margaritka27 24.10.07, 10:49 Mam pytanie co warto kupic(do 80zl ) dla chlopca 6 lat i dziewczynki 10lat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina7383 Re: Prezenty 24.10.07, 11:12 Jeśli chodzi o chlopca to myśle ze cos z lego city znajdziesz pelno na allegro w fajnych cenach a dla dziewczynki moze lalke np Barbie Odpowiedz Link Zgłoś
feresska Re: Prezenty 09.08.17, 19:04 Lalkę dla 10latki? I to do tego barbie? Gdyby moja to usłyszała by się poważnie zastanowiła czy się obrazić czy zaśmiać. Kup jej jakieś gustowne pudełeczko na biżuterię lub coś do rysowania, np komplet pasteli czy jakieś wielokolorowe kredki. Może też być dobra książka (mój syn 8 lat i córka obecnie 13 lat zaczytywali się bardzo mocno w Kronikach Archeo ). Dziewczynki w tym wieku myślę że ucieszą się też z jakiś puchatych breloczków które mogą sobie przypiąć do plecaka czy torby. Jest teraz spory wybór tych gadżetów. Djeco ma też ciekawe zestawy artystyczne dla starszych dziewcząt 10-12 lat. A jak wszystko to się nie nada to zawsze możesz im kupić jeden wspólny zestaw lego - u nas zawsze jak syn dostawał to kończyło się na tym że i tak siedzieli wspólnie i budowali Odpowiedz Link Zgłoś
feresska Re: Prezenty 09.08.17, 19:08 Nie spojrzałam na datę postu, moja wina wybaczcie wszystko przez post-reklame-spam-jak zwał tak zwał poniżej który to wyciągnął wątek z czelusci ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś