indra2 07.12.05, 13:09 Czy ktoś ma taki jeździk chicco? Jak się sprawdza? Jaka jest jego cena w sklepie? allegro.pl/show_item.php?item=75865897pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indra2 Re: Jeździk chicco 07.12.05, 13:10 Jeszcze raz link allegro.pl/show_item.php?item=75865897 Odpowiedz Link Zgłoś
yvona79 Re: Jeździk chicco 07.12.05, 13:20 Ponieważ planuję kupić właśnie takie autko dla córeczki na pierwsze urodziny, to obejrzałam sobie je w sklepie Dziecko w M1. Cena w sklepie: 350 zł. A takie oglądałam w sklepie Chicco, 290 zł, ale to już inny model: www.allegro.pl/show_item.php?item=74636799 Z tego, co widać na allegro te autka cieszą się dużym zainteresowaniem. Jestem również ciekawa opinii mam, które takowy sprzęt kupiły dla swoich pociech. Odpowiedz Link Zgłoś
monja76 do yvona79... 07.12.05, 13:44 Mam pytanko czy ten pierwszy model ma gumowe koła czy plastikowe? Tez mi sie podoba, nawet pytałam tutaj mamy czy kupic pchacz czy takie jeździdełko i w większosci odpowiadały, że takie jeździdełko bo bedzie na dłużej i lepiej się dzieciom podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
yvona79 Re: do yvona79... 07.12.05, 15:00 Już koleżanka odpisała, że kółka plastikowe Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: Jeździk chicco 07.12.05, 23:11 mój synek dostał taki na zeszłoroczne święta, wtedy kosztował 350 złotych, mały go uwielbia, najpierw siedział w nim jako 9-ciomiesięczniak, trochę ja Go woziłam, ale taraz gdy tak rozwinął sie motorycznie i jeździ sam, poprostu szaleje na tym autku. Z jednej funcji nie korzystaliśmy z tej podstawki. Jeśli dziecko słabo siedzi mozna podstawkę zamontować, żeby cały jeździk się nie wywalił razem z dzieckiem, ale bujać to się za bardzo nie buja. Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Jeździk chicco 07.12.05, 13:47 Zastanawia mnie taka niska cena tego samochodzika na allegro, dwa razy taniej niż w sklepie. Czy to są na pewno oryginalne chicco? aga Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Jeździk chicco 07.12.05, 14:21 Mamy taki, właśnie kilka dni temu kupiliśmy! Co prawda nie złożyliśmy go jeszcze, ale wczoraj rozpakowaliśmy go, dokładnie obejrzeliśmy wszystkie elementy itp. Wrażenia - jest świetnie wykonany, naprawdę super jakość, fajne rozwiązania, jeśli chodzi o prowadzenie itp. Kółka ma plastikowe. Wszystko wygląda identycznie jak na zdjęciach. Na pewno orginalny -zapakowane pudło, wszystkie instrukcje (także po polsku oczywiście), gwarancja. Wygląda solidnie i nie żałujemy wydanych 200 zł (z przesyłką). Też długo zastanawiałam sie nad tą dziwnie niską ceną, ale widocznie takie marże mają w sklepach. No i wydaje mi sie, że te bujaczki są sprowadzane z Niemiec... Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: Jeździk chicco 07.12.05, 16:28 Witam My mamy ten poprzedni model z drugiego linka (tyle, że dodatkowo z pianinkiem) i super się sprawdził. Tego nowego nie znam. Nie wydaje mi się, żeby sprowadzali je z Niemiec - chyba, że ktoś gdzieś trafił na promocję - w toysrus kosztuje bodajże ok. 40EUR, więc nie opłacałoby się sprowadzać. Chyba, że jakoś hurtowo . Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Jeździk chicco 07.12.05, 23:02 Zamówiłam jeździk na allegro. Mam nadzieję, że się spodoba synkowi. aga Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Jeździk chicco 09.12.05, 22:52 Jeździk już do mnie dotarł. Jest super i polecam zakup. aga Odpowiedz Link Zgłoś
monja76 Re: Jeździk chicco 12.12.05, 20:52 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tego jeździka. Załączam link do aukcji, proszę zerknąc na zdjęcie mamy, która prowadzi dzidziusia, czy nóżki dziecka oparte są na jakiejś podpórce czy tak sobie "wiszą"? Bo rozumiem, że ta niebieska podpórka jest odczepiana ale czy jest jeszcze coś innego pod nóżki? Na zdjęciu wydaje się, że coś tam jest ale chciałabym miec pewnośc i proszę mamy o informację. Aha, czy jeździk bardzo hałasuje na chodniku, bo gdzieś przeczytałam, że jak są plastikowe koła to tak jest... Dzięki www.allegro.pl/show_item.php?item=74744633 Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Jeździk chicco 14.12.05, 16:10 Są takie szare podpórki pod nóżki.A jeżeli chodzi o hałasowanie to nie wiem, bo na chodniku ze względu na warunki jeszcze nie wypróbowany ) aga Odpowiedz Link Zgłoś
pelka22 Re: Jeździk chicco 14.12.05, 17:23 No właśnie zastanawiam się jak będzie to sprawdzało się na dworze. Nie jest to za delikatne? Odpowiedz Link Zgłoś
bewka7 Re: Jeździk chicco 16.12.05, 12:43 Mam pytanko: czy ten jeździk nadaje się dla 16 miesięcznego chłopca? Czy warto mu taki kupić, bo mi się bardzo podoba i z chęcią bym mu go kupiła. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
monja76 Re: Jeździk chicco 16.12.05, 15:55 Trudno mi powiedziec bo ja mam jeszcze maluszka, kupiłam troszkę na wyrost. Producent napisał, że nadaje się do 36 miesięcy ale pewnie to zależy od dziecka. Jeździk ten ma według mnie duży plus, bo kiedy znudzi się jazda maluszkowi mozna go samemu prowadzic, wówczas nóżki ma oparte na podpórkach i sobie jedzie...Może zobacz w sklepie (podobno są w sklepach firmowych Chicco) jak mały zareaguje... Odpowiedz Link Zgłoś