Dodaj do ulubionych

Deltim Fokus

11.08.03, 16:02
Co możecie mi powiedzieć na temat wózka Deltim Fokus.
pozdrawiam Grażyna
Obserwuj wątek
    • kleonia Re: Deltim Fokus 11.08.03, 16:41
      Zobacz może na stronie producenta www.deltim.com.pl, albo w ktoryms ze sklepów
      internetowych, np. www.bobomarket.pl - widziałam ostatnio, ze ten wózek jest
      tam na pierwszej stronie w promocji. Na pewno znajdziesz opisy i zdjęcia.

Pozdrawiam
      Kleonia
      • selin77 Re: Deltim Fokus 11.08.03, 17:40
        dzięki opisy widziałam, chciałam wiedzieć jak wam sie sprawuje taki
        wózeczek smile)
      • monjik Re: Deltim Fokus 11.08.03, 20:21
        Moja koleżanka ma taki wózek i jest bardzo zadowolona. Przede wszystkim jest
        bardzo lekki i lekko się prowadzi (sprawdzałam smile)). Nie wiem jak z jego
        trwałością, bo ona użytkuje go dopiero od jakiś 2,5 m-ca. Aha , jej model ma
        słaby hamulec i należy na to zwrócić uwagę przy zakupie.
    • kari7 Re: Deltim Fokus 12.08.03, 10:39
      jestem użytkowniczką fokusa przez 1,5 roku ( potem kupiąłam paasolkę) i uważam
      ze jest super.Leciutki, dobrze sie składa i wygodny dla dziecka.Ja mam fokusa
      trzyczęściowego ( osobno godnola + spacerówka).I naprawdę była wykorzystywany
      na maxa.Polecam.Godnola jest szeroka i mozan ja nosić z maluszkiem - ja tak
      transportowałam jak neimiałm fotelika - dilujesz pasy i mżna wzoić w
      samochodzie.
      Pozdrawima
      • anatewka Re: Deltim Fokus 12.08.03, 18:21
        Hej, my też się przymierzamy do Deltima Focusa smile Widziałam go w paru sklepach
        (w Poznaniu) ale akurat były nieciekawe kolory, no ale mamy czas do
        listopada smile
        Mam pytanie: czy po złożeniu ten wózek zajmuje dużo miejsca? Czy zmieści się do
        seicento? Mam pewne obawy czy do naszego samochodu jakikolwiek wózek się
        zmieści smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka