Dodaj do ulubionych

Plecak z koniem

02.01.17, 01:05
j.w., plecak z koniem poszukiwany..najchętniej miss melody Zdjęcia tylko gdzie go dostać..?

przejrzałam all i do wyboru firma paso Zdjęcia lub beniamin Zdjęcia
ma ktoś i mógłby polecić lub odradzić..?

Plecak ma być dla 8 latki (obecnie klasa 2) i musi mieć usztywnienie na plecach. Fajnie gdyby wytrzymał też do klasy 3
Obserwuj wątek
    • the.ta Re: Plecak z koniem 02.01.17, 08:59
      zalinkowanych nie znam

polecić mogę Topgala CHI 803
      moja córka go uzytkuje i jest zadowolona
      wiem, że nie jest super lekki tongue_out ale za to solidny i wytrzymały, dwa lata spokojnie wytrzyma
      • anmaszy Re: Plecak z koniem 02.01.17, 11:34
        dzięki-fajny ale wielki chyba co..?
        Doczytałam że stelaż można wyjąć, wówczas nie ma żadnego usztywnienia czy coś tam zostaje jeszcze..?
        • the.ta Re: Plecak z koniem 02.01.17, 15:37
          nie wiem czy wielki ..
          Moja Młoda ma 138 cm i dla niej jest w sam raz.
          Stelaż można wyjąć, ale po co ?winkwink
          tył plecaka jest dość sztywny, ale nie wiem, jak zachowa się bez stelaża.
    • magia Re: Plecak z koniem 02.01.17, 17:06
      Popatrz na plecaki school mood, na pewno mają z końmi.
      Ładne i porzadne też ma Scout i Spiegelburg seria Pferde Freunde.
    • kasiadove Re: Plecak z koniem 03.01.17, 08:34
      Córka miała paso, kupiony w Biedronce za 20 parę złotych. Spokojnie wytrzymał rok. Trochę przetarł się na brzegach, Za taką cenę to polecam. Córka nosiła w 4 klasie.
    • kasiadove Re: Plecak z koniem 03.01.17, 08:41
      Dokładnie taki allegro.pl/plecak-paso-kon-z-koniem-konik-duzy-szkolny-konie-i5590345400.html

One pojawiają cie co roku w Biedronce ale w sierpniu dopiero wink
      • dolores12 Re: Plecak z koniem 03.01.17, 22:08
        Kupilam ten Paso online ale natychmiast odeslalam - był cienki jak szmatka,zero przegródek w środku. Ostatecznie wybór padł na Topgala w koniki,jest fajny choć faktycznie spory.Myślę,że będzie i do czwartej klasy dobry.
    • kasiadove Re: Plecak z koniem 03.01.17, 22:54
      Z innej beczki Jeżeli macie w domu miłośniczki koni polecam trn koc z Tchibo, teraz na przecenie smile Mega miękki www.tchibo.pl/dwustronny-koc-p400093706.html?x=H4sIAAAAAAAAAAFiAJ3_ETMsDgAAAVlmUhZuABRBRVMvQ0JDL1BLQ1M1UGFkZGluZwCAABAAEH8smk1EBwrj8cNYJulpNQcAAAAQpOMTkF1j4QH0ImjucTD2bAAUx5A2Ofxh_ovSkTQ63pe6-vxfCc8vqNRAYgAAAA%3D%3D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka