Dodaj do ulubionych

Magnetyczne puzzle Djeco,pomóżcie znaleźć

15.11.16, 10:02
Dziewczyny, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
Parę lat temu wydaje mi się, że to było Djeco (na 90%), mieli takie magnetyczne puzzle/klocki w klimacie arabskim/ 1001 nocy. To była taka układanka - arabski zamek/pałac, nie specjalnie dużo elementów, poziom dla 2-3 latkow. Nie zdążyłam kupić starszej, bo za późno wtedy na to wpadłam. Teraz chciałbym kupić młodszej, ale nigdzie nie widzę...😟 Być może już nie produkują, ale nawet w żadnych archiwach żeby nie było? Liczyłam na amazon, bo tam bywa dużo staroci normalnie dostępnych, ale też nie znalazłam...
Obserwuj wątek
    • iberka Re: Magnetyczne puzzle Djeco,pomóżcie znaleźć 15.11.16, 15:20
      te ? www.blueberryforest.com/fun_games/haba_arranging_game_1001_nights.htm
      • corrina_f1 Re: Magnetyczne puzzle Djeco,pomóżcie znaleźć 15.11.16, 15:26
        Iberko, wielbie Cie!! 😀
        Tak, to te!! Nie wiem czemu mi zapadło w głowie, że to Djeco 😉
        Dziękuję!!
        • agnieszka_mmm Re: Magnetyczne puzzle Djeco,pomóżcie znaleźć 15.11.16, 16:07
          Od siebie dodam, ze na limango jest teraz kampania kidkraft i sa tez takie magnesowe ubieranki dla chlopcow i dziewczynek, bardzo fajne
          • corrina_f1 Re: Magnetyczne puzzle Djeco,pomóżcie znaleźć 15.11.16, 18:03
            A chętnie sobie popatrzę na to Limango, bo już mi się odechciało tej układanki sad
            Jedyny chyba sklep w polskich internetach ma za 148 zł
            sarenka.eu/haba-2299-puzzle-basnie-z-1001-nocy-od-3-lat.html
            To już dużo fajniejsze zwierzaki z Djeco mają i w trochę lepszej cenie, może gdzieś tańsze znajdę
            www.fabrykawafelkow.pl/zabawki-magnetyczne/8481-drewniana-ukladanka-magnetyczna-zwierzatka-magnimo-djeco-3070900031241.html
            • corrina_f1 Re: Magnetyczne puzzle Djeco,pomóżcie znaleźć 15.11.16, 18:05
              > To już dużo fajniejsze zwierzaki z Djeco mają i w trochę lepszej cenie, może gd
              > zieś tańsze znajdę

W sensie że zmiana koncepcji wizualnej wink Bo teraz przeczytałam i wyszło że zwierzaki nijak się mają do baśni 1001 nocy wink
          • sinceramente Re: Magnetyczne puzzle Djeco,pomóżcie znaleźć 15.11.16, 18:18
            Limango, jak to limango ceny ma boskie. Spodobał mi się zestaw 6 pluszaków z National Geographic, ale że cena absurdalna (prawie 300 zł z 500!), to poszukałam gdzie indziej i znalazłam.
            www.limango.pl/shop/detail?cid=25423&prodid=4941064&tab=kids
            Na amazonie z wysyłką za 110 zł
            www.amazon.co.uk/gp/product/B00QVB45OE/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
        • iberka Re: Magnetyczne puzzle Djeco,pomóżcie znaleźć 15.11.16, 18:00
          Nie będę oponować, pozwolę na uwielbienie tongue_out

Cieszę się, że pomogłam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka