selin77 11.08.03, 16:02 Co możecie mi powiedzieć na temat wózka Deltim Fokus. pozdrawiam Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleonia Re: Deltim Fokus 11.08.03, 16:41 Zobacz może na stronie producenta www.deltim.com.pl, albo w ktoryms ze sklepów internetowych, np. www.bobomarket.pl - widziałam ostatnio, ze ten wózek jest tam na pierwszej stronie w promocji. Na pewno znajdziesz opisy i zdjęcia. Pozdrawiam Kleonia Odpowiedz Link Zgłoś
selin77 Re: Deltim Fokus 11.08.03, 17:40 dzięki opisy widziałam, chciałam wiedzieć jak wam sie sprawuje taki wózeczek ) Odpowiedz Link Zgłoś
monjik Re: Deltim Fokus 11.08.03, 20:21 Moja koleżanka ma taki wózek i jest bardzo zadowolona. Przede wszystkim jest bardzo lekki i lekko się prowadzi (sprawdzałam )). Nie wiem jak z jego trwałością, bo ona użytkuje go dopiero od jakiś 2,5 m-ca. Aha , jej model ma słaby hamulec i należy na to zwrócić uwagę przy zakupie. Odpowiedz Link Zgłoś
kari7 Re: Deltim Fokus 12.08.03, 10:39 jestem użytkowniczką fokusa przez 1,5 roku ( potem kupiąłam paasolkę) i uważam ze jest super.Leciutki, dobrze sie składa i wygodny dla dziecka.Ja mam fokusa trzyczęściowego ( osobno godnola + spacerówka).I naprawdę była wykorzystywany na maxa.Polecam.Godnola jest szeroka i mozan ja nosić z maluszkiem - ja tak transportowałam jak neimiałm fotelika - dilujesz pasy i mżna wzoić w samochodzie. Pozdrawima Odpowiedz Link Zgłoś
anatewka Re: Deltim Fokus 12.08.03, 18:21 Hej, my też się przymierzamy do Deltima Focusa Widziałam go w paru sklepach (w Poznaniu) ale akurat były nieciekawe kolory, no ale mamy czas do listopada Mam pytanie: czy po złożeniu ten wózek zajmuje dużo miejsca? Czy zmieści się do seicento? Mam pewne obawy czy do naszego samochodu jakikolwiek wózek się zmieści Odpowiedz Link Zgłoś