misiurynka5 09.08.07, 12:38 Moja mala ma 5 miesiecy i potrzebuje kupic krzeselko do karmienia.Jakie moglybyscie polecic i na co zwracac uwage przy kupnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: krzeselko do karmienia 09.08.07, 12:48 dlugo szukalam i po namowach mam na forum, kupilam takie www.allegro.pl/item221970469_krzeselko_baby_dreams_pepe_superpromocja_.html duzo czytalam i podobno jest bardzo dobre, przyszlo wczoraj, jest bardzo fajne, stabilne, wszystko tak jak w opisie, ma dwie tace, regulowana wysokosc, regulowane oparcie minusy, nie ma regulowanego podnozka, i kolory sa zupelnie inne niz na zdjeciu, ja kupilam zielony bo bardzo mi sie podobal, a on nie jest taki oliwkowy jak na zdjeciu tylko normalnie zielony, to samo z innymi kolorami sa poprostu mocne ale krzeselko wyglada bardzo solidnie i jestem zadowolona z zakupu, mala juz w nim siedziala i bardzo sie jej spodoblo Odpowiedz Link Zgłoś
czkawkaa Re: krzeselko do karmienia 09.08.07, 12:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=66885939 Odpowiedz Link Zgłoś
m_aja Re: krzeselko do karmienia 09.08.07, 19:03 Ja mam właśnie to krzesełko (baby dreams pepe) i jestem bardzo zadowolona. Używam od 5 miesięcy i sprawdza się świetnie. Jest bezpieczne i łatwe do utrzymania w czystości. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: krzeselko do karmienia 09.08.07, 19:52 a tez masz takie kolory mocne , a jak z napisem pepe, czy masz taki napis na materiale na podnozku, bo na zdjeciach jest a na moim krzeselku nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
zona757 Re: krzeselko do karmienia 09.08.07, 21:26 No widzisz!cholender jasna!!!! Chcialam taki kupic to mnie odwiedziono. kupilam drewniane szlk mnie trafia!!! nie ma nic regulowanego.z bieda wkladam malego.a jeszcze ciezej wyciagam.a ma dopiero 10 kg i ok 73,75cm.czarno to widze dalej. NIE KUPUJ DREWNIANEGO!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zona757 Re: krzeselko do karmienia 09.08.07, 21:28 Aaaa i jeszcze obrazki sa do gory nogami i szelki musisz dokupic. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: krzeselko do karmienia 10.08.07, 09:20 ja tez myslalam o drewnianym, ale wlasnie dlatego ze nie ma nic regulowanego, ni ekupilam takiego, a baby dreams/design jest bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: krzeselko do karmienia 10.08.07, 09:24 A ja mam białe plastikowe i Ikei i jestem bardzo zadowolona. Zajmuje mniej miejsca niż inne, łatwe do utrzymania w czystości i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwwg Re: krzeselko do karmienia 10.08.07, 13:33 proszę...drewniane z regulacja... www.sklep.babymoose.pl/product_info.php?products_id=53 Odpowiedz Link Zgłoś
stefania123 Re: krzeselko do karmienia 10.08.07, 13:03 Chicco Polly, 1. regulowany podnóżek (większość nie posiada) 2. dwie warstwy tapicerki, gdy dziecko podrośnie można zdjąc pierwszą. 3. mam kółka tylko z tyłu, ale wiem ze są na czterech i takie są lepsze gdyz łatwo je przestawić (posiadają blokady) 4.oczywiscie regulacja wtsokości, podwójny blat, stabilne bardzo, szelki. Polecam, jestem z niego bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
joka772 Re: krzeselko do karmienia 17.08.07, 21:20 teżpolecam, Chicco poly jest super!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amci Re: krzeselko do karmienia 17.08.07, 13:04 www.babypoint.eu/index_de.htm ja mam to niebieskie ze stoliczkiem.REWELKA!!!!!!NAPRAWDE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
wandzia24 Re: krzeselko do karmienia 18.08.07, 23:23 ja kupilam baby ono,super!ma 3 poziomy siedzenia, co jest fajne bo potem juz starsze dziecko samo moze siadac i wychodzic z niego Odpowiedz Link Zgłoś
wiola160 Re: krzeselko do karmienia 19.08.07, 21:13 Zamierzam kupić to z ikei ale nie wiem czy na tym gołym plastiku będzie dziecku wygodnie.Czy można dokupić do niego jakiś ,,ubranko? Odpowiedz Link Zgłoś