Dodaj do ulubionych

Prezent dla 8-latki

18.05.16, 17:07
Szukam prezentu dla córki 8 latki na dzień dziecka. Będzie w tym czasie przebywała w szpitalu więc chciałabym by było to coś niezbyt dużego, niebrudzącego a jednocześnie ma ją zająć na jakiś czas. Z dodatków dostanie książkę, szkicownik , grę karciankę Djceco, ale nie mam pomysłu na prezent główny. Po przeszukaniu internetu znalazłam rzepy Bunchems allegro.pl/listing/listing.php?order=qd&string=BUNCHEMS%20&bmatch=base-relevance-bab-1-3-0510 - nigdzie nie ma jednak opini na ich temat - ma ktoś, użytkuje. A może podpowiecie coś innego ciekawego (gumki, koraliki, klocki, mozaiki- mamy)
Obserwuj wątek
    • mkgc Re: Prezent dla 8-latki 19.05.16, 09:58
      Fajne są te rzepki wink
      Moja siedmiolatka miała urodziny w zeszłym tygodniu i najciekawszym prezentem (zwłaszcza dla starszych sióstr i koleżanek 8+) okazała się gra prawda czy fałsz gra dumel: www.google.pl/search?q=klocki+kraina+lodu&client=firefox-b&biw=1333&bih=770&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjZybed1OXMAhXQJSwKHU5UAaAQ_AUIBigB#tbm=isch&q=prawda+czy+fa%C5%82sz+gra+dumel i kolejny zestaw lego friends oraz zestaw klocków "prawie lego"( jakość cena bardzo fajna) - imged.pl/hit-klocki-kraina-lodu-lodowy-zamek-elzy-frozen-17449388.html.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka