orfii 08.07.03, 09:40 Cześć ! Czy można dostać butki firmy MARIQUITA w Krakowie lub w okolicach ? Znalazłam we Wrocławiu , ale trudno jechać aż do Wrocławia z dzieckiem żeby zmierzyć buty. Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haneczkaz Re: buciki MARIQUITA 09.07.03, 12:08 No, a ja właśnie po dokładnym przymierzeniu kupiłam butki tej firmy córeczce (we Wrocławiu) i co, po trzech dniach wyrzuciłam je do kosza. Butki przy próbie chodzenia obcierały nóżki aż do krwi. Nie były to pierwsze buciki więc rozmiar na pewno wybrałam dobry. Z Bartkami czy Naturino nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło. Ale może moja córka ma jakąś nietypową nóżkę nie pasujacą do Marquity ? Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: buciki MARIQUITA 09.07.03, 12:12 Witaj Moja corka chodzi rowniez w butach tej firmy i nie ma zadnych problemow.Uwielbia je do tego stopnia ze nie chce zakladac zadnych innych.Moge tylko dodac z wlasnego doswiadczenia,ze czasem tak sie zdaza zeby nawet najlepsze buty moga obetrzec nogi(tak niestety jest ze mna,nie ma takich butow ktore mnie nie obetra-nawet tenisowki) Pozdrawiam serdecznie Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
politea25 Re: buciki MARIQUITA 10.07.03, 12:03 N apewno buty tej firmy można dostać w Sosnowcu, ale nie wiem czy to można uznać za okolice Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś