corrina_f1 05.10.15, 13:52 Jakie macie doświadczenie z butami Tamaris ? Jak się noszą, wygodne? Dobra skóra ? Solidna marka? Czy rozmiar adekwatny do noszonego ? Rozważam botki i kozaki oraz szpilki, ale jeszcze się nie mogę zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olesia301 Re: Tamaris 05.10.15, 14:00 Ja miałam kiedyś, dobra jakość. Miałam sznurowane półbuty, więc nie wypowiem się o szpilkach Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: Tamaris 05.10.15, 14:05 ha! kupiłam botki i byłam bardzo zadowolona.skuszona kupiłam potem tej firmy sandały i nie byłam zadowolona.wygodne ale po jednym sezonie wyglądały jak ze smietnika także cięzka decyzja Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Tamaris 05.10.15, 14:07 No wiec ja latem zamówiłam na zalando sandały w moim rozmiarze, ale niestety musiałam odesłać bo były małe. Także nie zdążyłam nawet poużytkować... Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: Tamaris 05.10.15, 14:29 U mnie tak samo, sandały tegoroczne wylądowały w śmietniku I na początku rzeczywiście wąskie były ale się rozchodziły. Mam też botki z zeszłego roku, jeszcze do użycia Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Tamaris 05.10.15, 20:51 Mam i lubię. Aktualnie mam 3 pary - trzewiki na płaskim zamszowe (r.37), czółenka na niewysokim koturnie (37) i baleriny na cienkiej, płaskiej podeszwie, takie z gumkami ściągającymi (r. 38). Najczęściej, z innych firm, noszę rozmiar 38, ale Tamaris wg mnei nie trzyma rozmiarówki, dlatego podczas zakupów online (szczególnie pierwszy raz kupując buty tej firmy) najbezpieczniej zamawiać dwa rozmiary. Na szczęście większość sklepów podaje już dokładną długość wkładki wewnętrznej, więc czasami nie jest to konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Tamaris 05.10.15, 21:34 Mam klapki, botki i pantofle. Wszystkie skórzane, z każdej pary jestem zadowolona i polecam. Kupowałam na aligoo, eobuwie i zalando Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Tamaris 06.10.15, 00:17 w ubiegłym roku kupiłam pierwsze w życiu botki i padło na tamaris. Botki na słupku 7 cm, skóra licowa, nie miałam nigdy wygodniejszych butów. Po zimie nadal wyglądały idealnie, oczywiście pastowane + zaimpregnowane, ale bez szału, bo ja niestety nie dbam o buty....mają mi służyć, nie ja im . Mega miękkie, cudownie dopasowujące się do stopy, system jakiś schock coś tam + flex, zero zmęczenia nawet po całym dniu chodzenia. Minus za wzornictwo, które generalnie jakieś babciowe, trzeba trafić na coś fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: Tamaris 06.10.15, 08:07 ja też polecam, kupowałam skórzane zamszowe botki na zalando i jakość super, bardzo wygodne. Na koniec sezonu dokupiłam sobie jeszcze identyczne tylko winnym kolorze. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Tamaris 06.10.15, 08:32 Czekam na zamówione w pewnym sklepie na M..o z rabatem kod: TSF20 (rabat do dzisiaj do północy) botki czarno-brązowe i trochę martwi mnie ta ich rozmiarówka Takie przeboje miałam tylko z Conversami Trudno, najwyżej oddam lub wymienię, ale na zdjęciu fajnie wyglądają, na różnych stronach podają inną długość wkładki O takie www.zalando.pl/tamaris-ankle-boot-muscat-black-ta111n0am-o11.html Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Tamaris 08.10.15, 10:47 Moje botki już dotarły i jestem zadowolona. Wyglądają świetnie Są ciemniejsze niż na zdjęciu, ale bardzoooo wygodne i świetnie leżą na stopie! Rozmiarówka typowa, świetnie wykonane! Pewnie moja opinia będzie mało przydatna, bo dopiero zacznę ich użytkowanie, ale pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne Powinni mi zapłacić za reklamę Odpowiedz Link Zgłoś