Dodaj do ulubionych

Pingwinki od EPEE czy ELEFUN dla trzylatka

23.01.06, 14:14
Tak jak w temacie , co radzicie dla prawie trzyletniego dziecka. Wkrótce ma
mu się urodzić braciszek i chciałabym kupić jakąś zabawkę któr go trochę
zajmie - najlepiej przy jak najmniejszym udziale rodziców... A może radzicie
coś innego?
Obserwuj wątek
    • kiranna Re: Pingwinki od EPEE czy ELEFUN dla trzylatka 23.01.06, 15:47
      chyba cie rozczaruje, w tym wieku zadna zabawka nie jest az tak absurbujaca, by
      dziecko zajmowalo sie nia ciagle. mam w domu wlasnie trzylatka i wszelkie
      zabawki starczaja na gora 15-20 min. u nas hitem jest kolejka tomy, ale trzeba
      mu pomoc zlozyc tory. potrafi tez na dluzej zajac sie klockami mega bloks i
      budowac wieze. gdy naprawde potrzebuje godzinki spokoju, to niestety wlaczam
      bajke. czasem farby i kredki sa w stanie zajac synka na dluzej.
      wszystko, oczywiscie, zalezy od dziecka, kazde przeciez ma inne zainteresowania
      i temperament.
      pingwinki sa chyba jeszcze za trudne, zastanawialam sie nad nim na gwiazdke.
      elefun tez jest dla starszych dzieci, w dodatku szybko sie psuje, poszukaj na
      tym forum innych postow na temat tej zabawki.
      • ewakop Re: Pingwinki od EPEE czy ELEFUN dla trzylatka 23.01.06, 16:16
        Mój trzylatek ma pingwinki, nie są za trudne, ale to jest gra i potrzeba
        conajmniej dwóch osób.
        O Elefun też słyszałam,że się szybko psuje!
        • zarebamon Re: Pingwinki od EPEE czy ELEFUN dla trzylatka 24.01.06, 09:13
          Mój mały dostał ELEFUNa na mikołajki - niestety chyba od początku xle działał
          bo nie dośc że motylki wolno leciały to za jakis czas przestały lecieć - nie
          była to wina baterii.
          Efekt jest taki, że czekamy na uznanie reklamacji - ponoc oddaja pieniądze bez
          problemu.
          Gdyby nie felern egzemplarz to zabawka byłaby fajowa - naszemu mikołajkowi
          bardzo się podobała...
          PozdrawiamMZ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka