sylwia1239 18.11.07, 10:15 dziewczyny ,jakie prezenty kupujecie na gwiazdkę dla męza-poza skarpetami i kosmetykami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lis888 Re: orginalny prezent dla męza 18.11.07, 10:32 Golarke el. i wypasiony zegarek na rękę. Wogóle na mojego działają różne męskie gadżety, niekoniecznie potrzebne - szwajcarskie scyzoryki, noże mysliwskie, miarka laserowa, profesjonalna paletka do tenisa stolowego, wojskowe binokle... Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: orginalny prezent dla męza 18.11.07, 10:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=53025750&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=33356519&v=2&s=0 tyle wyszukiwarka coś mega orygianlnego ciężko podpowiedzieć jak nie znamy osoby, chyba zależy od zainteresowań ja kupowałam książki, płyty CD, filmy DVD, ale wszystko już się wyczerpało że tak powiem... i też mam kłopot co roku, mój za ubraniami nie przepada, wody używa jednej okreslonej Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: orginalny prezent dla męza 18.11.07, 12:37 Ja chce kupic nową mapę do nawigacji sam., o ile wejdzie do sprzedaży nowa wersja przed Świetami. Jesli nie, to mam troche problem, bo mój mąż generalnie nie lubi gadżetów, więc może czarny golf (wiem, ze chce) lub buty trekkingowe, ale to trud\no kupic bez mierzenia. Przy okazji może możecie polecić sklep z takimi butami w Wawie? W grdniu ma tez urodziny i dostanie to (i może ten golf, jak mi się uda znależć): merlin.pl/frontend/browse/product/1,487849.html Tę ksiązkę polecali mu na jakimś szkoleniu, więc wiem, że się z niej ucieszy, choc mnie osobiście takie poradniki odrzucają Jeszcze inny pomysł, to cyfrowa ramka na zdjęcia, ale trochę mnie porażają ceny. Odpowiedz Link Zgłoś