kumakk 05.04.08, 17:24 Czy spotkalyscie sie z akcesoriami z rybka mini-mini? Jakies poduszki, reczniki itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coronella Re: Rybka mini-mini gdzie kupic 05.04.08, 18:40 ja widziałam poduszkę- przytulankę, ale gdzie ??????? pomysle, jak sobie przypomnę- napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 Re: Rybka mini-mini gdzie kupic 05.04.08, 22:29 )) u nas też rybka była najważniejsza i postanowiłam małemu(2,5) roku kupić żywą rybkę koszt bojownika to ok 10 zł akwarium miałam stare ale takie same lub kula w zoologiczym ok 15zł, roślinka ok 1 zł za sztukę i żwirek ok 3 zł a żebyście widziały jakie szaleństwo!!!! żałuję że nie wpadłam na ten pomysł ciut wcześniej POLECAM! bojownik nie potrzebuje dodatkowych akcesoriów bo oddycha powietrzem znad powierzchni, nie potrzebuje towarzystwa i specjalnych warunków zobaczcie naszą rybkę www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/248dc6f7efba3424.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fba34ba592065df3.html Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Rybka mini-mini gdzie kupic 05.04.08, 22:33 a przystawiałas mu lusterko do szyby? bojowniki to ryby labiryntowe (oddychają tlenem z powietrza), ale ciepłolubne, więc jeszcze jakas grzałka by sie przydała. Towarzystwo raczej nie wskazane, bo moga mu poobgryzac te piekne płetwy, sliczny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 Re: Rybka mini-mini gdzie kupic 05.04.08, 22:39 tak przystawiałam lusterko do szyby nastroszył się jak indor co jakiś czas mu daję żeby się nie "zanudził") generalnie to małe akwarium i stoi w nasłonecznionym miejscu dlatego myslałam że z temp. będzie ok- musze więc zgłebić swoją wiedzę- to moja pierwsza w życiu styczność z hodowlą rybek dzięki za radę! Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Rybka mini-mini gdzie kupic 05.04.08, 22:59 fajne to jest z tym lustrem, prawda? jesli nie zamierzasz go rozmnazać, to nie trzeba grzać, jesli zauwazysz, ze robi sie ospały i przestaje jeść, to sygnał, że jednak ma za zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
pasmo30 Re: Rybka mini-mini gdzie kupic 05.04.08, 23:09 To nie jest takie proste. Moja corka też zapragnela miec taka poduszke jak pokazuja w mini mini. No i niestety musialam kupic .... plyte z kolysankami mini mini2. Tam byla poszewka na jasiek. Plyta kosztowala ok 40 zl. To najdrozsza poszewka jaka kupilam. Do tego jest pomalowana jakimis ekologicznymi farbami, ktore sie spieraja po kazdym praniu, a prac trzeba czesto bo od strony niezadrukowanej jest biala. Moja corka wszedzie ja ze soba nosila, nawet w kaluze jej wpadla, no i teraz ledwo co juz na tej poszewce widac. Nie polecam. Nic innego nie udalo mi sie znalezc z rybka, ale to bylo juz jakis czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
oplica Re: Rybka mini-mini gdzie kupic 05.04.08, 23:22 A moze by tak zrobic zdjecie rybki i wydrukowac na podkoszulku, poduszce, kubku i co tam jeszcze oferuja... Odpowiedz Link Zgłoś