testujekubeczki 19.09.04, 14:36 dziecko ma za malo raczek by pic z tego pozal sie boze kubka...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekla76 Re: Avent 27.09.04, 16:03 Kubeczek niekapek towarzyszył nam praktycznie od samego początku ( tj. od skończenia przez Olańke 6 m-cy).Dziś Ola ma 2,5 roczku i kubeczek mamy do dziś. Jest naprawdę rewelacyjny, a mozliwośc dostosowania i wymiany ustnika w zależności od wieku dziecka jest naprawdę pomocna. I chociaż moja córka jest już dużą panną to kubeczek jest niezastąpiony przy szlonych zabawach, podczas brykania i oczywiście w nocy kiedy małej zachce się pić. On naprawdę nie uronił jescze zadnej kropli a kształt ustnika i uchwytów jest rzeczywiście dostosowany do rączek dziecka. Dzisiaj jestem pewna,że dokonałam właściwego wyboru i polecam go gorąco innym mamom i ich maluszkom.) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Avent 27.09.04, 16:11 My uzywalismy kubeczka, odkad corka skonczyla 4 miesiace- za nic nie chciala nauczyc sie pic ze smoczka, a ustnik przypadl jej do gustu. Niestety, gdy corka miala 2,3 z zalem zrezygnowalismy z kubeczka z powodu duzej wady zgryzu i pijemy juz z normalnej szklanki, ale przy rodzenstwie na pewno bedziemy takich kubkow uzywac. No i mozna je myc w zmywarce! Odpowiedz Link Zgłoś
reginkap Re: Avent 28.10.04, 17:12 moja qqsia ma zaledwie dwie raczki i sobie radzi;P. a tak serio to ma 7 miesiecy i jest wniebowzieta : zabawa + jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
merigold_triss Re: Avent 19.11.04, 14:50 moze i fajnie sie z niego pije.ale nie sposob wyczyscic tego syfu!!!!(tak innej nazwy nie znajduje)ktory sie zbiera w ustniku! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Avent 27.11.04, 13:55 merigold_triss napisała: > moze i fajnie sie z niego pije.ale nie sposob wyczyscic tego syfu!!!!(tak innej > > nazwy nie znajduje)ktory sie zbiera w ustniku! Zmywarka domywa to rewelacyjnie) Syfu zadnego nie widzialam wiec tam przez 2 lata) Odpowiedz Link Zgłoś
mymcia Re: Avent 19.11.04, 14:59 hej, a ja o ile moge wychwalac butelki Aventu to niekapek to po prostu totalne dno!!! Po pierwsze nie jest to zaden niekapek, po drugie domyc to to tez wyzsza szkoła jazdy!!! O ile moje dziecko szybko opanowało sztuke picia z kazdego innnego niekapka to z Aventem walczylam długo. Dlaczego przeciez butelki były prima!!! pzdr mymcia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Avent 19.11.04, 22:28 ustnik wystarczy wygotwac a czasami moze przeciekac jak jest krzywo "zlozony",trzeba pomanipulowac. dla nas rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
bea132 Re: Avent 27.11.04, 12:23 MOJA CORECZKA,MA 15 M-CY,UWIELBIA TEN KUBEK,BARDZO SZYBKO NAUCZYLA SIE Z NIEGO PIC.JA TEZ GO LUBIE. W ZASADZIE NIE MAM NIC DO ZARZUCENIA POZA TYM ZE NIE ZAWSZE JEST TO NIEKAPEK,BO CZESTO KAPIE Z BOKU .MACIE POMYSL CO Z TYM ZROBIC? MOZE JA COS ROBIE NIE TAK? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: Avent 27.11.04, 21:35 Hej; Dla nas tez jak na razie BOMBA; gdy się do niego wleje za dużo to czasem wycieka bokiem po przechyleniu; trzeba samemu poeksperymentować i zobaczyć do jakiego poziomu nalezy go napełniać żeby nic nie leciało; co do mycia to warto spróbować myć go dodatkiem do szczotek do mycia butelek Canpola; to jest taka mała szczoteczka do mycia smoczków - tym wymywa się rewelacyjnie, albo wygotować co kilka dni w sodzie i potem raz jeszcze w czystej wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
aaaska Re: Avent 29.11.04, 08:51 Ja tez mam niekapka aventu i uwazam ,ze jest swietny.Mam porównanie, bo posiadam jeszcze niekapka canpolu z serii balonik i firmy nuby. Oba do bani. A na niekapka aventu mam taki patent, ze ni zakladam uchwytów i nigdy przenigdy nic nie kapie. pa Odpowiedz Link Zgłoś