Dodaj do ulubionych

Factory ECCO

30.09.05, 08:48
Czy nie wiecie czy są już w Ecco w Factorach buty zimowe dla dzieci i jaka
jest ich cena?
Obserwuj wątek
    • kanna Re: Factory ECCO 30.09.05, 09:07
      Są, choc nie jakiś oszałamiający wybór. Wysokie, goretex, na rzepy koło 200 zł.

pozd. Ania
    • oliwkaania Re: Factory ECCO 03.10.05, 14:15
      a gdzie są Factory Ecco w Polsce?
      • pomme Re: Factory ECCO 03.10.05, 14:20
        w ursusie jest sklep i koło centrum Janki jak sie nie myle - widziałam szyld
        ale nigdy nie byłam w środku
        • ewitak25 Re: Factory ECCO 03.10.05, 14:47
          Przed wizyta w sklepie zadzwoniłam żeby upewnić się, że są modele zimowe dla
          dziewczynek w interesujących mnie kolorach, pani potwierdziła więc pojechałam,
          tylko i wyłącznie po buty. Niestety, wybór mizerny a butów ani w takich
          kolorach ani nawet w tym rozmiarze nie było. Straciłam sporo czasu, zastanawiam
          się tylko po co ta pani mnie oszukała?
          Widziałam jakieś modele dla chłopców - czarne i granatowe ale nie pytałam o
          cenę.
          • leigh4 Re: Factory ECCO 03.10.05, 15:31
            jeszcze w sobotę rano był duży wybór. Ale ceny bardzo mnie rozczarowały: od
            210zł w góre(zimowe gore tex, pozostałe tańsze), a w sklepie z najnowszej
            kolecki 249zł. Różnica zatem niewielka, czyli tyle, ile na benzynęsad
    • miszenka7 Re: Factory ECCO 03.10.05, 21:29
      tak, tzn byly jeszcze tydzien temu w factory ursusie. zeszloroczna kolekcja
      rozmiary od 24-28 chyba, po 1 sztuce z kazdej pary. cena 170zl.
      • zuzia_i_werka Re: Factory ECCO 03.10.05, 21:45
        Dziewczyny gdzie widziałyście buty z nowej kolekcji po 249? Ja wczoraj
        widzialam nowe modele-fajne ale wszystkie po 320złsad
        • leigh4 Re: Factory ECCO 04.10.05, 10:38
          W Arkadii i na targówku.
    • rysia30 Re: Factory ECCO 06.10.05, 23:15
      No i wybrałam się autobusem do Janek. Teraz wiem, że nie ma po co. Tylko kilka
      par kozaków z poprzednich sezonów, większość w jasnych kolorach i bardzo
      skromnej rozmiarówce.Buty na jeden rzep( kolor ciemny róż, jasny beż)w cenie
      175 i 210zł( większe)a na dwa rzepy 220. Nic nie kupiłam tylko czas
      zmarnowałam.Chuba wybiore się na Jagiellońską tam jest sklepik w którym
      sprzedawane są naturino w znacznie niższej cenie niż w galeriach. W ubiegłym
      roku kozaki kosztowały ok. 270 zł.
      • mira31 Re: Factory ECCO 10.10.05, 08:35
        wczoraj-9.10, byłam w factory w ecco i w ecco na Starówce. w factory spory
        wybór kozaczków, zapinane na 2 rzepy z gore-texem 210 zł, bardzo podobne z
        nowej koekcji na starówce - różniący się tylko przodem 379 zł. polecam factory,
        bardzo duży wybór, kozaczki z zamszu , bez gore-texu kosztują 146 zł, z gore-
        texem 210 ( na 2 rzepy) i 246 na 1 rzep z suwaczkiem. były rożne kolory, był
        spory wybór kozaków sznurowanych z gore-texem. na pewno było więcej niż na
        Starówce. te ceny, które podaję tyczą się rozmiaru 31, nie wiem może mniejsze
        są tańsze. pozdrawiam
        • leigh4 do Rysi 30 10.10.05, 10:27
          Byłam na jagiellońskiej-pustki już niestetysad Zostały tylko małe rozmiary z
          zimowych butków, 25 i 26 nie było ani jednej pary.
          • rysia30 Re: do Rysi 30 10.10.05, 11:21
            Trzeba było zapytać się czy z interesującego modelu Cię modelu może Ci
            sprowadzić buciki. Kiedyś była taka możliwość ale trzeba rozmawiać z
            właścicielką.
        • aniaop Re: Factory ECCO 10.10.05, 14:56
          Ja kupilam w Jankach. Rozm 27, goratex, rzep i suwak za 237zl. Granatowe dla
          dziewczynki, ale nam taki kolor sie podoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka