mama1_24 19.08.06, 10:25 cześć dziewczyny, moja chrześniaczka niedługo obchodzi 2 urodziny i nie mam zielonego pojęcia co jej kupić, może macie jakieś ciekawe pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusienka Re: prezent dla 2 latki 19.08.06, 11:33 ktorys z zestawowo lego, pociag drewniany z tesco, roznego rodzaju figurki (kubus puchatek i banda z fisher price), puzzle drewniane, namioty z tunelem, rowerek, roznego rodzaju domki, ksiazeczki, lalke placzaca, mowiaca, z roznymi funkcjami... Odpowiedz Link Zgłoś
kajda26 Re: prezent dla 2 latki 19.08.06, 12:17 Moja córcia ma 2 lataka i teraz n atobie sa u niej-lego farma i szczeniaczek-uczniaczek z fisher price.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miszkolc1 Re: prezent dla 2 latki 20.08.06, 23:35 polecam zabawki "Fisher - Price" z nowej serii LITTLE PEOPLE.Sa rewelacyjne.Moja coreczka na swoje 2 urodziny,dostala zamek z tej serii i nie mozemy jej oderwac od zabawy /zabawke mamy miesiac/.To najbardziej trafiona zabawka,jaka kiedykolwiek dostalo moje dziecko.POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś