Dodaj do ulubionych

espresso - wozek inglesiny

05.06.05, 09:23
CZESC bardzo podoba mi sie ten wozeczek, czy ktos cos wie o nim? ile ma po
zlozeniu, jak sie nim jedzi itp? pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • olaprajs Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 01:19
      czesc!

ja tez bylam nim zachwycona, kiedy przed zakupem parasolki robilam rozeznanie w
      necie (konkretnie kolor Sunflower). niestety, w zderzeniu z rzeczywistoscia,
      tzn. kiedy zobaczylam ten wozek w sklepie, totalnie rozczarowały mnie jego
      rozmiary (zdecydowanie za mały na nasze potrzeby, wąziutkie siedzisko).
      ostatecznie wybrałam inna inglesinkesmile tak bylo u nas, ale moze ty szukasz
      wlasnie czegos malenkiego...

pozdrawiam i zycze trafionych zakupow.

ola

Moja Marti
    • edzia_28 Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 08:54
      Witaj, ja podobnie ja Ty i moja poprzedniczka zobaczylam pierwszy raz espresso
      w necie. POjechalam do sklepu zeby go obejrzec i od razu kupic !!!
      Nawet nie wiesz jak sie rozczarowalam, wozek wyglada jak dla lalki, waskie
      siedzisko, krotkie oparcie, wszystko zrobione z tandetnego plastiku. Naprawde
      sie zawiodlam, jadac do sklepu myslalam ze skoro to Inglesina to wozeczek
      bedzie rewelacja a tu totalna klapa. Jesli jestes z Wawy to napisz do mnie na
      adres gazetowy - podam Ci adres sklepu gdzie mozna go obejrzec.
      My w koncu wybralismy Baby Dreams Sprint i jestesmy baaardzo zadowolenismile)
      POzdrawiam
      Edyta, mama Bartoszka (6.03.2004)
    • aspinia Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 09:08
      Espresso podoba mi sie bo jest male i lekkie - nie widzialam go na zywo
      niestety. Mi tez podoba sie sprint BD, a wiesz moze ile ma po zlozeniu? To
      jest dla nas bardzo wazne (bagaznik mamy malutki)
    • edzia_28 Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 09:34
      Co do BD Sprint po zlozeniu to musialalbym go zmierzyc i podac Ci wymiarya poza
      tym jest on tylko o 1 kg ciezszy od Inglesiny wiec nawet nie poczujesz roznicy.
      Bagaznik malutki? tzn jak maly - miesci sie do VW Golfa masz jeszcze mniejszy??
      • aspinia Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 09:49
        Bagaznik mamy spory ale jest tam butla na gaz i z tego co zostaje musi starczyc
        na wozek plus nasze bagaze jak gdzies jedziemy. Jesli mozesz zmierz prosze
        sprinta. thx
    • edzia_28 Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 10:13
      Zmierzylam smile)) - szerokosc 46 cm, dlugosc 84 cm i wysokosc 38 cm. BD Sprint
      jest po zlozeniu troche wiekszy od Inglesiny (widzialam ja po zlozeniu) ale
      jest o wiele wieksze siedzisko i dziecku jest w nim naprawde wygodnie.
      POsadzilam mojego synka na probe w Inglesinie i nie mial miejsca na raczki -
      choc jest drobnym dzieckiemsmile)
      Jak bedziesz miala pytania chetnie odpowiemsmile)
      Pozdrawiam
      • aspinia Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 11:59
        Oj chcialam tez wiedziec czy rozklada sie na plasko i w jaki sposob oparcie sie
        rozklada.
    • aspinia Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 11:56
      Super ze sprawdzilas wymiary, rzeczywiscie nie jest duzy smile sprawdzialm ceny
      we wroclawiu espresso - 650 i 750 - to dla mnie za duzo niestety. A mozesz
      podac mi srednice kol?
    • edzia_28 Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 13:38
      Wozekczek oczywiscie rozklada sie na plasko - ma 3 pozycje oparcia a srednica
      kol przednich wynosi 21 cm a tylnych 23 cm. DB Sprint kosztuje 540 zł (w
      Warszawie), a inglesina 650zł. Powiem Ci szczerze ze ja jestem bardzo
      zadowolona, wozeczek jest bardzo zwrotny i lekki - bez trudu wnosze go na 1
      pietro.
      Pozdrawiam
      Edyta
      • aspinia Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 13:48
        Ale ma duze kola, ja nie zamierzam wnosic wozka tylko nim tak jakby wjezdzac,
        robi sie to tak ze przednimi wjezdzasz na 2,3 schodek potem tylnymi na
        pierwszy, przednie podnosisz schodek wyzej potem tylne itd. nie dzwigajac
        wchodze tak na 2 pietro z dzidza w srodku i zakupami. sprobuj czy u Ciebie sie
        tak da. moj poprzedni wozek jest w naprawie wiec nie moge zmierzyc kol ale nie
        sa zbyt duze, a wozek jest ciezki i dlatego szukam czegos z czym np do autobusu
        wejde bez problemu.
    • edzia_28 Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 18:25
      Ma duze kola ale nie jest ciezki. Ja tez tak wjezdzam wozkiemsmile ale gdy maly
      usnie musze go podniesc zeby sie nie boudzil - i wnosze go bez problemu. Ja
      mialam wczesniej Deltina Voyagera - duze pompowane kola i 14,5 kg wagi wiec
      wiem co to ciezki wozeksmile)
      • aspinia Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 18:42
        Dziekuje bardzo, mnie przekonalas musze jeszcze meza przekonac smile jeszcze raz
        dziekuje
    • edzia_28 Re: espresso - wozek inglesiny 06.06.05, 21:38
      Naprawde nie ma za co dziekowac - a tak nieskromnie powiem, ze nie jesrtes
      pierwsza osoba ktora do czegos przekonalamsmile)
      Pozdrawiam serdecznie
      Edyta, mama Bartoszka (6.03.2004)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka