gonia241 01.10.07, 15:14 Co sądzicie o tym wózku i o firmie Baby Dreams? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paliwodaj Re: Wózek Baby Design TRAVEL 01.10.07, 23:59 bedac w Polsce umyslilam sobie ze kupie sobie wozek - spacerowke polskiej produkcji. wlasnie kupilam Baby design, byl dosc tani, skladal sie w parasolke i wygladal ok. Kosztowal dokladnie tyle ile byl wart, rozpadl i rozklekotal sie w tempie ekspresowym, oparcie na nogi urwalo , a rama na laczeniach zaczela rdzewiec. Ale mam nadzieje ze tylko ten udal im sie taki trefny Odpowiedz Link Zgłoś
gonia241 Re: Wózek Baby Design TRAVEL 03.10.07, 08:01 Mam nadzieję, że model, który już zdecydowałam się kupic nie rozpadnie się tak szybko Odpowiedz Link Zgłoś
mmie Re: Wózek Baby Design TRAVEL 03.10.07, 08:36 Ja też miałam baby dreams travel i za bardzo go nie polecam, pozbyłam się go po roku użytkowania. Kupiłam teraz chicco ct 05 przez allegro. Kosztuje ok. 100 zł. więkcej niż travel ale jest zdecydowanie lepszy. Lepiej się go prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś