kama_mama 30.09.05, 08:48 Czy nie wiecie czy są już w Ecco w Factorach buty zimowe dla dzieci i jaka jest ich cena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: Factory ECCO 30.09.05, 09:07 Są, choc nie jakiś oszałamiający wybór. Wysokie, goretex, na rzepy koło 200 zł. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Factory ECCO 03.10.05, 14:20 w ursusie jest sklep i koło centrum Janki jak sie nie myle - widziałam szyld ale nigdy nie byłam w środku Odpowiedz Link Zgłoś
ewitak25 Re: Factory ECCO 03.10.05, 14:47 Przed wizyta w sklepie zadzwoniłam żeby upewnić się, że są modele zimowe dla dziewczynek w interesujących mnie kolorach, pani potwierdziła więc pojechałam, tylko i wyłącznie po buty. Niestety, wybór mizerny a butów ani w takich kolorach ani nawet w tym rozmiarze nie było. Straciłam sporo czasu, zastanawiam się tylko po co ta pani mnie oszukała? Widziałam jakieś modele dla chłopców - czarne i granatowe ale nie pytałam o cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Factory ECCO 03.10.05, 15:31 jeszcze w sobotę rano był duży wybór. Ale ceny bardzo mnie rozczarowały: od 210zł w góre(zimowe gore tex, pozostałe tańsze), a w sklepie z najnowszej kolecki 249zł. Różnica zatem niewielka, czyli tyle, ile na benzynę Odpowiedz Link Zgłoś
miszenka7 Re: Factory ECCO 03.10.05, 21:29 tak, tzn byly jeszcze tydzien temu w factory ursusie. zeszloroczna kolekcja rozmiary od 24-28 chyba, po 1 sztuce z kazdej pary. cena 170zl. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Factory ECCO 03.10.05, 21:45 Dziewczyny gdzie widziałyście buty z nowej kolekcji po 249? Ja wczoraj widzialam nowe modele-fajne ale wszystkie po 320zł Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Factory ECCO 06.10.05, 23:15 No i wybrałam się autobusem do Janek. Teraz wiem, że nie ma po co. Tylko kilka par kozaków z poprzednich sezonów, większość w jasnych kolorach i bardzo skromnej rozmiarówce.Buty na jeden rzep( kolor ciemny róż, jasny beż)w cenie 175 i 210zł( większe)a na dwa rzepy 220. Nic nie kupiłam tylko czas zmarnowałam.Chuba wybiore się na Jagiellońską tam jest sklepik w którym sprzedawane są naturino w znacznie niższej cenie niż w galeriach. W ubiegłym roku kozaki kosztowały ok. 270 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: Factory ECCO 10.10.05, 08:35 wczoraj-9.10, byłam w factory w ecco i w ecco na Starówce. w factory spory wybór kozaczków, zapinane na 2 rzepy z gore-texem 210 zł, bardzo podobne z nowej koekcji na starówce - różniący się tylko przodem 379 zł. polecam factory, bardzo duży wybór, kozaczki z zamszu , bez gore-texu kosztują 146 zł, z gore- texem 210 ( na 2 rzepy) i 246 na 1 rzep z suwaczkiem. były rożne kolory, był spory wybór kozaków sznurowanych z gore-texem. na pewno było więcej niż na Starówce. te ceny, które podaję tyczą się rozmiaru 31, nie wiem może mniejsze są tańsze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 do Rysi 30 10.10.05, 10:27 Byłam na jagiellońskiej-pustki już niestety Zostały tylko małe rozmiary z zimowych butków, 25 i 26 nie było ani jednej pary. Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: do Rysi 30 10.10.05, 11:21 Trzeba było zapytać się czy z interesującego modelu Cię modelu może Ci sprowadzić buciki. Kiedyś była taka możliwość ale trzeba rozmawiać z właścicielką. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Factory ECCO 10.10.05, 14:56 Ja kupilam w Jankach. Rozm 27, goratex, rzep i suwak za 237zl. Granatowe dla dziewczynki, ale nam taki kolor sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś