cyrala 17.12.07, 15:54 Jaka jest jakosc amerykanskich body firmy Gerber? Ktos uzywal,do ktorych firm mozna je porownac? Czy bawelna jest ciensza,gruba i jak z rozciagliwoscia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka.kreska Re: Gerber-bodziaki 17.12.07, 16:05 dziwne sa.....nie wiem do czego je porownac, sa zupelnie inne niz "nasze" nie sa takie gladkie i mam wrazenie ze takie szmatki chociaz calkiem przyjemne uzywamy tylko do spania Odpowiedz Link Zgłoś
2lila Re: Gerber-bodziaki 17.12.07, 16:33 Ja jestem zadowolona, ładnie się piorą i są miłe w dotyku. Bawełna trochę cieńsza od naszej. Odpowiedz Link Zgłoś
graniasta Re: Gerber-bodziaki 17.12.07, 18:31 Mi tez sie podobaly. Dobrze sie dopasowuja do dziecka - spokojnie mozna mu zalozyc i troche wiekszy rozmiar, ladnie sie piora, maja mocne zatrzaski. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: Gerber-bodziaki 17.12.07, 19:20 a no wlasnie!!! te zatrzaski gw3r5nxrbczasmi doprowadzaja mnie do &^%$#$ ale generalnie bardzo fajne no i tanie wiec chyba warto no i tanie Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gerber-bodziaki 17.12.07, 22:26 fajne, rozmiarówka nieduża, dobre dla szczuplejszych dzieci. Nasze mialy płaskie szwy, nie wiem, czy wszystkie takie mają. Wzornictwo bez jakichś rewelacji, przyjemne bodziaki na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: Gerber-bodziaki 17.12.07, 23:04 jako kolejny uzytkownik jestem zadowolona - kolo i kształ wciąz te same, bawełna dośc cienka ale miła Odpowiedz Link Zgłoś
mietowy_kot Re: Gerber-bodziaki 18.12.07, 10:15 Bawełna cieńka, ale miła w dotyku, są bardzo rozciągliwe, Zulka nosiła je naprawdę długo. Mocne zatrzaski. Ogólnie jestm z nich zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś