lolka11 30.11.06, 18:33 Witam, Czy ktos ma doswiadczenie z tym nosidelkiem? Wyglada identycznie jak Red Castle, ale czy faktycznie jest takie dobre? Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polanka71 Re: Nosidelko Infant Active 02.12.06, 19:53 My używamy i bardzo nam odpowiada: jest wygodne do noszenia, nigdzie nie uciska, małej jest w nim fajnie i pozycja jest fajniejsza niż w takim "piersiowym". Mam porównanioe z Baby Bjorn i w BB lepiej się wkładało malucha bo miał odpinany "pojemnik" na dziecko a w infant trzeba włożyć górą, pokonując opór wierzgających nóóżek. Ale da się zrobić. Ja osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: Nosidelko Infant Active 03.12.06, 10:57 Nosidełko jest wygodne dla dziecka i dla mnie, ale dopiero po "załadowaniu" malucha. Trzeba nabrać wprawy żeby szybko i sprawnie włożyć dziecko do nosidełka i zapiąć je na sobie. Jestem szczupła i niska (160cm) - pasy mocujące są dla mnie niestety po maksymalnym skróceniu wciąż za długie. Generalnie jednak polecam. Odpowiedz Link Zgłoś