Dodaj do ulubionych

Przekładana rączka

IP: *.* 28.07.02, 15:53
Która spacerówka ma przekładana rączkę. Musze kupić a tylko taka wchodzi w rachubę. Chodzi mi o konkretne marki ponieważ niewiele mozna znaleźć w internecie a na bieganie po sklepach nie mam czasu. Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: efa Re: Przekładana rączka IP: *.* 28.07.02, 18:15
      Graco Alexis i Chicco Mundial. pewnie takze inne, ale sprawdzalam tylko te.ja w efekcie kupilam polski wozek firmy Adamex czy jakos tak, bo mial najlepsza amortyzacje, a bardzo mi na tym zalezalo. i poki co jestem zadowolona, choc po zlozeniu zajmuje sporo miejsca. aaa. nie wiem czy to regula, ale ciezej sie prowadzi ten wozek, gdy raczka jest z tylu budki. I wiecie co? to najmniej wazne, ale ma bardzo ladna tapicerke, nie wyglada ponuro jak niektore firmowe wozki, np. wlasnie Alexis.
    • Gość: 21081970 Re: Przekładana rączka IP: *.* 28.07.02, 22:59
      Cześć, Implast Pepino, na dużych kołach, bardzo dobrze amortyzowany, dosyć duży po złożeniu, jednak jakoś go upycham w bagażniku mojej felki (skoda). Gośka
    • Gość: asiaks Re: Przekładana rączka IP: *.* 28.07.02, 23:53
      Baby welt na dużych, pompowanych kołach- uprzedzam jest to wózek dosyć ciężki.
    • Gość: Metaxa Re: Przekładana rączka IP: *.* 29.07.02, 14:04
      Inglesina, model Feugo czy jakoś tak, moja przyjaciółka ma i jest bardzo zadowolona. Wózek w dodatku dość lekki, składa się banalnie łatwo, po złożeniu mieści się w bagażniku np. renówki Clio. Ta przekładana rączka w Inglesinie jest super, żadna parasolka tego nie zastąpi.
      • Gość: Just Re: Przekładana rączka IP: *.* 30.07.02, 08:20
        ABC Design na pompowanych kolach - przednie podwojne skretne. Super wozek, mimo ze dosyc ciezki, ale miesci sie w bagazniku naszego seicento. Tylko, ze tego modelu (Focus 2000) moze juz nie byc w sprzedazysad Cena okolo 800 zl.
        • Gość: agarad Re: Przekładana rączka do justyny IP: *.* 30.07.02, 11:07
          a gdzie są takie ceny, bo ja w w-wie dałam rok temu za niego ponad 1000 zł - ale warto było - wózek superowy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka