Dodaj do ulubionych

Wozek EVERFLO?

10.06.05, 21:04
Dziewczyny ogladalam dzis ta spacerowke, jest to wierna kopia Peg Perego Pliko
Fajnie sie sklada , jest lekki . Czy ktoras z was ma moze ten wozek i moze
cos o nim powiedziec. Zastanawiam sie nad kupnem kosztuje neicale 600zl. Nie
wiem czy dobrze napisalam nazwe ale wiem ze jakos podobnie i ze firma robi to
dla Arti i jest kopia tego super wozka PLIKO,staly obok siebie w sklepie i ne
roznily sie niczym oprocz koloru
Agnieszka mama Antosia
Obserwuj wątek
    • niki129 Re: Wozek EVERFLO? 10.06.05, 22:11
      up
    • kasia_de Re: Wozek EVERFLO? 11.06.05, 21:21
      hej
      też jestem zainteresowana, więc wysłałam maile z zapytaniem do osób, które
      kupiły ten wózek na allegro, wszyscy są wręcz zachwyceni.
      Ale jeżeli widziałaś ten wózek "na żywo", to może mogłabyś mi powiedzieć z
      jakiego on jest materiału? czy to nie jest taki ortalionopodobny materiał? bo
      poza tym cała reszta wydaje się ok.
      Kasia
    • joasia401 Re: Wozek EVERFLO? 11.06.05, 21:39
      No właśnie. Też jestem nim zainteresowana. Widziałam, że na allegro kosztuje
      595zł. Natomiast w sklepie przy al. Solidarności w Warszawie widziałam go za
      780 zł, natomiast w Zielonce za 450 zł, a w wersji głębokiej za 511 zł. Cały
      czas się zastanawiam czy go kupić. Wierna kopia Peg Perego Pliko, ale
      zastanawiam się, czy kółka nie są za małe, jak na nasze chodniki. Poradźcie coś.
    • karolina_xv Re: Wozek EVERFLO? 24.06.05, 18:46
      Podnoszę wątek. Ja również wysłałam odpowiedzi do ludzi z allegro, ale mi nikt
      narazie nie odpisał. Może już są jakieś użytkowniczki tych wózków? Chodzi o
      wózek TRAVEL wyprodukowany przez Evenflo a dystrybutorem jest ARTI ponoć.
      Proszę o opinie.
    • supermama1981 Re: Wozek EVERFLO? 24.06.05, 21:21
      podciągam
    • mamusia_synusia Re: Wozek EVERFLO? 26.06.05, 18:34
      Mam taki wózeczek: www.rampers.pl/index.php?op=prod&idprod=46. to jest
      Everflo Arti (dokładnie Arti Travel). Jest super polecam go. Jest leciutki i
      skałda się prawie jak parasolka. Tu na tej stronie jest bardzo drogi. Ja go
      kupiłam w zwykłym sklepie o wiele taniej.
      • kasia_de do Joasia401 26.06.05, 19:08
        hej, gdzie w Zielonce tak tanio można kupić ten wózek?
    • platerka Re: Wozek EVERFLO? 26.06.05, 22:29
      Ja widziałam ten wózek na żywo, bo przymierzałam sie do kupna. Są 2 wersje tego
      wózka, jedna tańsza, a druga droższa. Ta za ok 800 zł. nadaje się dla dzieci
      młodszych, bo mozna tak przełożyć budkę, że dziecko leży do nas przodem jak w
      gondoli (tak jak w Graco de Lux). Tańsza wersja to taka spacerówka jak Pliko.
      Wózek fajny i dość lekki, kolory tez super, ale niestety "zabił" mnie materiał
      obicia tego wózka. Po pierwsze bardzo jasny (zwłaszcza niebieski i zielony)
      czyli bardzo brudzący i nie jest to materiał ortalionowy tylko taki płócienny
      jak grube prześcieradło czyli straszny do czyszczenia. Niestety nie zapytałam
      się czy da się go zdjąc i wyprać. To mnie zraziło do kupna.
      • kajda26 Re: Wozek EVERFLO? 28.06.05, 09:53
        hej.wczoraj zamówiłam ten wózeczek na ALLEGRO www.allegro.pl/show_item.php?item=55882407(czerwony).to bardzo atrakcyjna cena bo widziałam w sklepie internetowym nawet za 830 zł!!czekam na przesyłkę.wtedy będę mogła ocenić go a na przejazdżkę muszę poczekać do soboty bo moja córeczka jest chora sad.pozdrawiam
    • kwap25 Tylko dla dziewczyn z Forum, specjalna oferta. 28.06.05, 10:05
      Wozki Everflo po 499 zł plus 16 zł koszty wysylki.

Pytania:

kwap22@poczta.onet.pl
      • kasia_de Re: Tylko dla dziewczyn z Forum, specjalna oferta 28.06.05, 20:55
        wczoraj oglądalam w Legionowie - 410 zł. Dla mnie materiał całkiem ok.
        • kajda26 Re: Wózek EVERFLO 04.07.05, 10:05
          Witam.zamówiłam ten wózeczek na alegro.z przesyłką wyniósł mnie 501zł.moje wrażenia-gdy otworzylismy paczkę i zaczęliśmy go składać to aż sie wystraszyłam bo wydawał sie bardzo plastikowy.pierwszego dnia na spacerku bałam sie moccniej go złapać,przycisnąć ale teraz jest ok.łatwo sie prowadzi,obicie ok-szkoda tylko ze pod nózkami nie ma folii.ma ochraniacz na nózki i bardzo porządna folię przeciwdeszczową.wyglad wizualny super.bardzo podobny do peg perego pliko-brak logojak narazie jestem zadowolona ale to dopiero tydzień uzytkowania.polecam i pozdrawiam.
          • maja285 Re: Wózek EVERFLO 25.07.05, 22:26
            Czy sa jakieś "nowe" użytkowniczki tego wózeczka? Podzielcie się wrażeniami,
            proszę
    • gosia.mama.wojtusia Re: Wozek EVERFLO? 26.07.05, 07:47
      ja w kwestii materiału,peg perego w ostatniej kolekcji też ma takie płócienne
      materiały
      • beata132 Re: Wozek EVERFLO? 26.07.05, 15:11
        Mam spacerówkę Everflo od jakiś 3 tyg. Kupiłam na allegro (kolor błękitny) za
        475 zł + 4 zł kurier. Przyszedł w ciągu 2 dni. Jestem z niej zadowolona.
        Chciałam typowo miejski wózek, dlatedo spełnia on moje oczekiwania. Moj roczny
        synek jeździ w nim bardzo chętnie. Fajnie się rozkłada do spania i z tego co
        widzę tapicerkę można zdjąć do prania. Ma także fajną torbę, wkładkę dla
        niemowlaka. Oto link do strony na allegro
        www.allegro.pl/show_item.php?item=56249493
        Uważam, że jest wart swojej ceny
        Pozdrawiam Beata
    • mna Re: Wozek EVERFLO? 17.08.05, 09:05
      Podbijam watek i mam zapytanie do uzytkowniczek może sprawdziły go na
      nierównych i piaszzystych nawieżchniach, jak sie spawuje? A jak amortyzaja czy
      wystarczajaca?
      • mamamona Re: Wozek EVERFLO? 17.08.05, 09:16
        ten wózek to klon P3 - poza jakością użytych materiałów i starannością
        wykończenia prowadzi się identycznie - jest lekki i zwrotny.
      • kwap25 Teraz Everflo Travel za 420 zl wysylka GRTAIS 17.08.05, 11:23
        Pytania:
        kwap22@poczta.onet.pl
        • azyli Re: Teraz Everflo Travel za 420 zl wysylka GRTAIS 05.09.05, 22:01
          czy ta oferta jest nadal aktualna?
          • agne_s Re: Teraz Everflo Travel za 420 zl wysylka GRTAIS 07.09.05, 21:05
            Jeśli jesteś z W-wy polecam sklep Bobas i My na ul. Lubelskiej (za dworcem
            wschodnim), wózek tam kosztował ostatnio 399 zł, dodatkowo przy zapłacie
            gotówką jeszcze 5% rabatu.
            • alfa36 Travel czy Travel Lux? 09.09.05, 00:55
              Czym te wózki się różnią? Wiem, że travel lux można używać od urodzenia, a chciałabym zapytać użytkowniczek wózka travel kiedy Wasze dzieci zaczeły nim jeździć . Byłam przekonana do travel (bo mam przechodzony głęboki wózek), ale różnica cenowa miedzy travel a travel lux jest niewielka, dlatego zastanawiam sie, czy nie warto wydać kilku złotych wiecej, żeby dziecko jeździło w nowym wózeczku. Proszę o opinie osoby korzystające z wózka.
              • a_pynia Re: Travel czy Travel Lux? 30.09.05, 22:11
                Mnie także interesuje ten wózek - wersja lux. I pytanie do użytkowniczek - czy
                nadaje się dla noworodków? Czy po zamocowaniu wkładki jest równy? I jeszcze
                jedno: czy da się na nim zamocować fotelik samochodowy?
                • ewelinaz25 Re: Travel czy Travel Lux? 01.10.05, 16:18
                  nie jest równy na pewno, bo sprawdzałam, a poza tym ta wkładka jest kiepska
                  bardzo cienka, jak położysz na niej rękę czuć przebijające szelki i zapięcia.
                  Jak dla mnie rozwiązanie bardzo kiepskie. Ale jest dosyć nieźle resorowany.
                  Materiał jest kiepski, a budka sprawia wrażenie bardzo niestabilnej.
                  • a_pynia Re: Travel czy Travel Lux? 04.10.05, 19:31
                    up
                    • mamamona Re: Travel czy Travel Lux? 04.10.05, 20:33
                      absolutnie nie nadaje się dla noworodków i nie mozna na nim montować fotelika
                      samochodowego.
                      • a_pynia Re: Travel czy Travel Lux? 04.10.05, 22:27
                        No to kaplica... teraz już naprawdę nie wiem, za czym się rozglądać...
                        • bo76 Re: Travel czy Travel Lux? 11.11.05, 22:51
                          Jakieś nowe spostrzeżenia na temat travel? Nowe ceny? Jak się sprawuje po paru
                          mieisącach używania? Jak się pierze?
    • koma.edziecko Re: Wozek EVERFLO? 12.11.05, 08:34
      Ja użytkuję go już parę miesięcy,od kiedy moja córcia skończyła sześc miesięcy
      i nie narzekam,bardzo dobrze się prowadzi,zawieszenie jest dośc miękkie,prałam
      raz tapicerkę,torbę i koszyk w pralce,wszystko się super wyprało.
      Mam wersję normalną a nie lux i dosyc ciężko dopina się u mnie osłonkę na nóżki
      trzeba użyc sporo siły żeby się zatrzaski zapięły,ale że używam jej od niedawna
      to może się wyrobią.
      Aha plastiki chyba nie są zbyt wytrzymałe bo złamałam pałąk ten z przodu
      zabezpieczający dziecko przed wypadnięciem,ustawiłam go w pozycji bardziej
      wysuniętej i wynosząc wózek z dzieckiem z autobusu złapałam za pałąk który
      niestety tego nie wytrzymał sad sklep sprowadził mi nowy za 49 zł.

Ogólnie ja jestem z wózka zadowolona,dla mnie ważne jest że plastiki ani kółka
      nie piszczą ani nie trzeszczą co wkurza mnie w graco który używam na zakupy bo
      ma większy kosz.
      • bo76 Re: Wozek EVERFLO? 12.11.05, 22:27
        Dzięki za konkrety. Może jeszcze ktoś? smile))
    • koma.edziecko Nie polecam 15.11.05, 09:19
      Już nie jestem z niego zadowolona,wczoraj podczas składania puścił nit w
      stelarzu sad wózek jest na gwarancji ale zanim zreperują to trochę minie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka