Dodaj do ulubionych

Playmobil Stadion Piłkarski

26.10.14, 07:51
Chciałabym kupić dla 6 latka. Mój syn lubi Playmobil i lubi piłkę nożną. Zamówiłam już piłkarzyki i szukając prezentów świątecznych zastanawiam się jeszcze nad stadionem. Warto?

sklep.berpo.pl/product_info.php?products_id=2867
Obserwuj wątek
    • zebraw-paski Re: Playmobil Stadion Piłkarski 29.10.14, 13:57
      Jest jeszcze bramka z licznikiem do tego zestawu. Czy ktoś ma i może podzielić się opinią? Wciąż się waham czy kupić, syn bardzo chce ale wcale nie jestem pewna czy to nie będzie zabawka na chwilę.
      • kroliczyca80 Re: Playmobil Stadion Piłkarski 29.10.14, 15:32
        Mamy od 2 lat jedno i drugie. Boisko się rozjeżdża odkąd syn zgubił takie maleńkie białe łączniki, bramka to po prostu plastikowa bramka, nic się samo nie nalicza, elektroniczny wyświetlacz trzeba ustawiać ręcznie. Jak dla nas bez szału, ale my ogólnie nie szalejemy za Playmobilem.
        • marta.p-s Re: Playmobil Stadion Piłkarski 29.10.14, 17:39
          Mój syn też ma od 2 lat i szału nie ma. Pobawił się nim może kilka razy i na tym koniec. Stoi i się kurzy. Ale u nas tak samo jak u Poprzedniczki-szału na Playmobil nie ma.
          • mamachlopca1 Re: Playmobil Stadion Piłkarski 29.10.14, 21:47
            a ja powiem inaczej-mam 2(9 i 6l) milosnikow i piłki i playmobilu i zarowno bosiko jak i bramka sa co chwila wyciagane i ciagle w uzyciu.bramke mamy dawno a boisko od dnia dziecka.i bardzo sie tym czesto bawia wiec jak dla mnie to warto
    • zebraw-paski Re: Playmobil Stadion Piłkarski 04.11.14, 11:19
      Poczytałam jeszcze pozytywne opinie na amazonie, ten stadion to taki bestseller. Ale na pewno wszystko zależy od dziecka czy będzie się tym bawiło, pewnie też fajniejsza zabawa jeśli jest dwoje. Mój syn Playmobilem się bawi ale już nie tak bardzo jak kiedyś, ten stadion to jednak taki nietypowy Playmobil. Mamochłopca1, czy sama bramka jest fajnym dodatkiem, polecasz od razu zakupić dwa zestawy? I czy bawi się tym zestawem też jedno dziecko czy zawsze z bratem/ kolegą?
      • mamachlopca1 Re: Playmobil Stadion Piłkarski 04.11.14, 22:50
        bawi sie tez pojedynczo-zalezy od checi i czy sie nie pokłócawink moim chlopcom taka liczaca bramka wystarcza 1 bo oni sie nia czesto bawia oddzielnie-po prostu sobie w nia strzelaja-czesto nie ustawiaja jej na boisku tylko jako oddzielna zabawa..warto dokupic jeszcze piłkarzy-w samym boisku jest kilku ale moim brakowalo i kupowalismy pojedyncze figurki oraz takie zastawy-sanitariuszy z noszamiwink, sedziego itp. kazdy pilkarz ma mozliwosc naklejenia swojego numeru i naklejki na napisanie imieniawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka