Dodaj do ulubionych

jaki rowerek dla 3 latki

06.03.06, 13:49
Wiatm,
Czy ktoś mógłby mi doradzić jaki rowerek kupić dla 3 letniej dziewczynki?? Czy kółka 12' czy 16' ?? Przyznam szczerze, że bardziej sie skłaniam ku 16' z wiadomych powodów - dłużej pojeździ. Ale czy 16' nie będą za duże?? Dodam jeszcze że córka ma w tej chwili 100cm wzrostu i od ponad roku szaleje na 3 kołowcu berchet. No i czy koniecznie kupić rower firmowy czy te tańsze są równie dobre?? Znalazłam na allegro taką meridę:
www.allegro.pl/item89908978_merida_k_160_damska_niesamowita_okazja_dzieciecy.html
czy ktoś może ma taki rowerek?? Jak wyglądają pożniej te białe kółka??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mira31 Re: jaki rowerek dla 3 latki 06.03.06, 14:35
      witaj, dwa lata temu jak córka miała niespełna 3 lata kupiłam jej giant
      animator 16 cali. idąc do sklepu byłam zdecydowana na rowerek 12 calowy, ale
      sprzedawca odradził, bo po jednym sezonie byłby za mały. moja 3 latka doskonale
      radziła sobie na 16 calowym, teraz ma prawie 5 lat i w tym roku nadal będzie na
      nim jeździć. ponieważ każde dziecko jest inne nie kupuj w ciemno idź z
      dzieckiem do sklepu i po prostu przymierz córkę i do 12 i 16 i wtedy
      zdecydujecie. co do białych opon to ja nie zdecydowałam się na nie i kupiłam
      dla córki czarny rowerek z czarnymi oponami. pozdrawiam
    • maziam Re: jaki rowerek dla 3 latki 08.03.06, 11:10
      Dzięki mira31, też myślalam o tym animatorze, sporo było na jego temat, ale jest dość drogi sad Czy ktoś mogłby mi doradzić coś innego, po prostu chciałbym mieć wybor.
      pozdrawiam
      marzena
    • joisana Re: jaki rowerek dla 3 latki 08.03.06, 11:27
      Moja córka od 3 do 5 roku życia jeździła na takim Giancie, teraz już trudny do
      zdobycia.
      img58.imageshack.us/my.php?image=rowerekali9cf.jpg
      Wbrew pozorom, to nie jest zwyky trójkołowy rowerek dla maluchów, jest bardzo
      wysoki, wyższy od animatora 12'', za to b.stabilny, córka należy do dużych
      dzieci ma 5 lat i 120cm wzrostu i rowerek wciąż jest dobry, nie ma
      przykurczonych nóżek, i jeździ jej się wygodnie, gdyby nie fakt, że chcę jej
      kupić w USA rower klasyczny z księżniczkami disneya, jeździłaby tym jeszcze do
      wakacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka