Dodaj do ulubionych

Pieluszki DADA...?

10.03.06, 20:23
co sie stało z tymi pieluszkami, od 9 m-cy uzywamy tych pieluszek i nie było problemu zadnego wczoraj kupilam paczke tych pieluch otwieram a tu zupełnie inne pieluchy w jakies wzorki wiejskie do tego rzepy tez do niczego,a szczytem to już było to ze sa one tak cienkie jak wkładki higieniczne.Dodam ze nie kupowałam ich ze względu na cene, ale na jakosc ktora jest nie porownywalna z pampersem a cena jest prawie taka sama za" sztuke".Nie wiem moze mi sie trafiła taka paczka ,ale sam fakt ze małej przeciekaja te pieluchy po kilku godz.mowi sam za siebie.Napiszcie czy wam sie coś takiego trafiło czy tylko ja jestem jakaś "trefna".A moze to ta promocja tak podziałała na te pieluchy...
Obserwuj wątek
    • katiklem Re: Pieluszki DADA...? 10.03.06, 20:37
      Niestety mogę powiedzieć to samo. O zmianie pieluszek dowiedziałam się na forum,
      a sama przekonałam się, że nie jest to zmiana na lepsze. W bardzo krótkim czasie
      wkład w pieluszce się zbija i dziecko ma po prostu mokro, więc trzeba częściej
      zmieniać. A rzep po zajrzeniu do pieluszki (u mnie z prawej strony na każdej
      pieluszce) odrywa pasek, do któregojest przyczepiany i drugi raz nie da się
      pieluszki zapiąć. Po prostu byle co. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka