purple.sky 14.10.14, 13:17 podpowiedzcie prosze. potrzebuje ksiazeczke dla chlopca odkrywcza co na stronach bede rozne male zamykane okienka o gdy sie podnosi sa rozne obrazki niespodzianki itp. znacie cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: taka ksiazeczka? 14.10.14, 13:20 poszukaj może gdzies uda Ci się zdobyć Bawidoc, bywają na allegro ale i czasami jakieś ostatki w księgarniach z tanią ksiażką-są świetne: www.google.pl/search?q=bawidoc&espv=2&biw=1680&bih=935&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qwY9VKXLNsvlaqbYgugJ&ved=0CAcQ_AUoAg Odpowiedz Link Zgłoś
edzia321 Re: taka ksiazeczka? 14.10.14, 14:12 W Smyku oglądałam książeczkę Ciało bez tajemnic właśnie z takimi okienkami. Bardzo fajna mi się wydawała. Tu masz opis : maluszkoweinspiracje.blogspot.com/2014/09/ciao-bez-tajemnic.html Odpowiedz Link Zgłoś
bagage Re: taka ksiazeczka? 14.10.14, 14:58 U nas sprawdziła się książka: "Ziemia. Życie planety. Interaktywna edukacja". Wprawdzie nie ma tam odkrywanych obrazków, ale są trójwymiarowe: dinozaur, dżungla, tsunami, jaskinia. Szałem jest kręcące się tornado. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: taka ksiazeczka? 14.10.14, 20:18 ulubiona seria moich chłopców: www.empik.com/dzien-na-budowie-edukacyjna-ksiazka-z-okienkami-goldsack-gaby,2459096,ksiazka-p www.empik.com/dzien-na-lotnisku-edukacyjna-ksiazka-z-okienkami-goldsack-gaby,2459098,ksiazka-p tylko nie jestem pewna czy jest jeszcze dostępna w sprzedaży... Odpowiedz Link Zgłoś
anja19 Re: taka ksiazeczka? 14.10.14, 20:24 może takie: maluszkoweinspiracje.blogspot.com/2014/06/ziemia-i-kosmos.html ? Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: taka ksiazeczka? 14.10.14, 22:28 Olesiejuk wydaje dwie serie na licencji uznanego brytyjskiego wydawnictwa Usborne. Nazywają je "Sprawdźcie sami" albo po prostu "Książka z okienkami". Tematyka do wyboru, do koloru. Atlas, dinozaury, anatomia, statki, recykling, wynalazki, sztuka... Wykonanie świetne, zarówno merytorycznie, graficznie, jak i sama jakość książek. U nas hit od wieku niecałych 4 lat, i kolekcja sukcesywnie się powiększa. Przykładowe tytuły Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa13 Re: taka ksiazeczka? 15.10.14, 07:22 "wynalazki", bardzo fajna i mądra. Odpowiedz Link Zgłoś