Dodaj do ulubionych

Nosidełko Baby-Bag

31.03.06, 11:57
Czy któraś z mam uzywa/używała i jak sie sprawdzało?
Zastanawiam sie własnie czy je kupić na allegro i zbieram opinie.

www.allegro.pl/item92856664_baby_bag_od_narodzin_do_1_5_roku_nosidelko_chusta.html

pozdrawiam smile)
Obserwuj wątek
    • ewa_mama_jasia Re: Nosidełko Baby-Bag 31.03.06, 12:11
      Mnie się nie sprawdziło. Ale podejrzewam, że to nie wina nosidła, tylko moja -
      moje dziecko jest duże jak na swój wiek i kiedy dostało nosidło w 3 miesiącu,
      już nie bardzo się w nim mieściło. A ponadto nie było przywyczajone do
      ograniczania mu ruchów - w łóżeczku od początku mogło się wyciągnąć. Dlatego
      nosidło mu się nie spodobało. Może spodoba mu się w drugiej wersji - siedzącej.
      Ale jeszcze trochę czasu musi uplnyąć.
    • latouche Re: Nosidełko Baby-Bag 31.03.06, 19:28
      ja kupilam takie, ale jak Dzidek byl noworodkiem to po prostu w tym ginal, nie
      dalo sie go nosic tak zeby buzia byla widoczna (standardowy maluch z waga
      urodzeniowa 3350 g i 52 cm). Teraz ma 3 miesiace i uzywam tego jak musze
      koniecznie cos w domu robic, a on nie chce lezec sam, nawet dosc szybko sie w
      tym usypia.
      czekam na cieplejsze dni zeby sprawdzic jak sie bedzie sprawowac jako nosidelko
      do krotkich spacerkow, bo zima upychac w tym dziecko w kombinezonie to nie za
      bardzo wygodne.
    • eleoise Re: Nosidełko Baby-Bag 31.03.06, 22:54
      a ja natomiast bardzo bylam zadowolona, w zasadzie pierwsze 3 miesiace bardzo
      pomosne w funkcjonowaniu, wychodzeniu z domu, pojsciu do znajomych. Jako ze
      dzidz miala duza potrzebe snu to nosidlo jej umozliwialo. faktycznie byla cala
      schowana. teraz ma 5 miesiecy i troche mi ciezko ja nosic i tez nie mam takiej
      potrzeby bo wiecej juz siedzi. zima nie trzeba bylo ubierac tak grubo, bo w
      samej tej chusie jest bardzo cieplo, tylko wydaje mi sie ze wlasnie jest za
      cieplo latem... bo jak ja wdomu nosilismy to byla cala zgrzana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka