smoan 22.01.08, 14:22 Czy ktoś zna taka grę. Nigdzie poza tą stroną jej nie ma www.rebel.pl/product.php/1,33/273/Ksiezniczki.html Czy warto ją kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
busy_bee Re: gra Księżniczki firmy Hasbro 22.01.08, 18:39 smoan napisała: > Czy ktoś zna taka grę. Nigdzie poza tą stroną jej nie ma > www.rebel.pl/product.php/1,33/273/Ksiezniczki.html > Czy warto ją kupić? Przeczytaj sobie opis produktu (na samym dole): www.amazon.com/Hasbro-41992-Disney-Princess-Spinning/dp/B0001NE7HI My mamy taka: www.amazon.co.uk/Jumbo-4405-Cinderella-Glass-Slipper/dp/B000FCURI8 i coreczka bardzo ja lubi tylko troche dlugo (jak dla mnie) to trwa nim sie te wszystkie rzeczy skompletuje. Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: gra Księżniczki firmy Hasbro 22.01.08, 18:47 > > Przeczytaj sobie opis produktu (na samym dole): Sorki, chodzilo me o Customer Reviews (ja zawsze czytam nim cos kupie). No ale Product Description tez nie zaszkodzi, jesli nie wiesz jak w to sie gra Odpowiedz Link Zgłoś