martulka79 06.03.08, 18:25 Polecacie? Sa cale ze skorki, chociaz wydaja sie nieco twarde. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulekq Re: buciki Kornecki 06.03.08, 20:23 Ja polecam bardzo - mój syn prawie całą zimę przebiegał w butkach Korneckiego. Cieplutkie, nóżka się nie poci. Dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś
mama-fifika Re: buciki Kornecki 06.03.08, 21:21 ja skolei kupilam zeszlego lata sandalki Korneckiego i tez byly ok..wiadomo,ze letnie buty to troszke cos innego,ale generalnie wytrzymaly i dobrze sie synkowi w nich chodzilo.. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: buciki Kornecki 06.03.08, 21:24 a moja córka miała mokasyny, prześliczne, w odcieniu jasnego błękitu. Tylko że prześliczne były przez 2 "ubrania", a potem wyglądały koszmarnie, jakby dostała je w spadku po trójce dzieci. Przy czym ona nie niszczy butów, te jedyne były w takim stanie Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 Re: buciki Kornecki 07.03.08, 16:52 ja też poleam syn miał kiedys zimowe na rzepki a potem wiosenne- takie półbuty ale z otworami też były super i po roku sprzedały się jeszcze na allegro- były w swietnym stanie, Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: buciki Kornecki 07.03.08, 18:56 a mój syn miał ,niestety sa teraz w tragicznym stanie.Okazało sie ze to wcale nie skórka choc niby miała byc,pociła mu sie noga i niestety wkładka w srodku tez sie stargała.Myslałam ze dokupie wkładke i jak stara sie wytargało to sie okazało ze to nie skóra była tylko baaaaardzo podobny materiał(a wyglądała jak skóra).Nie polecam choc cena była znosna 60zł. Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: buciki Kornecki 07.03.08, 18:59 acha i poszłam do sklepu bo jeszcze tydzien miały gwarancje a pani mówi ze niestety ale z nimi juz nie wspolpracują bo ta firma nie jest rzetelna i było za duzo reklamacji(bo buty okazały sie mało wytrzymałe),Ze moge dac do reklamacji ale znając juz ich sposoby to i tak nic z tym nie zrobią >raz przyjeła i odesłali powiedzieli ze poprostu dziecko nosi złe skarpety i dlatego taki efekt.Fuj..... Odpowiedz Link Zgłoś