 na wymianę. Nie kupuję aż tyle w Lidlu, jak idę z młodym to pytam czy nie mają zalegających (czasem ktoś nie weźmie). A że przyszłemu łamaczowi serc niewieścich mało kto odmawia to mamy tego trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 14:28 a co masz na wymiane? "ja"* mam kaczke, zółtą rybkę i rekina do wymiany szukam piska, kotka i słonia. *oczywiście - moje dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 16:29 U mojej pierwszoklasistki w szkole tez szał, mamy kilka figurek, bo w Lidlu (ktorego bardzo lubie) robie zakupy min. 2 x w tygodniu i niestety zawsze do zapłaty mam grubo ponad 50zł. Calej kolekcji nie zamierzamy zbierac. Nam sie figurki podobają, plusem sa przyssawki, przynajmniej nie gina albo nie wsysa je odkurzacz.... Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 16:50 a u nas żadnego zainteresowania nie ma. syn tylko jedno odpakował, obyło się bez emocji więc reszta wylądowała w szufladzie. na podwórku czy w szkole też żadnego szłu ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
india05 Re: Stikeez z Lidla. 19.09.14, 19:43 w Tesco są z lizakami Chupa Chups za 3,95, dzisiaj kupowałam, trafiła nam się 1 świecąca młody kilka razy dziennie chce grać w lidlową grę, figurek mamy dużo, u nas szał od 3 tyg, to jest pierwsza planszówka, w która chce grać, inne stoją i niezbyt go interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 a co to za lizaki? 21.09.14, 18:42 dziewczyny a jak to jest z tymi lizakami/zebym wiedziala co brac to jest doklejone do lizaka?czy jakos inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
iciako Re: Stikeez z Lidla. 22.09.14, 14:50 mam na wymianę kotka iwcia7(małpa)wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Stikeez z Lidla. 22.09.14, 16:13 a czego szukasz? co mam - napisałam wyżej. plus jeszcze potwor z jednym okiem - zielony, uśmiechnięty z balymi kłami. Odpowiedz Link Zgłoś
ola-la4 Re: Stikeez z Lidla. 22.09.14, 17:33 A ja mam na wymianę potwora zielonego z jednym okiem i słonika Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopeja84 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 11:15 Ja bym przygarnęła kotka, co byś chciała w zamian? Mam różowegi IGORA, żółwia, pieska, ewentualnie coś innego z pojedynczych. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka.j16 Re: Stikeez z Lidla. 24.09.14, 19:25 Hej. Czy wie ktoś w którym Lidlu można jeszcze kupić pudełko stikeez? Z góry dziękuje za info Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 24.09.14, 21:12 Teraz jest z tym problem, szukałam w kilku lidlach. Znalazłam jeszcze w Lidlu w Czeladzi, ale zakładam, że pytasz o W-wę Odpowiedz Link Zgłoś
india05 Re: Stikeez z Lidla. 24.09.14, 21:23 a kiedy byłaś? ja dzisiaj szukałam w Chorzowie, Bytomiu i Piekarach i nie było, do Czeladzi nie było mi po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 01:10 byłam we wtorek to niedaleko mojej pracy, ale że jutro mam wolne, to nie podjadę spr przy kasie leżały 2 opakowania, jak kupiłam 1 nie wiem czy było więcej Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 01:10 no tak, przecież to oczywista oczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
janiulek Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 09:13 Hej.....jeżeli macie u siebie w Lidlu pudełko do zbierania Stikeez to czy mogę prosić o zakup ? Pokryję koszty przesyłki. Niestety nie załapaliśmy się już na pudełko a dzieci zrozpaczone Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 09:18 omg! czemu taka trałme zafundowalaś swoim dziecią ???? Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: Stikeez z Lidla. 28.09.14, 21:00 patatajowa zamiast tylko szydzić pomyśl chwilę nad pisownią ) p.s. bez urazy- nie moglam się powstrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 28.09.14, 21:46 przejrzyj inne watki to zobaczysz ze nie zdaza mi sie robić TAKICH byków chyba ze celowo Tylko polskich liter nie używam chyba ze automat mi wstawi **** Czytanie książek jest zajęciem żmudnym i męczącym. Psuje wzrok,odrywa od innych zajęć i nie wspiera wzrostu PKB **** Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 07:20 patatajowa wybacz, ale nie jestem jakas wariatką, żeby widzac blad u kogos szperac po inych watkach aby dowiedziec sie czy czesto mu sie to zdarza )) a jeżeli taki błąd w pisowni wstawiasz celowo to co co chodzi? co to ma na celu, bo nie bardzo kumam? żeby drwina była większa, że ktoś taki prosty czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 08:32 nic nie ma.to bardzo częsty błąd.dla odmiany Odpowiedz Link Zgłoś
janiulek Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 09:21 ja wręcz przeciwnie.....niestety taka jest szkolna rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
emilka.j16 Re: Stikeez z Lidla. 26.09.14, 19:29 To pewnie juz nie ma szans zeby gdzies je dostac buuu Odpowiedz Link Zgłoś
k_brzydula Re: Stikeez z Lidla. 28.09.14, 19:11 ja poszukuję żółwia, kto ma na wymianę np. za kaczkę, słonia, żyrafę, rekina, wilka, delfina ... Odpowiedz Link Zgłoś
blue-anulka Re: Stikeez z Lidla. 28.09.14, 20:48 podaj maila do na gazetowy nie da się wysłać Odpowiedz Link Zgłoś
nika2.2 Re: Stikeez z Lidla. 29.09.14, 22:21 Czy ktoś pomoże zakupić pudełko z gra? Pokryje koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 12:09 i ja tez poprosze o gre chodz marne szanse chyba Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 13:35 raczej marne, bo promocja zakonczyla sie 21.09. na Allegro licytacje maja sie doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 13:38 Promocja podobno przedłużona do 5.10. Ale pudełek już raczej nigdzie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 14:43 niby promocja przedluzona ale u mnie juz od weekendu nie daja stikeezow wiec nie wiem co miala na celu informacja ze akcja z nimi trwa dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
india05 Re: Stikeez z Lidla. 30.09.14, 14:44 w niektórych lidlach nadal rozdają. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Stikeez z Lidla. 02.10.14, 21:01 Ja dziś kupiłam lizaki z figurkami w Carrefour express po 3zł z groszami. Gdańsk Rogalińska Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 10:37 w tesco lizaki tez sa po 3,80chyba dziewczyny mam pytanie czy jest mozliwosc sciagniecia planszy do gry w stikeezy?? zeby wydrukowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 11:32 IGMAj a w ktorym miejscu w auchan leza te lizaki?na dziale ze slodyczami nie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
igmaj Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 12:31 Ja właśnie brałam z regału ze słodyczami (Opole). Odpowiedz Link Zgłoś
india05 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 14:55 u nas w tesco przed kasami , a w carrefourze na słodyczach stokrotka - przed kasami Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 12:09 czy figurki w lizakach to te same figurki, co w grze, czy zupelnie inne wzory? mam cala kolekcje z Lidla i nie chcialabym dublowac. Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 12:22 Niektóre sa podobne (róznia sie kolorami) a niektóre sa zupelnie inne.. niektore swieca w ciemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
gie-oska82 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 12:23 tu masz ulotke z lizaków www.google.pl/search?q=stikeez+chupa+chups&rlz=1C1ARAA_enPL503PL505&espv=2&biw=1280&bih=839&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=CXkuVOGbPM2f7gb8yoHQCQ&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=YypjqwlHBNYMEM%253A%3BJpUp_CUTglCpKM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.die-bildersammler.de%252Fimages%252F10_Supermarktsammler_Inland%252FA_Stikeez_ChupasChups_2014.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.die-bildersammler.de%252FEDEKA%252520REWE%252520LIDL%252520und%252520so.htm%3B600%3B332 Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Stikeez z Lidla. 03.10.14, 15:28 gie-oska82, bardzo Ci dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś