Dodaj do ulubionych

Jaka WANIENKA???

11.10.04, 22:24
Drogie Mamy,

Mam uprzejme pytanie, jaka wanienke nalezy kupic dla noworodka?
Czy mniejsza (krotsza) czy dluzsza?

Widzialam w internecie fajna wanienke Dou Dou na takich smiesznych "lapkach",
ale ma ona tylko 76,2 cm dlugosci?
Nie za malo? Czy ktos ma taka - podobna?

Bede wdzieczna za pomoc.

Serdecznie pozdrawiam

dorelka
Obserwuj wątek
    • martael Re: Jaka WANIENKA??? 12.10.04, 12:14
      Hej,
      Obejrzałam sobie tę wanienkę, o której mówisz i faktycznie, wygląda bardzo
      sympatycznie. Ale jest krótka. Moja wanienka, której używam już ponad rok, ma
      ok 93cm. Szczerze polecam Ci taką wanienkę. Nieraz rozpisywałam się o niej na
      forum, więc nie będę się powtarzała. Wanienka ma profiliwane dno, co znacznie
      ułatwia kąpanie maluszka - masz wolne ręce i możesz go od początku kąpać sama.
      Wanienkę Onda możesz obejrzeć tutaj:
      www.bobasek.com/product_info.php?products_id=209&osCsid=2b295249ff44badfc4314b7798c864d6
    • pia_ Re: Jaka WANIENKA??? 12.10.04, 13:40
      Ja mam wanienkę ze plastikowym stojakiem Bebe-jou i nam sie dalej sprawdza,
      choć młoda ma juz ponad rok. Jest chyba większa niż ta z Okbaby, ale ma za
      słabo profilowane dno i trzeba trzymać dziecko. Za to stojak z trzema
      wysokościami jest rewelacyjny i bardzo się sprawdza. Czyli najlepiej wanienkę
      Okbaby i stojak Bebe-jou smile
    • yennaxoxo Re: Jaka WANIENKA??? 12.10.04, 13:58
      ja mylam synka w wanience niewielkiej wielkosci, profilowanej,dno wylozone mata
      antyposlizgowa, Fiher Price,sprawdzila sie swietnie do okolo 10
      miesiaca.pozdrawiam
      • kasia-j Re: Jaka WANIENKA??? 12.10.04, 14:03
        Ja kąpałam Małego w wanience chyba do 3 miesiąca. Potem delfinek włożony do
        dużej wanny, lub Tata z Synem w dużej wannie. Mieliśmy profilowaną wanienkę
        chyba firmy CAM. Jak chcesz długo kąpać w wanience to polecam długą, bez
        udziwnień (ewentualnie tę polecaną przez Pinik), a jak na krotko to profilowaną
        krótką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka