Dodaj do ulubionych

BRAMKA NA SCHODY!POMOCY!!!

22.02.05, 12:14
CZY KTOŚ UŻYWAŁA BRAMKI NA SCHODY AMERYKAŃSKIEJ firmY "SEYMOUR" MOŻNA TAKĄ
KUPIĆ NA ALLEGRO ZA 86 ZŁ, NIE PRZYKRĘCA SIĘ JĄ NA STAŁE.- CHCĘ JĄ KUPIĆ -
POTRZEBUJĘ PODPOWIEDZI
Obserwuj wątek
    • kasinekg Re: BRAMKA NA SCHODY!POMOCY!!! 22.02.05, 13:53
      podnoszę wątek, bo właśnie wczoraj ją oglądałam i też się zastanawiam
      • hanya00 Re: BRAMKA NA SCHODY!POMOCY!!! 22.02.05, 18:15
        to ja ja tez musze zobaczyc.
    • sylwia_alek Re: BRAMKA NA SCHODY!POMOCY!!! 23.02.05, 08:16
      Kupiłam tą bramkę kilka miesięcy temu, na allegro. Zamontowałam ją zamiast
      drzwi do kuchni. Montaż jest bardzo prosty, z wyglądu jest estetyczna, dziecko
      nie ma szans wspiąć się po niej. Tylko, że mój synek, który ma półtora roku
      jest bardzo silny i zdarzyło mu się już dwa razy ją wypchnąć, chociaż pan od
      którego kupowałam powiedział mi, że nie ma takiej możliwości, widać dzieci są
      zdolniejsze niż nam się wydaje. Te dwie sytuacje nie spowodowały jednak zmiany
      mojego zdania na temat bramki, jest po prostu rewelacyjna. Kiedy Alek zbliża
      się do kuchni to pilnuję tylko, żeby nie próbował się z branką szarpać. Ta
      bramka się nie otwiera, więc żeby przejść trzeba ją zdemontować lub przejść nad
      nią. My z mężem przechodzimy nad i jest O.K. Polecam.
    • fasolka99 Re: BRAMKA NA SCHODY!POMOCY!!! 23.02.05, 11:45
      Czesc, jesli to jest bramka rozporowa, a nie przykrecana z dwoch stron np. do
      sciany i do poreczy, to bym jej nie zalozyla na schody. Nigdy nie wiadomo, czy
      sie mocno trzyma - a jak maluch popchnie ja na tyle silnie, ze spadnie razem z
      nia ze schodow (ktoras z mam pisala tu, ze jej synek potrafi to zrobic z taka
      bramka zamontowana w drzwiach kuchennych). My mamy polska drewniana bramke
      przykrecona wlasnie do sciany i do poreczy (fakt, niszcza sie wtedy te rzeczy,
      do ktorych przykrecasz, ale bezpieczenstwo nade wszystko!), otwiera sie ja
      pociagajac do gory specjalny element. Wymaga to troche sily - cztero-pieciolatka
      sobie z tym juz radzila, dwulatek jeszcze nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka