sylwia1239 10.12.05, 19:13 czym różni się lalka Anabel od chou-chou? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotakatarzyna Re: lalka Anabel 10.12.05, 21:21 Jest droższa, cięższa, i ma więcej bajerów A lalek chou-chou jest wiele modeli, to jeszcze zależy o który ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: lalka Anabel 11.12.05, 00:12 Ja dla swojej córki brałam pod uwagę Chou-chou rock-a bay, i Annabell, i wybrałam tę drugą... Powiem wprost : albo moja córeczka jest jeszcze za mała (chyba tak) albo nietrafiłam, bo spodziewalam się lepszej reakcji (zabawy, zainteresowania) na lalkę, choć nie zaprzeczam , Ola ją lubi... Wg mni eto po prostu lalki dla dorosłych (mieliby większą frajdę zabawą tymi lalami). Wg mnie kieruj sie ceną i wyglądem tych lali (my wybraliśmy ciemną Annabell, bo była tańsza niż jasna Annabell czy chou-chou - jasna i ciemna). Poza tym co tu wymagać... to jest lalka a nie dziecko, ale i tak mi się podoba. Lala została nazwana Zuzią Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1239 Re: lalka Anabel 11.12.05, 15:37 może ktoś mi powie ,kupiłam anabel i nie rusza buzią ani oczami.czy sa różne typy tych lalek? Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: lalka Anabel 11.12.05, 19:13 annabell powinna ruszac buzią przy jedxeniu z butelki lub przy smoczku, jak również powinny jej się ruszać wtedy oczy. Reklamuj! Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: lalka Anabel 12.12.05, 01:19 Niekoniecznie jest wadliwa (sprawdz numer modelu), z tego co pamietam sa 3 rodzaje tych lalek i jedna własnie (najstarszy model) nie ruszała ustami i miala mniej funkcji (nigdzie jej nie moge teraz znalezc ale pol roku temu byla na allegro i byly obydwie te starsze wiec porownywalam je)...była tez tańsza. ta 3 z kolei najnowsza potrafi dodatkowo plakac mokrymi łzami, mruzy oczy i ziewa no i oczywiscie ssie smoczek i butelke Odpowiedz Link Zgłoś