pom 31.03.06, 11:57 Czy któraś z mam uzywa/używała i jak sie sprawdzało? Zastanawiam sie własnie czy je kupić na allegro i zbieram opinie. www.allegro.pl/item92856664_baby_bag_od_narodzin_do_1_5_roku_nosidelko_chusta.html pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_mama_jasia Re: Nosidełko Baby-Bag 31.03.06, 12:11 Mnie się nie sprawdziło. Ale podejrzewam, że to nie wina nosidła, tylko moja - moje dziecko jest duże jak na swój wiek i kiedy dostało nosidło w 3 miesiącu, już nie bardzo się w nim mieściło. A ponadto nie było przywyczajone do ograniczania mu ruchów - w łóżeczku od początku mogło się wyciągnąć. Dlatego nosidło mu się nie spodobało. Może spodoba mu się w drugiej wersji - siedzącej. Ale jeszcze trochę czasu musi uplnyąć. Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: Nosidełko Baby-Bag 31.03.06, 19:28 ja kupilam takie, ale jak Dzidek byl noworodkiem to po prostu w tym ginal, nie dalo sie go nosic tak zeby buzia byla widoczna (standardowy maluch z waga urodzeniowa 3350 g i 52 cm). Teraz ma 3 miesiace i uzywam tego jak musze koniecznie cos w domu robic, a on nie chce lezec sam, nawet dosc szybko sie w tym usypia. czekam na cieplejsze dni zeby sprawdzic jak sie bedzie sprawowac jako nosidelko do krotkich spacerkow, bo zima upychac w tym dziecko w kombinezonie to nie za bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
eleoise Re: Nosidełko Baby-Bag 31.03.06, 22:54 a ja natomiast bardzo bylam zadowolona, w zasadzie pierwsze 3 miesiace bardzo pomosne w funkcjonowaniu, wychodzeniu z domu, pojsciu do znajomych. Jako ze dzidz miala duza potrzebe snu to nosidlo jej umozliwialo. faktycznie byla cala schowana. teraz ma 5 miesiecy i troche mi ciezko ja nosic i tez nie mam takiej potrzeby bo wiecej juz siedzi. zima nie trzeba bylo ubierac tak grubo, bo w samej tej chusie jest bardzo cieplo, tylko wydaje mi sie ze wlasnie jest za cieplo latem... bo jak ja wdomu nosilismy to byla cala zgrzana. Odpowiedz Link Zgłoś