osa551 05.07.08, 20:36 W Mexx w Złotych Tarasach przecena ubranek niemowlęcych i dziecięcych do -70%, bluzeczki można kupić już od 15 zł, spodnie od 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka69 Re: przeceny, przeceny 05.07.08, 22:00 skoro przyjmujesz do pracy osoby zadajace min 10 tys zl pensji to sama masz pewnie 2 razy tyle. to po co kupujesz podczas wyprzedazy? Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: przeceny, przeceny 05.07.08, 22:04 a co bogaci mają zakaz kupowania na wyprzedazach? a moze ona woli sobie kupic cztery bluzki zamiast dwóch? z zazdrości jej tak piszeż ? moze Ty nie mozesz sobie nawet na jedna bluzke z wyprzedazy pozwolic i jestes dlatego złosliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: arioso 05.07.08, 22:10 moj przytyk byl z innego forum o czym ty nie wiesz. a poza tym ja nie czekam do ostatniej przecenionej sztuki. po prostu kupuje caly rok jak cos jest fajnego. ale z wyprzedazy tez korzystam bo jak sama napisalas- co co maja wiecej pieniedzy tez moga z przecen korzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: arioso 07.07.08, 10:54 > moj przytyk byl z innego forum o czym ty nie wiesz. to nie jest przytyk tylko zwykła odzywka na niezbyt wysokim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: przeceny, przeceny 07.07.08, 10:48 To chyba proste, dzieci w przeciwieństwie do mnie rosną, więc mogę im spokojnie kupić całą rozmiarówkę na rozmiar do przodu. To czy ktoś kupuje ubranka dla dzieci na wyprzedażach czy nie nie zależy od poziomu jego zarobków. Jeśli mogę kupić dziecku ubranka w Mexx za połowę ceny to nie widzę powodu, żeby płacić za jedne spodnie dla córki 200 zł, skoro mogę jej kupić 2 pary tych spodni po 100 zł, albo nawet po 65 zł. Byłaby to z mojej strony po prostu zwykła głupota. Zależy mi, żeby dzieci porządnie i wygodnie ubrać, a nie żeby się chwalić ile zapłaciłam za ich ubranka. Być może dlatego, że kupuję na wyprzedażach stać mnie na ubranie i zapewnienie przyszłości dwojga dzieci, a nie jednego. Taki mam po prostu sposób na życie i tyle. > skoro przyjmujesz do pracy osoby zadajace min 10 tys zl pensji to sama masz > pewnie 2 razy tyle. > > to po co kupujesz podczas wyprzedazy? Powyższy tekst niestety świadczy niezbyt dobrze o Tobie. Ani to mądre ani dowcipne. To ile zarabiam to akurat moja sprawa, to forum nie do tego zostało stworzone do ujawniania zarobków. Odpowiedz Link Zgłoś
hana.hula przeceny, przeceny 07.07.08, 11:15 Święta racja , " Osa ".Ja też kupuję na wyprzedażach , szkoda mi kasy na ciuszek , z którego córcia szybko wyrośnie , zachlapie soczkiem , itd . Poza tym i dla siebie lubię upolować coś ciekawego , cała przyjemność w tym , aby coś fajnego tanio wyszukać . Właśnie rozpoczęły się przeceny we wszystkich sklepach i zamierzam z tego skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: przeceny, przeceny 07.07.08, 11:54 A co mnie to obchodzi? Dlaczego sądzisz, że na ogólnopolskie forum jest lepsze do plotek o warszawskich wyprzedażach niż warszawskie? Odpowiedz Link Zgłoś